iskopala temu nakon 4 i po godinemajapjava wrote:slazem se sa tobom sem toga po meni je oralni predigra i uvod u sexKjajević Majko wrote:Užitak je i pružiti užitak, a da se pored tekuće vode neko ne kupa još nisam doživio.
I ako mi je neko privlačan nema tu jesam li zaljubljen,koliko mi je stalo i je li "prava osoba".Sex je sex uostalom, ne znam zašto se oralni izdvaja.
oralna... higijena
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Sunrise00
#76 Re: oralna... higijena
-
hhaarree
#77 Re: oralna... higijena
Sunrise00 wrote:iskopala temu nakon 4 i po godinemajapjava wrote:slazem se sa tobom sem toga po meni je oralni predigra i uvod u sexKjajević Majko wrote:Užitak je i pružiti užitak, a da se pored tekuće vode neko ne kupa još nisam doživio.
I ako mi je neko privlačan nema tu jesam li zaljubljen,koliko mi je stalo i je li "prava osoba".Sex je sex uostalom, ne znam zašto se oralni izdvaja.
![]()
- strong69
#79 Re: oralna... higijena
Bolje predigra nego odmah igramajapjava wrote:bolje ikad nego nikad
- malsal
#81 Re: oralna... higijena
Prvo supica, onda meso.
- Ramzess Veliki
#82 Re: oralna... higijena
Ih, kud me maši ova tema ...
Sjećam se kad sam bio mali klinjo, nisam ni u školu krenuo, moj rahmetli pradedo bi mi često govorio sa nekim skrivenim ponosom riječi: "Eeeee, bićeš ti pravi dedin pičkolizac kad porasteš ..."
Nisam shvatao težinu tih riječi dok nisam odrastao i stekao određena iskustva na tom polju.
Sjećam se kad sam bio mali klinjo, nisam ni u školu krenuo, moj rahmetli pradedo bi mi često govorio sa nekim skrivenim ponosom riječi: "Eeeee, bićeš ti pravi dedin pičkolizac kad porasteš ..."
Nisam shvatao težinu tih riječi dok nisam odrastao i stekao određena iskustva na tom polju.
- honky tonk
#83 Re: oralna... higijena
Ramzess Veliki wrote:Ih, kud me maši ova tema ...
HAHAHHAHAHAHAHAHHAH
-
majapjava
#86 Re: oralna... higijena
i naravno sretan si zbog togaRamzess Veliki wrote:Ih, kud me maši ova tema ...
- Ramzess Veliki
#87 Re: oralna... higijena
Svakako.majapjava wrote:i naravno sretan si zbog togaRamzess Veliki wrote:Ih, kud me maši ova tema ...
Znati pružati zadovoljstvo partneru i u tome uživati je umjetnost.
-
majapjava
#88 Re: oralna... higijena
svakakoRamzess Veliki wrote:Svakako.majapjava wrote:i naravno sretan si zbog togaRamzess Veliki wrote:Ih, kud me maši ova tema ...
Nisam shvatao težinu tih riječi dok nisam odrastao i stekao određena iskustva na tom polju.I drugi su sretni. Hihihihihihi.
Znati pružati zadovoljstvo partneru i u tome uživati je umjetnost.
- Ramzess Veliki
#89 Re: oralna... higijena
Naša posla, dvostruki aršini ... htjele bi da imaju dobrog lizača, ali se njima gadi njemu pružiti užitak ... htjele bi da imaju strašnog ljubavnika, ali da se one ne pomaknu iz horizontale. 
- BlueBlood
#90 Re: oralna... higijena
majapjava wrote:

-
majapjava
#91 Re: oralna... higijena
kako kojaRamzess Veliki wrote:Naša posla, dvostruki aršini ... htjele bi da imaju dobrog lizača, ali se njima gadi njemu pružiti užitak ... htjele bi da imaju strašnog ljubavnika, ali da se one ne pomaknu iz horizontale.
- karanana
#92 Re: oralna... higijena
volis li 69?majapjava wrote:kako kojaRamzess Veliki wrote:Naša posla, dvostruki aršini ... htjele bi da imaju dobrog lizača, ali se njima gadi njemu pružiti užitak ... htjele bi da imaju strašnog ljubavnika, ali da se one ne pomaknu iz horizontale.
ja volim.
- malsal
#93 Re: oralna... higijena
----karanana wrote:volis li 69?majapjava wrote:kako kojaRamzess Veliki wrote:Naša posla, dvostruki aršini ... htjele bi da imaju dobrog lizača, ali se njima gadi njemu pružiti užitak ... htjele bi da imaju strašnog ljubavnika, ali da se one ne pomaknu iz horizontale.
ja volim.
Svi brojevi su u redu, samo se minusa pazit
- Ramzess Veliki
#94 Re: oralna... higijena
Čast izuzetcima ... rijetkim doduše.majapjava wrote:kako kojaRamzess Veliki wrote:Naša posla, dvostruki aršini ... htjele bi da imaju dobrog lizača, ali se njima gadi njemu pružiti užitak ... htjele bi da imaju strašnog ljubavnika, ali da se one ne pomaknu iz horizontale.
A ima tu foliranja ... kako me to nervira i vrijeđa mi inteligenciju ...
-
Erased
#95 Re: oralna... higijena
Bez toga nema kvalitetnog seksa. A higijena se podrazumijeva valjda. Sta tu ima da se kalkulise? 
-
sha_ba
#96 Re: oralna... higijena
jeko Murat??
jo teme....

- fatality
#97 Re: AW: oralna... higijena
Ja zube perem 2 puta dnevno
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2