Bježanija iz Stranke za BiH
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#76 Re: Bježanija iz Stranke za BiH
@pipi...
Gdje sam ja dovela u sumnju da nije bolesno ambiciozna i da gazi preko mrtvih? MOlim te, nemoj mi to podmećati pogotovo sa ovom tragičnom pričom. Samo sam se sjetila kako je pamtim iz gimnazijskih dana i zaista je tako pamtim. A to sve tvoje ne dovodim u sumnju.
Gdje sam ja dovela u sumnju da nije bolesno ambiciozna i da gazi preko mrtvih? MOlim te, nemoj mi to podmećati pogotovo sa ovom tragičnom pričom. Samo sam se sjetila kako je pamtim iz gimnazijskih dana i zaista je tako pamtim. A to sve tvoje ne dovodim u sumnju.
-
Judge_Dread
#77 Re: Bježanija iz Stranke za BiH
x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 15:48, edited 1 time in total.
-
rajvosa1
#78 Re: Bježanija iz Stranke za BiH
Mora se priznati da je Munib lik, kako je lijepo u tišini, daleko od očiju javnosti povećao poslanička primanja. Još jedan 100% za Njih.Judge_Dread wrote:Ma garant je opet u nekom konfliktu interesa ili lopovluku.rajvosa1 wrote:Niko se u ovoj priči nije sjetio da upita šta je sa Munibom Jusufovićem, odgovornim za enormno povećanje plaća u Parlamentu FBiH?
Sta's ide covjeku od ruke, ustelio se
- vjesticanametli
#79 Re: Bježanija iz Stranke za BiH
ja sam od ucenike te gimnazije cula za njene krvave pirove i predavanjaKatarinaKosaca wrote:@pipi...
pipi u pravu si profuknjaca i la kukaraca napusena
- Better Man
#80 Re: Bježanija iz Stranke za BiH
Samo u BiH ima da ljudi za života promjene više stranaka nego čarapa. Mislim da bi rješenje bilo da se uvede zabrana mjenjanja stranaka. Znaći ako si član jedne stranke možeš istu napustiti, ali ne možeš postati član druge. Tako bi se spriječilo da raznorazni kriminalci mešetari budu konstantno na vlasti samo u drugom dresu.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#81 Re: Bježanija iz Stranke za BiH
Tvoj post sam pridružio svojem iznošenju činjenica jer si govorila o La Kukarači, Melihi i navela to što si navela. U ostalim postovima drugih forumaša se spominju druge osobe iz Stranke za Trnovo-Kantonalni nivo i iste te Stranke za-gra-BiH - Malo šire od Kantona.KatarinaKosaca wrote:@pipi...
Ništa drugo, osim da sve bude na jednom mjestu. Zbog toga sam te citirao.
-
rajvosa1
#82 Re: Bježanija iz Stranke za BiH
Zna li ko u kakvoj je fazi međed Vahid Hećo? Šuška se da bi nakon Taje on mogao biti drugi kurban zbog loših rezultata.
-
to je to
#83 Re: Bježanija iz Stranke za BiH
Javno ukazati na svaku osobu na bilo kojoj funkciji koja mijenja stranke i zagovara različite programe i političke principe i to ponavljati češće u predizbornim vremenima, čisto podsjećanja radi jer naš narod je zaboravan...Better Man wrote:Samo u BiH ima da ljudi za života promjene više stranaka nego čarapa. Mislim da bi rješenje bilo da se uvede zabrana mjenjanja stranaka. Znaći ako si član jedne stranke možeš istu napustiti, ali ne možeš postati član druge. Tako bi se spriječilo da raznorazni kriminalci mešetari budu konstantno na vlasti samo u drugom dresu.
-
Judge_Dread
#84 Re: Bježanija iz Stranke za BiH
x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 15:48, edited 1 time in total.
-
rajvosa1
#85 Re: Bježanija iz Stranke za BiH
Da mi je upoznati nekog idiota ko je na prošlim općim izborima zaokružio Heću, a posebno Alikadićku.Judge_Dread wrote:Nema sanse radi Haretovog ega. Sva tarapana u bosnjackoj mahali je zbog elektroenergtskog sektora. On je to guro za 100% doktora i sad da Heco ode je isto ko da je 100% doktor izaso i reko Suljo pobjedio si me. Cisto sumnjam ...rajvosa1 wrote:Zna li ko u kakvoj je fazi međed Vahid Hećo? Šuška se da bi nakon Taje on mogao biti drugi kurban zbog loših rezultata.
- Fair Life
-
to je to
#87 Re: Bježanija iz Stranke za BiH
I mene intersuje to čudo priroderajvosa1 wrote:Da mi je upoznati nekog idiota ko je na prošlim općim izborima zaokružio Heću, a posebno Alikadićku.Judge_Dread wrote:Nema sanse radi Haretovog ega. Sva tarapana u bosnjackoj mahali je zbog elektroenergtskog sektora. On je to guro za 100% doktora i sad da Heco ode je isto ko da je 100% doktor izaso i reko Suljo pobjedio si me. Cisto sumnjam ...rajvosa1 wrote:Zna li ko u kakvoj je fazi međed Vahid Hećo? Šuška se da bi nakon Taje on mogao biti drugi kurban zbog loših rezultata.
-
Judge_Dread
#88 Re: Bježanija iz Stranke za BiH
x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 15:49, edited 1 time in total.
- KatarinaKosaca
#89 Re: Bježanija iz Stranke za BiH
Pametnice moje, niko nije zaokruzivao Hecu, kao stonije zaokruzivao ni Brankovica. Zaokruzivao je clana predsjednistva Silajdzica ili Tihica ili.... (bilo je po nacionalnostima), i stranku. Kad se vec pravite pametni i napredniI mene intersuje to čudo prirode
-
rajvosa1
#90 Re: Bježanija iz Stranke za BiH
Katarina, Katarina... Joj, joj, joj... Alikadićka je u Federalnom parlamentu i neko ju je MORAO zaokruživati na otvorenim listama. Mislim da je i Hećo izabran za Parlament, pa da je onda poslan u Vladu, mada za Heću moram provjeriti.KatarinaKosaca wrote:Pametnice moje, niko nije zaokruzivao Hecu, kao stonije zaokruzivao ni Brankovica. Zaokruzivao je clana predsjednistva Silajdzica ili Tihica ili.... (bilo je po nacionalnostima), i stranku. Kad se vec pravite pametni i napredniI mene intersuje to čudo prirode, onda se malo i prisjetite. Ili ste maloljetni
![]()
-
edinbug
#91 Re: Bježanija iz Stranke za BiH
Nema se sta provjeravati. I Alikadicka i Heco su bili na listama za Federalni parlament. Znaci ljudi su glasali za njih i dobili su toliko glasova da su postali zastupnici. Heco je nakon toga postao ministar.rajvosa1 wrote:Katarina, Katarina... Joj, joj, joj... Alikadićka je u Federalnom parlamentu i neko ju je MORAO zaokruživati na otvorenim listama. Mislim da je i Hećo izabran za Parlament, pa da je onda poslan u Vladu, mada za Heću moram provjeriti.KatarinaKosaca wrote:Pametnice moje, niko nije zaokruzivao Hecu, kao stonije zaokruzivao ni Brankovica. Zaokruzivao je clana predsjednistva Silajdzica ili Tihica ili.... (bilo je po nacionalnostima), i stranku. Kad se vec pravite pametni i napredniI mene intersuje to čudo prirode, onda se malo i prisjetite. Ili ste maloljetni
![]()
A ova Katarina se bas "pravi" pametna.
- KatarinaKosaca
#92 Re: Bježanija iz Stranke za BiH
Bio u vladi i ostao u vladi. Zaokruzivala se cijela stranka i to je vecina gradjana uradila. Ali, eto, alikadicku zaokruzili, ali Hecunikako. U svakom slucaju opasan staljinisticki moralni linc neistomisljenika, sto je noz u ledja demokratiji. Imam pravo da glasam deda mraza ako je na spisku i da me niko za tonigdje ne proziva. Vidis, meni izgleda najveci kreten onaj koji cijelu deceniju vec zaokruzuje nekoga iz SDP, pa to nigdje ne kazem, jer je to DEMOKRATSKO PRAVOrajvosa1 wrote:Katarina, Katarina... Joj, joj, joj... Alikadićka je u Federalnom parlamentu i neko ju je MORAO zaokruživati na otvorenim listama. Mislim da je i Hećo izabran za Parlament, pa da je onda poslan u Vladu, mada za Heću moram provjeriti.KatarinaKosaca wrote:Pametnice moje, niko nije zaokruzivao Hecu, kao stonije zaokruzivao ni Brankovica. Zaokruzivao je clana predsjednistva Silajdzica ili Tihica ili.... (bilo je po nacionalnostima), i stranku. Kad se vec pravite pametni i napredniI mene intersuje to čudo prirode, onda se malo i prisjetite. Ili ste maloljetni
![]()
- burek_in_space
#93 Re: Bježanija iz Stranke za BiH
Kreteni svih zemalja,ujedinimo se!KatarinaKosaca wrote: Bio u vladi i ostao u vladi. Zaokruzivala se cijela stranka i to je vecina gradjana uradila. Ali, eto, alikadicku zaokruzili, ali Hecunikako. U svakom slucaju opasan staljinisticki moralni linc neistomisljenika, sto je noz u ledja demokratiji. Imam pravo da glasam deda mraza ako je na spisku i da me niko za tonigdje ne proziva. Vidis, meni izgleda najveci kreten onaj koji cijelu deceniju vec zaokruzuje nekoga iz SDP, pa to nigdje ne kazem, jer je to DEMOKRATSKO PRAVO