emra_a wrote:ne postoji "pogresna stranka"..svako ima svoj izbor koji je za njega ispravan
ma nije ni narod glup...vidi narod sve to
emra_a wrote:ne postoji "pogresna stranka"..svako ima svoj izbor koji je za njega ispravan
Dobio i ja. Sad SDP pobjeduje u BL 100%vee-jay wrote:ja jos nisam dobio nistawindas wrote:Ovo malo nas u dijaspori ,
sto smo se prijavili za glasanje putem poste, vec smo dobili listice .
Ja sam glasao kao i uvijek za jednu od NE nacionalistickih stranaka ( sijelo hdz, sda, sds, snsd )..
ali nas je premalo iz dijaspore koji hoce da glasaju , ostali imaju filozofske odgovore, iza koji se vidi da svojim neglasanjem pomazu nacionaliste...![]()
![]()
![]()
eto jedan glas manje za Banjalucki SDP![]()
![]()
(a ja bas htio da budem taj jedan)
SoFff wrote:Judge_Dread wrote:vjerovatno hocu jer mi je usput do garazenaravno ako ne bude guzve kad budem prolazio.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ah,sta reci...![]()
Ni najmanje mi nije do izbora,tako da nista od mog glasa
Mozda tebi, meni nije.mima wrote:SoFff wrote:Judge_Dread wrote:vjerovatno hocu jer mi je usput do garazenaravno ako ne bude guzve kad budem prolazio.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ah,sta reci...![]()
Kako je ovo jadno.
I meni je jadno. Jadno i zalosno.SoFff wrote:Mozda tebi, meni nije.mima wrote:SoFff wrote:
Kako je ovo jadno.
Svako ima puno pravo na svoj stav i na svoj izbor, zar ne?
Who cares. Samo da se zna za sve koji nemaju svoje glave: kada ne glasas, glasas uvijek za onoga koji pobijedi...SoFff wrote:Mozda tebi, meni nije.mima wrote:SoFff wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Ah,sta reci...![]()
Kako je ovo jadno.
Svako ima puno pravo na svoj stav i na svoj izbor, zar ne?
@VodenjakVodenjak wrote:Gledajuci rezultate, ovo je pravi komunisticki forum...![]()
Nije mi jasno sta uopste trazim ovdje![]()
ccc...
vee-jay wrote: Who cares. Samo da se zna za sve koji nemaju svoje glave: kada ne glasas, glasas uvijek za onoga koji pobijedi...
Kratko i jednostavno...
i opet glasas za pobjednikaSoFff wrote:vee-jay wrote: Who cares. Samo da se zna za sve koji nemaju svoje glave: kada ne glasas, glasas uvijek za onoga koji pobijedi...
Kratko i jednostavno...
...ili jednostavno odes i prekrizis svoj biracki listic, i na taj nacin ga proglasis nevazecim,i svoj glas zadrzis za sebe
turban wrote:@VodenjakVodenjak wrote:Gledajuci rezultate, ovo je pravi komunisticki forum...![]()
Nije mi jasno sta uopste trazim ovdje![]()
ccc...
Nema te...![]()
Znaci nisi crvendac,prava stvar...
Narodnjaci, hvala za Sa-XNarodnjaci su preuzeli stvar,
znaju sistem i stvaraju dar-mar.
Rasturaju po pitanju tiraza,
sve veca je blamaza biti neko od nas.
Narodnjaci su ukrali moj bend,
narodnjaci su federalni trend
a mi smo gurnuti u ilegalu,
na kom tajnom kanalu naci bazu i spas?
O narodnjaci,
sve vam je u saci al' zasto da se baci?
Ma ostavite nesto i za nas.
Narodnjaci, braco i zemljaci,
budite ortaci pa smanjite taj gas!
Narodnjaci na kljucnim mestima.
Narodnjaci u glavnim vestima.
Na dzinovskim plakatima u boji,
kud koji mili moji, da vam ne cujem glas.
Narodnjaci sa nasim curama.
Narodnjaci u svim strukturama.
Od udruzenog rada pa do sporta,
narodnjak ante portas, njihov dolazi cas!
O narodnjaci...
Nemaju njive te perspektive, armiran beton zove nas sad.
A snovi lebde izmedju negde na relaciji selo - grad.
Nastupa era amatera, iz svoje koze moze se sad.
Rapidno stasa hibridna klasa na pola puta selo - grad.
Narodnjaci...
Mirza-H wrote:Jucer sam dobio pismo iz izborne komisije i glaso sam za SDP "Opcina Centar Sarajevo" i za nacelnika Dževada Bečirevića.![]()
Moj doprinos iz dijaspore za jos bolje i ljepse Sarajevo.
Hvala!Mirza-H wrote:Jucer sam dobio pismo iz izborne komisije i glaso sam za SDP "Opcina Centar Sarajevo" i za nacelnika Dževada Bečirevića.![]()
Moj doprinos iz dijaspore za jos bolje i ljepse Sarajevo.
dok je markovic bio nacelnik, centar je bio na nivou. dakle, nista protiv sdpa. al je becirevic katastrofa, opcina je svedena na pijacu po kojoj svako radi sta hoce...-LIBERO- wrote:Hvala!Mirza-H wrote:Jucer sam dobio pismo iz izborne komisije i glaso sam za SDP "Opcina Centar Sarajevo" i za nacelnika Dževada Bečirevića.![]()
Moj doprinos iz dijaspore za jos bolje i ljepse Sarajevo.![]()
Ovo hvala,zato sto sam i ja "Opstina Centar Sarajevo",i hvala ti na ,ipak,racijonalnom odabiru .
Niti su najbolji na planeti,niti su savrseni..ali u ovakvoj "ponudi",SDP je najmanje "zlo"..barem za sada![]()
Simpa mi je i "Nasa stranka",tako da si i za njih glasao nebi se puno zeznuo
Ima li iko vise informacija o ovome covjeku? Jedino sto sam uspio pronaci na svemocnom Google-u je da mu je sin (vjerovatno, nisam siguran pa zato i pitam...) primio stipendiju opcine Novo Sarajevo u skolskoj 2004/05. godini, koja je bila namjenjena socijalno ugrozenim, demobilisanim borcima i djeci sehida. A buduci da je covjek sigurno dobrostojeci i uhljebljeni partijski-opcinski kadar, ovo mi bas i ne zvuci "socijaldemokratski".pipliček wrote:Ja glasam za Midu Karovića (SDP) u općini Novo Sarajevo!