Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Compact wrote:Odlično mjesto za održavanje manifestacije "Queer festival", i mislim da bi bilo super da tamo nastave živjeti srećno i veselo.
p.s. Ovo je kultura dijaloga, svak ima pravo da iznese što misli (po novim šemema čak i ako vrijeđa ostale što pokazuju i gore navedene aktivnosti u ramazanu)!!!
Svakako podržavam izgradnju zvjerinjaka!!!
Pobrkao si teme... kad si i jesi li ikad bio / bila u dolini pionira i ako jesi kako ti se svidjelo i bili šta promijenio i unaprijedio..?
Ja se ne bih vodio tvojom logikom o pravu na iznošenje mišljenja čak i ako vrijeđa druge i drugačije, tako da ću se ujesti za jezik.
Bojim se da te niko nije ništa pitao o tvojoj logici!!!
Što se tiče promjena u pionirskoj dolini, ja sam davno predložio da se ukloni onaj slijepi vuk (znaju to oni prijeratni posjetioci pionirske doline) pa su me poslušali i uklonili vuka!!!
.... što si ti nekako ratoboran... ne bojim se ja logike..
Samo da te još pitam kome si predložio, da znamo i mi da predložimo.....
SmislovS wrote:Gospodo, postoji razlika izmedju Pionirske doline i Doline pionira. Zna li se ko o kojoj dolini govori?
Ja sam napravio u svom postu permutaciju riječi, čisto iz bezsmisla nje same... izvinjavam se i jeste misli se na jednu i jedinu Pionirsku dolinu...
Pardoniram
Nemoj pardonirati bolje ti je da paradiraš sa ovog foruma
Nisam je ratoboran prijatelju, već ti se to čini!!! Pogledaj svoje natpise pa malo razmisli o ratobornosti!!! Što se tiče prijedloga, ja što sam mislio predložiti, predložio sam. Mislim da više ne treba mijenjati ništa. Ako ti misliš da šta treba promijeniti, glasaj!
Mislim da je stvarno glupost ovo sto pisete. Ja na svu srecu imam razumne roditelje koji su mi uz pomoc PD-a dosta pomogli oko samog ponasanja sa zivotinjama i tu sam dosta toga i naucila. Imala sam i svojih zivotinja pomocu kojih sam se naucila odgovornosti. Tako da smatram da svakoj drzavi treba nesto takvo sa zivotinjama kako bi se djeca naucila necemu. Mi smo u manjku sa tim pa se djeca ovako ludjacki ponasaju i prema zivotinjama i prema ostaloj djeci. Ja za to krivim roditelje i needukaciju. Ako vec roditelji ne znaju onda bi se djece (a i odrasli) trebali na neki nacin educirati o samom ponasanju prema zivotinjama i to ili preko medija ili preko nekog programa gdje bi imali neke vodice ili cuvare u Pionirskoj kako bi dali neke osnovne informacije. Na taj nacin ne bi bilo ni smeca niti bi se same zivotinje hranile otpacima koje im ljudi bacaju, a jos manje bi ih djeca gadjala raznoraznim otpadom.