pa zar moze neko ruse tu podrzavat'?!?Umjetnik a wrote:šta hoćemo se podijeliti na ruse i gruzijce...ili su ovdje svi za gruziju
doduse, sta sam se sve nacitala na forumu ne bi me iznenadilo
pa zar moze neko ruse tu podrzavat'?!?Umjetnik a wrote:šta hoćemo se podijeliti na ruse i gruzijce...ili su ovdje svi za gruziju
omar little wrote:ote mi recenicu...jeza u ledja wrote:Tako su vjerovatno govorili i za nas....hik--meta wrote:ja nisam ni za jedne. nek se stoka istrijebi na obadvije strane.

Separatistima? Ni slučajno, nikad i nigdjeShoba wrote:kad bi Srbija napala Sandzak koji bi se krenuo odcjepljivati, i uputila trupe u Novi pazar, sta biste vi? Da li bi ste krenuli u pomoc Sandzaklijama?
Sta kazu? Sta kazu?Ashrafieh wrote:Turska, pomozi! Evo prilike da se digne uspavana super-sila.![]()
http://www.cnnturk.com/EKONOMI/GENEL/ha ... rID=489857
Hayastan meščinijeza u ledja wrote:...Mislim da i Armenci sebe zovu totalno drukcije.
cyprus wrote:Hayastan meščinijeza u ledja wrote:...Mislim da i Armenci sebe zovu totalno drukcije.
Latinsko ime se izvodi od svetog Djordja (to je onaj sto ubija azbahu), a gruzijsko od centralnogjeza u ledja wrote:Oni sebe zovu Sakartvelo, vako nesto, imaju svoj jezik koji nema veze ni sa cim, i imaju svoj specificni alfabet.Luke Perry wrote:btw Gruzija je davno promijenila ime
Ali na nasem i svim ostalim jezicima je valjda i dalje Gruzija, tj. Georgia.

Sa koje li si ti planete pala na ovu temu?sheilak wrote:Nesto kao u Bosni?
samo pitam...nevezano mnogo za Gruziju...dali bi se iko od vas isao Boriti u Sandzak?Bosanac sa dna kace wrote:jes ti analogija dobraShoba wrote:kad bi Srbija napala Sandzak koji bi se krenuo odcjepljivati, i uputila trupe u Novi pazar, sta biste vi? Da li bi ste krenuli u pomoc Sandzaklijama?