iiddaa wrote:bonnie24 wrote:Nekim ljudima je problem anatomija, pa će tim istim biti problem patofiza;pa patologija-pa tako u nedogled. Kao i uvjek i kao i svugdje-postoje studenti koji rade i polažu bez štele;studenti koji su ostali na nivou srednje školi i koji nisu mentalno sazreli za obaveze na faxu; te studenti koji polažu jer su nečija dječica.
Elem, poenta je u tome da uprava fakukteta stavi obavijest 23.09. u 13:30 da SVI STUDENTI(bilo redovni ili ponovci) moraju platiti po 100 km za svaki prenesen ispit.
Zašto gospoda iz dekanata nije stavila tu obavijest prije mjesec dana ili ranije?
Zašto nismo imali drugi septembarski rok za kliničke predmete; pa bi bar stigli dati jedan ispit više i platiti im 100 km manje?
Napravi se medijska frka koja, konačno, urodi plodom. Nema ništa od plaćanje (bar za nas redovne), jer je ona obavijest za plaćanje navodno pogrešno protumačena!
i opet nas studente mafija sa studentske napravi budalama jer su nas uspijeli ubjeditit da smo loše vidjeli!!!
Divan nam ja fax, a naročito studentska....
Slazem se, ali ipak mislim da, kada su u pitanju ponovci druge godine, nema potrebe jos ih kaznjavati, dovoljna im je kazna ponavljanje godine vise puta.
Vjeruj mi, dosta raje koja je moja generacija (upisali se 2003), još uvjek vuku kolokvije iz anatomije... Što se tiče studiranja, ti isti su u Kuku dio inventara. I onda pojedinci kad izadju na ispit uvjek krive profesora! Ima profesora iskompleksiranih;ali ima i studenata se*onja. Nauči pa izađi,a nemoj se blamirati na praktičnom iz anatomije kad izvučeš regiju pa je ne umiješ pročitati!