Ima li ovo u novijim PC
Moderator: Benq
-
Stari
bug wrote:u ovombug wrote:znam da malo pretjerujes iz nekog razloga![]()
![]()
ma cuj, ispade da te ja ubjedjujem u nesto ili trazim tvoje priznanje![]()
![]()
a da ja ipak pocnem o vikendu?![]()
Znas ili vjerujes?
Malo pretjerujes ....otkud ti osjecaj da pretjerujem...i to jos povrh svega toga ..malo....I zbunjen sam jer ne preciziras da ...ako ja vec pretjerujem ...na koju stranu to radim ....tvrdim da mi je manje no sto jest je isto tako jedna od mogucnosti?
Od svega ovoga imam jedan osjecaj koji mi slaze ovu
Nego de ti , ziva bila, o tom vikendu...
- bug
vjerujem vjerujem, vec rekoh da nemam dovoljno materijala za znati..
nakon - dabogda da predeveram zimu
- mogucnost da tvrdis da ti je manje nego sto jeste.. se cini besmislenom
uredu sad?
nego zaboravi to, trudim se biti ozbiljna, al' mi po svoj prilici ne stoji
nego zaboravi to, trudim se biti ozbiljna, al' mi po svoj prilici ne stoji
-
Stari
Hajde bona bug_linea ...zar je to tako tesko?
Evo ovako na primjer: U subotu navece sam se picnula tip-top...oko pola 21.00 me je partner odvezao svojim turbo-bijesnim Audijem sa dva auspuha....na veceru ...kod Himze....i bila je klopa-prva liga, dezert-da se ubijes jeduc'....picence samo za zagrijavanje pred promjenu lokala....
i tako to
Evo ovako na primjer: U subotu navece sam se picnula tip-top...oko pola 21.00 me je partner odvezao svojim turbo-bijesnim Audijem sa dva auspuha....na veceru ...kod Himze....i bila je klopa-prva liga, dezert-da se ubijes jeduc'....picence samo za zagrijavanje pred promjenu lokala....
i tako to
-
Stari
Pa dobro igramo li se (na)gluhih telefon ...ili sta ba ovo....Ne rekoh li ti da sam bio na putu u obilasku dragih mi prijatelja...s' tim u vezi nisam ni pio niti imao nocnih aktivnosti (osim spavanja).Nego ima li tu.. bar nesto tvoje subote![]()
Ne trebao onda pripomenuti...al' eto ipak to cinim ...da nemam obicaj tako provoditi svoje subotnje veceri. Nije to oduvijek bilo tako ...no sada jest.
Daklem da vidim.