Sta mislite o izgradnji zvjerinjaka u Pionirskoj dolini

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

uvjek dobar gost

#76 Re: Sta mislite o izgradnji zvjerinjaka u Pionirskoj dolini

Post by uvjek dobar gost »

Compact wrote:
uvjek dobar gost wrote:
Compact wrote:Odlično mjesto za održavanje manifestacije "Queer festival", i mislim da bi bilo super da tamo nastave živjeti srećno i veselo.
p.s. Ovo je kultura dijaloga, svak ima pravo da iznese što misli (po novim šemema čak i ako vrijeđa ostale što pokazuju i gore navedene aktivnosti u ramazanu)!!!
Svakako podržavam izgradnju zvjerinjaka!!!
Pobrkao si teme... kad si i jesi li ikad bio / bila u dolini pionira i ako jesi kako ti se svidjelo i bili šta promijenio i unaprijedio..?
Ja se ne bih vodio tvojom logikom o pravu na iznošenje mišljenja čak i ako vrijeđa druge i drugačije, tako da ću se ujesti za jezik.
Bojim se da te niko nije ništa pitao o tvojoj logici!!!
Što se tiče promjena u pionirskoj dolini, ja sam davno predložio da se ukloni onaj slijepi vuk (znaju to oni prijeratni posjetioci pionirske doline) pa su me poslušali i uklonili vuka!!!

.... što si ti nekako ratoboran... ne bojim se ja logike..
Samo da te još pitam kome si predložio, da znamo i mi da predložimo.....
SmislovS

#77 Re: Sta mislite o izgradnji zvjerinjaka u Pionirskoj dolini

Post by SmislovS »

Gospodo, postoji razlika izmedju Pionirske doline i Doline pionira. Zna li se ko o kojoj dolini govori?
uvjek dobar gost

#78 Re: Sta mislite o izgradnji zvjerinjaka u Pionirskoj dolini

Post by uvjek dobar gost »

SmislovS wrote:Gospodo, postoji razlika izmedju Pionirske doline i Doline pionira. Zna li se ko o kojoj dolini govori?

Ja sam napravio u svom postu permutaciju riječi, čisto iz bezsmisla nje same... izvinjavam se i jeste misli se na jednu i jedinu Pionirsku dolinu...

Pardoniram
Compact

#79 Re: Sta mislite o izgradnji zvjerinjaka u Pionirskoj dolini

Post by Compact »

uvjek dobar gost wrote:
SmislovS wrote:Gospodo, postoji razlika izmedju Pionirske doline i Doline pionira. Zna li se ko o kojoj dolini govori?

Ja sam napravio u svom postu permutaciju riječi, čisto iz bezsmisla nje same... izvinjavam se i jeste misli se na jednu i jedinu Pionirsku dolinu...

Pardoniram
Nemoj pardonirati bolje ti je da paradiraš sa ovog foruma :D
Nisam je ratoboran prijatelju, već ti se to čini!!! Pogledaj svoje natpise pa malo razmisli o ratobornosti!!! Što se tiče prijedloga, ja što sam mislio predložiti, predložio sam. Mislim da više ne treba mijenjati ništa. Ako ti misliš da šta treba promijeniti, glasaj!
mycy

#80 Re: Sta mislite o izgradnji zvjerinjaka u Pionirskoj dolini

Post by mycy »

Mislim da je stvarno glupost ovo sto pisete. Ja na svu srecu imam razumne roditelje koji su mi uz pomoc PD-a dosta pomogli oko samog ponasanja sa zivotinjama i tu sam dosta toga i naucila. Imala sam i svojih zivotinja pomocu kojih sam se naucila odgovornosti. Tako da smatram da svakoj drzavi treba nesto takvo sa zivotinjama kako bi se djeca naucila necemu. Mi smo u manjku sa tim pa se djeca ovako ludjacki ponasaju i prema zivotinjama i prema ostaloj djeci. Ja za to krivim roditelje i needukaciju. Ako vec roditelji ne znaju onda bi se djece (a i odrasli) trebali na neki nacin educirati o samom ponasanju prema zivotinjama i to ili preko medija ili preko nekog programa gdje bi imali neke vodice ili cuvare u Pionirskoj kako bi dali neke osnovne informacije. Na taj nacin ne bi bilo ni smeca niti bi se same zivotinje hranile otpacima koje im ljudi bacaju, a jos manje bi ih djeca gadjala raznoraznim otpadom.
Post Reply