Oktobarski izbori - izlazite li?
- Šapat
#1 Oktobarski izbori - izlazite li?
Evo temica da bar malo opipamo sami sebe. Evo i anketica, cisto da bar na ovom forumu pokusamo "predvidjeti" rezultate izbora.
Takodjer, i da malo procavrljamo zasto ovo ili zasto ono. Ko izlazi na izbore neka se ocituje u anketi, ko ne - neka kaze zasto ne zeli.
U anketu namjerno stavljam samo ove nazovimo najpoznatije stranke, sve ostalo je pod "Drugo".
Takodjer, i da malo procavrljamo zasto ovo ili zasto ono. Ko izlazi na izbore neka se ocituje u anketi, ko ne - neka kaze zasto ne zeli.
U anketu namjerno stavljam samo ove nazovimo najpoznatije stranke, sve ostalo je pod "Drugo".
Last edited by Šapat on 27/08/2008 15:34, edited 1 time in total.
-
dalinton
#2 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Gdje je opcija - NE ?
- Šapat
#3 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Ovdje - ali i da nam kazes zasto ne. 
- zgembo_sa
#4 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Opet navedene neke putpuno nove stranke, a nekih parlamentarnih uopste nema 
Sto se tice teme, izlazim, kao i svaki put do sad. Prilicno sam siguran kome cu dati glas ove godine, ali necu da vam kazem
Sto se tice teme, izlazim, kao i svaki put do sad. Prilicno sam siguran kome cu dati glas ove godine, ali necu da vam kazem
- Šapat
#5 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Koja fali zgembo...?
Moze se dodati jos jedna, ne da pool vise od 10 stavki...
Samo mi je nejasno st oje ljudima tesko kliknuti na anketu...tajna je ljudi, ne bojte se. Niko ne zna ko je za sta glasao...
Samo mi je nejasno st oje ljudima tesko kliknuti na anketu...tajna je ljudi, ne bojte se. Niko ne zna ko je za sta glasao...
- Alfons Kauders
#6 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
ne izlazim...
kod nas je na vlasti sdp, nisam zadovoljan, a alternative su sacuvaj boze, tako da me nema ovaj put...
kod nas je na vlasti sdp, nisam zadovoljan, a alternative su sacuvaj boze, tako da me nema ovaj put...
- kockica_kockica
#7 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
necu glasati... nemam za koga... mene ove stranke samo jako jako nerviraju i ko god da dodje na vlast ence nam biti bolje.... 
- zgembo_sa
#8 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Ma nebitno, ispast ce da za nju agitujem ovdje ako kazem.Šapat wrote:Koja fali zgembo...?
-
Judge_Dread
#9 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
vjerovatno hocu jer mi je usput do garaze
naravno ako ne bude guzve kad budem prolazio.
- trinaesti
#10 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
gdje su liberali ?
- Soul_Sista
#11 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Bas sam htjela pitati isto. Imam osjecaj da se oni uvijek zaborave u ovim anketama na forumu.trinaesti wrote:gdje su liberali ?
- Citizen-X
#12 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
U Liberijitrinaesti wrote:gdje su liberali ?
- vee-jay
-
nikad_izvini
#14 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Yep. SDP, najmanje zlo 
- homo_sapiens
#15 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
@Šapat, anketa nije dobra, nema bosanskohercegovacke PATRIOTSKE stranke Sefer Halilovic
Kako oni mogu biti izostavljeni sa liste, kad su parlamentarna stranka

Kako oni mogu biti izostavljeni sa liste, kad su parlamentarna stranka
-
*mima*
#16 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Obavezno......ali kad vidim ove sto ne izlaze na glasanje a ima jako mnogo.......tuga me uhvati.............Nikad nam nece biti bolje ..... 
- Maxwell2008
#17 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Ja mislim da obavezno treba izaci na izbore...ako vam se ne svidja SDA glasajte za neke druge,ako je SDP kod vas na vlasti a nije vam dobro glasajte za one druge ... ne valja kad stalno isti kradu... ojacaju previse pa se ne daju smijeniti... Uostalom kao sto zene kazhu lijepo je promijeniti j.b.cha ... jel tako mima.
-
Babonić
#18 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Tačno do sada sam glasao za SDP ovaj put ču glasati za BPS-Sefer Halilović jer su se pokazali kao stranka koja je dala niz pozitivnih prjedloga na onim nivoima gdje su bili zastupljeni,i striktno su se držali svoje platforme koju sam pročitao na njihovoj web stranici http://www.bps-seferhalilovic.ba Te sam vidio da se u mojoj općini Novo Sarajevo ozbiljno pripremaju za lokane izbore,tako da ču izači na izbore i njima dati svoj glas.
- homo_sapiens
#19 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Babonić wrote:Tačno do sada sam glasao za SDP ovaj put ču glasati za BPS-Sefer Halilović jer su se pokazali kao stranka koja je dala niz pozitivnih prjedloga na onim nivoima gdje su bili zastupljeni,i striktno su se držali svoje platforme koju sam pročitao na njihovoj web stranici http://www.bps-seferhalilovic.ba Te sam vidio da se u mojoj novoj općini Novo Sarajevo ozbiljno pripremaju za lokane izbore,tako da ču izači na izbore i njima dati svoj glas.
-
SanYava
#20 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
naravno da izlazim.
- valterbranisarajevo
#22 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Na listi za općinsko vijeće glasaću za SDP. Ukoliko se do sljedećih izbora ne dođe do promjena u rukovodstvu te stranke ovo će vjerovatno biti posljednji put da sam glasao za njih.
Ako budu posebne liste za izbor načelnika opština neću glasati ni za jednog koji je ponuđen. Načelnik moje opštine (Dževad Bećirević ) je, s moje tačke gledišta, očajno radio svoj posao, a ostali kanditati su mi nepoznati ili mi ne ulijevaju povjerenje..
Ako budu posebne liste za izbor načelnika opština neću glasati ni za jednog koji je ponuđen. Načelnik moje opštine (Dževad Bećirević ) je, s moje tačke gledišta, očajno radio svoj posao, a ostali kanditati su mi nepoznati ili mi ne ulijevaju povjerenje..
- Maxwell2008
#23 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Moram nesto da vam ispricam. Prosli vikend sam slucajno boravio u Tuzli naime u Tuzlu odem mozda jednom godisnje i koja slucajnost ili nije slucajnost... U centru grada nekakvo gradiliste prolazim tuda bageri sljunak stoji jedna grupica ljudi i medju njima Nacelnik opcine Imamovic. Nedjelja neradni dan nacelnik na gradilistu kontrolise ili se informise o toku radova na gradilistu. Svaka cast ... nacelnik za primjer.

Last edited by Maxwell2008 on 27/08/2008 15:43, edited 1 time in total.
- Šapat
#24 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
Eto ti belaja....dodaoh liberale, a anketa se ponisti...halo ba, admini...kakvo je ovo njesra....?!
Hajmo jope glasat...sorry narode. A vise nista se ne moze dodati jer je u anketi dozvoljeno samo 10 stavki, ne da vise...
Hajmo jope glasat...sorry narode. A vise nista se ne moze dodati jer je u anketi dozvoljeno samo 10 stavki, ne da vise...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#25 Re: Oktobarski izbori - izlazite li?
nema editovanja ankete nakon sto je prvi glas ozvanicen i to sranje se zove phpBB3.Šapat wrote:Eto ti belaja....dodaoh liberale, a anketa se ponisti...halo ba, admini...kakvo je ovo njesra....?!