Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Corvus

#76 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka

Post by Corvus »

evo gledam reprizu na BHT da vidim cemu tolika halabuka

(direktno sam gledao preko HTV-a :D )
pepeljara

#77 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka

Post by pepeljara »

Jesmo usrana drzava u pm:)
Nije djaba neko gore spomenuo, izgleda da je nama draze da komsiji crkne krava nego da je imamo i mi. Samo da drugi nema.

DaysleepeR wrote:šta reći onda za engleskog komentatora, zašto se on dere i za koga navija?

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 363074.stm

:thumbup:
Last edited by pepeljara on 13/06/2008 14:20, edited 1 time in total.
zastoqsviram

#78 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka

Post by zastoqsviram »

covjek radi srcem, mozda ponekad valja i gluposti, mozda se i dere ko sivonja, al najvaznije od svega je da nikoga ne vrijedja, a od mahale je pokupio, a sto je u mahali i najbolje, je to da budes sa komsijom dobar. po svemu ostalom otisao je od mahale. a ovi sto ga pljuju, to je ono najgore od mahale, ne bi me cudilo i da su oni iz te iste mahale. ako se po bilo cemu dobrom istaknes ona ce te ko mlinski kamen povuci nazad u sivilo mahalske prosjecnosti.
jos se nije rodio ko je narodu ugodio
nego ko ima bolje noge na poluvremenu srpkinja, hrvatica il bosnjakinja
cuturica

#79 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka

Post by cuturica »

Vala bi mogao i koju knjigu pročitati. Mogla bi mu televizija platiti kakav seminar ili ne d'o bog fakultet. Treba mu malo više obrazovanja. Nekako mi djeluje kao kabadahija.
zubar

#80 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka

Post by zubar »

Ono dernje Bahe na utakmici me je pravo nerviralo. Ne volim Hrvatski sport (previse je fasisoidan za moj ukus). Zelim Hrvatskoj reprezentaciji sve najgore. Boli me k... sto su komsije. I definitivno nemam nikakv kompleks jednostavno ih nevolim. Ali gore od Bahe mi je bilo Hazimovo pitanje onoj k... iz Mostara : Je li bilo "vatreno" u Mostaru danas, poslije utakmice sa Austrijom.
Sto nisu dosli u Fejicevu pa upitali je li bilo "vatreno". Nadam se cetvrtfinalu Hrv- Tur iskljucivo radi suzivota u Mostaru.
elk

#81 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka

Post by elk »

utakmicu sam gledao na zdf-u, upravo zbog bahe i ostalih. i da je navijao za hrvatsku, nije problem. ovi sto govore da je patriota, neka se zapitaju zasto je cijeli rat, kada je bio u punoj snazi i 50 kg mrsaviji, bio lafo u umjetnickoj ceti.iako niko ziv za njega nije cuo da nesto pjeva.da ne govorim o tome da frajer sa sss vodi jednu redakciju na javnom servisu. moze biti i bolji od ovih sa fakultetom naravno, ali to je jednostavno protiv zakona. cuo sam i da je onaj karamehmedovic sa bht1 nedavno zavrsio fax(sa vjerovatno 40 godina),znaci ista prica.
giovannir

#82 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka

Post by giovannir »

zubar wrote:Ono dernje Bahe na utakmici me je pravo nerviralo. Ne volim Hrvatski sport (previse je fasisoidan za moj ukus). Zelim Hrvatskoj reprezentaciji sve najgore. Boli me k... sto su komsije. I definitivno nemam nikakv kompleks jednostavno ih nevolim. Ali gore od Bahe mi je bilo Hazimovo pitanje onoj k... iz Mostara : Je li bilo "vatreno" u Mostaru danas, poslije utakmice sa Austrijom.
Sto nisu dosli u Fejicevu pa upitali je li bilo "vatreno". Nadam se cetvrtfinalu Hrv- Tur iskljucivo radi suzivota u Mostaru.
Ma kakvi, ne patiš ti od nikakvih kompleksa. Sta ti znaš o Mostaru i Fejićevoj. Kakve veze ima politika, fašizam i sl. sa sportom. Bolan ohladi malo gore u Skandinaviji!
BAHO JE KRAAALJINA!!!!
cuturica

#83 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka

Post by cuturica »

Policija mirno promatrala napad na hrvatske navijače u Bugojnu

Kako Pincom.info doznaje od očevidaca, incident se dogodio dok su hrvatski navijači slavili pobjedu nad Njemačkom vozeći se kroz grad sa istaknutim hrvatskim zastavama.

BUGOJNO – Skupina Bošnjaka napala je sinoć u Bugojnu hrvatske navijače koji su slavili pobjedu nogometne reprezentacije Hrvatske nad Njemačkom.

Naime, kako Pincom.info doznaje od očevidaca, incident se dogodio dok su hrvatski navijači slavili pobjedu nad Njemačkom vozeći se kroz grad sa istaknutim hrvatskim zastavama.

''Kad smo došli do dijela grada u koji izlaze uglavnom Bošnjaci najednom smo bili napadnuti bocama iz kafića. Policija je nijemo promatrala ovaj događaj'', kazao je za Pincom.info dvadesettrogodišnji N.S. iz Bugojna.

On smatra kako su Bošnjaci vjerojatno bili iziritirani hrvatskim zastavama i pjevanjem hrvatskih pjesama te su stoga odlučili napasti kolonu hrvatskih navijača.

''Boce su letjele na sve strane. Srećom nitko nije ozbiljnije ozlijeđen. No, jedan je skupocijeni BMW X5 poprilično oštećen. Mi nismo uzvraćali nasiljem jer smo zadržali prisebnost. Odmah smo otišli na policiju i prijavili ovaj slučaj. Obećali su nam da će istražiti što se dogodilo'', kaže naš sugovornik.

No, u MUP-u Srednjobosanske županije (SBŽ), ovaj incident uopće nije registriran.

''Naš glasnogovornik Šerif Baručija je otišao klanjati đumu, pa provjerite u PU Bugojno, ili nazovite kasnije. Vjerojatno nam nisu javili inače bismo imali taj događaj registririan'', kazali su nam danas oko podneva u Uredu za odnose s javnosti MUP-a SBŽ.

U PU Bugojno su nam, pak, kazali kako ''nisu ovlašteni davati ikakve informacije novinarima'', no potvrdili kako se ''dogodio manji incident u središtu grada''.

13.6.2008.

U Vitezu spriječena masovna tuča Hrvata i Bošnjaka

Policija je sinoć spriječila izbijanje sukoba između Hrvata i Bošnjaka u Vitezu koji je mogao biti i većih razmjera, a uhićene su i tri osobe.

VITEZ – Policija je sinoć spriječila izbijanje sukoba između Hrvata i Bošnjaka u Vitezu koji je mogao biti i većih razmjera, a uhićene su i tri osobe.

Naime, kako je priopćeno iz MUP-a Srednjobosanske županije, sinoć je nakon utakmice nogometnih reprezentacija Hrvatske i Njemačke oko 21 sat, iz pravca Viteza, ulicom Hrvatskih Branitelja i Kralja Tvrtka veća grupa navijača reprezentacije Hrvatske krenula u pravcu Starog Viteza-mahale. ž

''Istovremeno u Starom Vitezu-mahali došlo je do okupljanja veće grupe osoba bošnjačke nacionalnosti. Moglo je doći do fizičkog obračuna koji je spriječen brzom intervencijom djelatnika Policijske postaje Vitez i Jedinice za potporu MUP-a SBŽ Travnik. U akciji su privedeni I. Š. i D. B. iz Viteza te A. G. iz Starog Viteza'', priopćeno je.

U priopćenju se ističe kako je PP Vitez upućena pomoć iz Travnika, Novog Travnika, te još jedna ophodnja policije za potporu te je spriječen bilo kakav kontakt između Hrvata i Bošnjaka.

''U navedenim događajima razbijeno je staklo na pekari, na veleprodaji, kugla od rasvjete, staklo na jednom vozilu, kao i staklo na dvjema kućama. Očevid je obavio istražitelj PP Vitez'', zaključuje se u priopćenju.

13.6.2008.
J. Gudelj / Pincom.info

NAVIJAJJJJ BAHOOOOO!!!!
giovannir

#84 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka

Post by giovannir »

cuturica wrote:Policija mirno promatrala napad na hrvatske navijače u Bugojnu

Kako Pincom.info doznaje od očevidaca, incident se dogodio dok su hrvatski navijači slavili pobjedu nad Njemačkom vozeći se kroz grad sa istaknutim hrvatskim zastavama.

BUGOJNO – Skupina Bošnjaka napala je sinoć u Bugojnu hrvatske navijače koji su slavili pobjedu nogometne reprezentacije Hrvatske nad Njemačkom.

Naime, kako Pincom.info doznaje od očevidaca, incident se dogodio dok su hrvatski navijači slavili pobjedu nad Njemačkom vozeći se kroz grad sa istaknutim hrvatskim zastavama.

''Kad smo došli do dijela grada u koji izlaze uglavnom Bošnjaci najednom smo bili napadnuti bocama iz kafića. Policija je nijemo promatrala ovaj događaj'', kazao je za Pincom.info dvadesettrogodišnji N.S. iz Bugojna.

On smatra kako su Bošnjaci vjerojatno bili iziritirani hrvatskim zastavama i pjevanjem hrvatskih pjesama te su stoga odlučili napasti kolonu hrvatskih navijača.

''Boce su letjele na sve strane. Srećom nitko nije ozbiljnije ozlijeđen. No, jedan je skupocijeni BMW X5 poprilično oštećen. Mi nismo uzvraćali nasiljem jer smo zadržali prisebnost. Odmah smo otišli na policiju i prijavili ovaj slučaj. Obećali su nam da će istražiti što se dogodilo'', kaže naš sugovornik.

No, u MUP-u Srednjobosanske županije (SBŽ), ovaj incident uopće nije registriran.

''Naš glasnogovornik Šerif Baručija je otišao klanjati đumu, pa provjerite u PU Bugojno, ili nazovite kasnije. Vjerojatno nam nisu javili inače bismo imali taj događaj registririan'', kazali su nam danas oko podneva u Uredu za odnose s javnosti MUP-a SBŽ.

U PU Bugojno su nam, pak, kazali kako ''nisu ovlašteni davati ikakve informacije novinarima'', no potvrdili kako se ''dogodio manji incident u središtu grada''.

13.6.2008.

U Vitezu spriječena masovna tuča Hrvata i Bošnjaka

Policija je sinoć spriječila izbijanje sukoba između Hrvata i Bošnjaka u Vitezu koji je mogao biti i većih razmjera, a uhićene su i tri osobe.

VITEZ – Policija je sinoć spriječila izbijanje sukoba između Hrvata i Bošnjaka u Vitezu koji je mogao biti i većih razmjera, a uhićene su i tri osobe.

Naime, kako je priopćeno iz MUP-a Srednjobosanske županije, sinoć je nakon utakmice nogometnih reprezentacija Hrvatske i Njemačke oko 21 sat, iz pravca Viteza, ulicom Hrvatskih Branitelja i Kralja Tvrtka veća grupa navijača reprezentacije Hrvatske krenula u pravcu Starog Viteza-mahale. ž

''Istovremeno u Starom Vitezu-mahali došlo je do okupljanja veće grupe osoba bošnjačke nacionalnosti. Moglo je doći do fizičkog obračuna koji je spriječen brzom intervencijom djelatnika Policijske postaje Vitez i Jedinice za potporu MUP-a SBŽ Travnik. U akciji su privedeni I. Š. i D. B. iz Viteza te A. G. iz Starog Viteza'', priopćeno je.

U priopćenju se ističe kako je PP Vitez upućena pomoć iz Travnika, Novog Travnika, te još jedna ophodnja policije za potporu te je spriječen bilo kakav kontakt između Hrvata i Bošnjaka.

''U navedenim događajima razbijeno je staklo na pekari, na veleprodaji, kugla od rasvjete, staklo na jednom vozilu, kao i staklo na dvjema kućama. Očevid je obavio istražitelj PP Vitez'', zaključuje se u priopćenju.

13.6.2008.
J. Gudelj / Pincom.info

NAVIJAJJJJ BAHOOOOO!!!!
Ja i? Budala ima svugdje...pa i na forumu, to znaš iz osobnog iskustva!

BAHO KRAAAAAAAALJU!!!
Mobile_Disco

#85 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka

Post by Mobile_Disco »

Sta su oni ocekivali da im cvijece bacaju? Neka idu po Zagreb,Split,Rijeku pa nek se vozaju.. Ah da.. Zaboravio sam da ih tamo ne mogu smisliti :D Najgore je kad hoces da budes ono sto ne mozes.. i sto ti drugi ne daju.. Koliko se samo vazelina potrosilo ovih dana u Austriji da im se uvuku u pakse.. Zalosno je da pravi Hrvati koji zive u Hrvatskoj.. Koji su moji predobri prijatelji ne mogu da dodju do karte za tekmu od ovih uvlakaca i ratnih profitera!!!
KPNCTNJAH

#86 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka

Post by KPNCTNJAH »

saban murat wrote:ja sam navijao jucer za hrvatsku, jer mi je to normalno.
kao to bih navijao i za srbiju, crnu goru ili makedoniju da je igrala onu i onakvu utakmicu.
sjecam se sad scene sa ep 96. u brazilu gledamo tekmu, igraju hrvatska-turska
meni puno normalnije da navijam za hrvatsku nego za tursku (iz vise razloga a nijedan nije ncionaletnickoideloski)
i pade go, valovic zabio i skocimo ja i jos jedan lik, kad ono svi u nas ko da smo s marsa pali...
jos su neki htjeli da se tuku, psovali ustasku majku itd...idiotizam
tako i jucer, gledamo drug i ja tekmu, pade prvi go i upravo u tom trenutku dolazi do kuce lik koji naplacujne kablovsku.
kako je naplcivao kablovsku i komsijama, potrefilo se da su i komsije vani.
hrvati zabili, kod mene lom...komsije psuju...nema veze...
kad ce ti lik sto naplacuje: jel to majketi za ustase navijas!?
sto se bahe tice, baho je nas najbolji komentator, ma koliko mi sutjeli o tome. jeste bilo vidno da navija za hrvatsku i tu mu ide jedan veliki minus za komentatorsku neobjektivnost ali mu uopste ne zamjeram i razumijem ga u potpunosti.
Nervira me ova prica... kako to da ja u Sarajevu zivim i bash tu utakmicu sa Njemackom gledam u basti ispred fisa sa drugovima koji su Hrvati i kad je Hrvatska dala gol oni se raduju i niko nije ni obracao paznju na njih,mi smo se medjusobno malo pod.vali,ali to je nesto sto vecina vas ne bi shvatila...i najtuznije je to sto se tako moze navijati samo u Sarajevu i mislim da sam ja u Banja Luci ili Ljubuskom i da BiH da gol i ja skocim bilo bi problema 100%, a to mogu reci iz iskustva... E sad sto se tice Bahe i meni je smetalo kako je komentarisao utakmicu i nije stvar u tome sto je navijao bash za Hrvatsku, smetalo mi je i kad su igrali Man.Utd,Bayern,Liverpool zato sto navija za njih ... on je komentator i mora biti objektivan, a mi navijaci ne moramo. Cestitke Hrvatskoj iako sam ja igrao rezultat 2:1 za Njemacku al hebi ga :-D
seba

#87 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka

Post by seba »

Meshtar wrote:
fantom slobode wrote:Baho je raja sa Logavine, prije svega sarajlija, ne znam u cemu je problem?Njegovo odusevljenje je njegovo i ne znam sto ne bi bio odusevljen, uspjeh susjeda moze samo donijeti bolje rezultate ostalih reprezentacija u regiji.Cisto poredjenja radi, uocimo uspjehe svih rukometnih reprezentacija na prostoru Balkana.Utakmice sa susjedima, daju mogucnost kvalitetnih priprema za evropsku i svjetsku scenu, ne mora se putovati 1000km da bi se odigrala kvalitetna pripremna utakmica.

Ma ja on je stara gradska raja, on je "naš".

Uspjeh hrvatske reprezentacije ima uticaj na uspjehe BIh reprezentacije, kao što kućni savjet iz Logavine ima uticaj na izbore u USA.
Kralju!!!!!Komentar na mjestu! :thumbup:
giovannir

#88 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka

Post by giovannir »

KPNCTNJAH wrote:
kao to bih navijao i za srbiju, crnu goru ili makedoniju da je igrala onu i onakvu utakmicu.
meni puno normalnije da navijam za hrvatsku nego za tursku (iz vise razloga a nijedan nije ncionaletnickoideloski)
i pade go, valovic zabio i skocimo ja i jos jedan lik, kad ono svi u nas ko da smo s marsa pali...
tako i jucer, gledamo drug i ja tekmu, pade prvi go i upravo u tom trenutku dolazi do kuce lik koji naplacujne kablovsku.
sto se bahe tice, baho je nas najbolji komentator, ma koliko mi sutjeli o tome. jeste bilo vidno da navija za hrvatsku i tu mu ide jedan veliki minus za komentatorsku neobjektivnost ali mu uopste ne zamjeram i razumijem ga u potpunosti.
Nervira me ova prica... kako to da ja u Sarajevu zivim i bash tu utakmicu sa Njemackom gledam u basti ispred fisa sa drugovima koji su Hrvati i kad je Hrvatska dala gol oni se raduju i niko nije ni obracao paznju na njih,mi smo se medjusobno malo pod.vali,ali to je nesto sto vecina vas ne bi shvatila...i najtuznije je to sto se tako moze navijati samo u Sarajevu i mislim da sam ja u Banja Luci ili Ljubuskom i da BiH da gol i ja skocim bilo bi problema 100%, a to mogu reci iz iskustva... E sad sto se tice Bahe i meni je smetalo kako je komentarisao utakmicu i nije stvar u tome sto je navijao bash za Hrvatsku, smetalo mi je i kad su igrali Man.Utd,Bayern,Liverpool zato sto navija za njih ... on je komentator i mora biti objektivan, a mi navijaci ne moramo. Cestitke Hrvatskoj iako sam ja igrao rezultat 2:1 za Njemacku al hebi ga :-D
Gluposti pričaš! Ja sam na Širokom gledao tekmu protiv Azerbejdžana i navijao kao lud za BiH! I da, slavilo se nakon gola i pobjede! :bih: :dance: 8)
KPNCTNJAH

#89 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka

Post by KPNCTNJAH »

Gluposti pričaš! Ja sam na Širokom gledao tekmu protiv Azerbejdžana i navijao kao lud za BiH! I da, slavilo se nakon gola i pobjede! :bih: :dance: 8)[/quote]

ja sam siguran da su protiv Azerbejdzana za BiH navijali svi oni koji to inace ne rade jer znamo kakva je to utakmica bila i ko je igrao :wink:
Comrad

#90 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka

Post by Comrad »

Ja za Srbiju i Hrvatsku necu nikada navijati, niti ce mi biti drago, niti zao kada pobijede ili izgube, jednostavno me ne zanimaju. Zar mislite da je neko u Hrvatskoj ili Srbiji IKADA navijao za nasu repku, da je ikome bilo drago sto smo mi nekoga pobjedili. Mogu na neki nacin razumjeti one wannabe dole u Hercegovini, ali kada vidim da u sred Sarajeva raja (ona koja nisu hrvati) skacu i raduju se ko da igra BiH, e onda jbg. Mi smo proklet narod, uskoro ce se sve zaboraviti, pa kad nas opet zaskoce, zalit cemo se.

A do jucer im navijaci repke za koju navijaju pravili U na tribinama i pomakljali se u centru grada. Naravno, ne treba generalizovati, ali ako oni nas ne podnose, zasto da se ja njima uvlacim u pakas. Baho i ostali naprijed, ja vala necu, imam svoju repku, takva je kakva je, otici ce nekad na to popisano EP.

:bih:
xxhavarijaxx

#91 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka

Post by xxhavarijaxx »

giovannir wrote:
KPNCTNJAH wrote:
Gluposti pričaš! Ja sam na Širokom gledao tekmu protiv Azerbejdžana i navijao kao lud za BiH! I da, slavilo se nakon gola i pobjede! :bih: :dance: 8)
E u tome grmu lezi zec... Problem ovdje je da mi igramo sa Azerbejdzanom neke prijateljske sa nekom lijevo sastavljenom repkom dok komsije igraju EP i deru jednu od najvecih sila... ma nismo ni sekunde ljubomorni jel' de?
zubar

#92 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka

Post by zubar »

giovannir wrote:
zubar wrote:Ono dernje Bahe na utakmici me je pravo nerviralo. Ne volim Hrvatski sport (previse je fasisoidan za moj ukus). Zelim Hrvatskoj reprezentaciji sve najgore. Boli me k... sto su komsije. I definitivno nemam nikakv kompleks jednostavno ih nevolim. Ali gore od Bahe mi je bilo Hazimovo pitanje onoj k... iz Mostara : Je li bilo "vatreno" u Mostaru danas, poslije utakmice sa Austrijom.
Ma kakvi, ne patiš ti od nikakvih kompleksa. Sta ti znaš o Mostaru i Fejićevoj. Kakve veze ima politika, fašizam i sl. sa sportom. Bolan ohladi malo gore u Skandinaviji!
BAHO JE KRAAALJINA!!!!
Znam ja dosta toga i Santicevoj i o Fejicevoj. U Fejicevoj sam rodjen i kuca mi je tu bar 500 godina. U Skandinaviji jos nikad nisam bio. Ne kazem das necu. A ti ljudi sto su u sada u Skandinaviji su otisli vjerovatno svojom voljom. Za tebe je mozda Baho kralj ali ti kazem da je mene nervirao i to zestoko. I da, hrvatskoj reprezentaci ( a i vecini sportista) zelim sve najgore .
P.S. Nemam apsolutno nikakvih kompleksa. Opet ti kazem jednostavno ih nevolim (vecinu hrvatskih sportaša)
JohnnyS

#93 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka

Post by JohnnyS »

zubar wrote:I da, hrvatskoj reprezentaci ( a i vecini sportista) zelim sve najgore .
P.S. Nemam apsolutno nikakvih kompleksa.
Dvije rečenice, jedna do druge, a jedna drugu isključuju... :oops:
dzipalo_junuz

#94 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka

Post by dzipalo_junuz »

Halo ba, pa kad njim MESIC kaze "Imate vi svoju drzavu, ona se zove BiH" sve vam je jasno...

p.s Baho je stvarno nepodnosljiv kada igraju "njegove" ekipe tipa Man utd i Hrvatska na kraju krajeva, ono juce je stvarno bilo previse, Njemci isto imaju priliku ako ne i bolju od Hrv on nista, ovi predu centar on se dernja isto ko da je ograjiso :x
zubar

#95 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka

Post by zubar »

JohnnyS wrote:
zubar wrote:I da, hrvatskoj reprezentaci ( a i vecini sportista) zelim sve najgore .
A sta se tu iskljucuje? Zelis li ti vecini fasista sve najgore. A vecina hrvatskih sportasa su fasisoidni ( fudbalskoj reprezentaciji skoro svi osim mozda Pletikose i ... ostali Kovaci, Petrici, Olici, Simunici, Rakitici su djeca ustaske emigracije tako da nisu ni rodjeni na teritoriji danasnje Hrvatske, Modric je igrao za najfasistickiji klub BiH, Corluka da je kakv covjek igrao vi za BiH, Srna - cim sa Stimcom ima bilo kakve veze nije covjek po mom ukusu itd, legenda Bilic im pusta Tompsonove pjesme prije utakmice - sto je i izjavio ). Ja definitivno imam predrasude prema njima ali sta cu iskustvo me natjeralo.
Nadam se da imas kakve rijeci pohvale i za igrace Igokee ( koji su se tradicionalnim pozdravom razbacivali po Skenderiji ili Zetri (nisam siguran). Ja nemam ali bas nikakve.
Opet, kazem, ja Hrvatku rep. nimalo ne volim i zelim im iskreno sve najgore.
in33sa

#96 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka

Post by in33sa »

Svakako da ce Hrvati iz Sirokog ili Viteza pitati Mesica za koga ce navijati :D

Ne budite smijesni. Mrzite ljude, nazivate ih ustasama, ocima ih gledati ne mozete i najvise bi voljeli da nestanu sa lica zemlje, a kao skupa bi sa njima na tribinu i "hajmo Bosno"... kako da ne.

Inace, ne razumijem tu strasnu potrebu pojedinaca da kazu kako ne navijaju za Hrvatsku i pokusavaju to svoje misljenje nametnuti drugima. Baho navija, ima pravo na to, isto kao sto vi imate pravo da ne navijate.

I kraj price, odnosno teme.
JohnnyS

#97 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka

Post by JohnnyS »

zubar wrote:
JohnnyS wrote:
A sta se tu iskljucuje? Zelis li ti vecini fasista sve najgore. A vecina hrvatskih sportasa su fasisoidni ( fudbalskoj reprezentaciji skoro svi osim mozda Pletikose i ... ostali Kovaci, Petrici, Olici, Simunici, Rakitici su djeca ustaske emigracije tako da nisu ni rodjeni na teritoriji danasnje Hrvatske, Modric je igrao za najfasistickiji klub BiH, Corluka da je kakv covjek igrao vi za BiH, Srna - cim sa Stimcom ima bilo kakve veze nije covjek po mom ukusu itd, legenda Bilic im pusta Tompsonove pjesme prije utakmice - sto je i izjavio ). Ja definitivno imam predrasude prema njima ali sta cu iskustvo me natjeralo.
Nadam se da imas kakve rijeci pohvale i za igrace Igokee ( koji su se tradicionalnim pozdravom razbacivali po Skenderiji ili Zetri (nisam siguran). Ja nemam ali bas nikakve.
Opet, kazem, ja Hrvatku rep. nimalo ne volim i zelim im iskreno sve najgore.
Zlatan da je ikakav čovjek igrao bi za BiH...

I btw, dijete ustaše ne mora biti ustaša...

A ako ti u ovom svom postu ne širiš jezik mržnje onda stvarno...
zubar

#98 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka

Post by zubar »

Dvije rečenice, jedna do druge, a jedna drugu isključuju... :oops:[/quote]
Opet, kazem, ja Hrvatku rep. nimalo ne volim i zelim [im iskreno sve najgore.[/quote]

Zlatan da je ikakav čovjek igrao bi za BiH...
btw, dijete ustaše ne mora biti ustaša...

A ako ti u ovom svom postu ne širiš jezik mržnje onda stvarno...[/quote]
Naravno da sirim jezik mrznje ali ne prema Hrvatima nego prema ustasama. Naravno da djete ustase ne mora biti ustasa ali ja imam osjecaj da jesu (opet ti kazem zivot me naucio) i zato ih ne volim.
Ali to nije tema vec pricamo o Bahi i njegovom navijanju za Hrv. E ja kazem da je FTV i moja TV i ne zelim to da slusam. I ne zelim da gledam izvjestaje iz Mostara i tome kako je bilo "vatreno u Mostaru. Jer u Mostaru su poslije pobjeda Hrv. rep i ginuli ljudi, a cak i poslije poraza su ranjavani (Hrv-Brazil). I zato ti kazem da ih ne volim.
A zamisli da negdje u Sarajevu ( moze i bilo gdje drugo) skupi se nekakva skupina srba sa kokardama na glavamai slavi uspjeh npr. Anje Ivanović u Roland Garrossu. i onda se na FTV javlja neka legenda i kaze pomoz Bog evo nas tu i tu...
Da li bi ti imao nekave komplekse ili bi ti to bilo kul i normala.

I sto se Zlatana tice to je definitivno kita od covjeka. Naravno da je treebao da igra za BiH.
uhljug_s_koseva

#99 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka

Post by uhljug_s_koseva »

Ja ne kontam sto ljudima toliko smeta sti je Baho vise podrzavao Hrvatsku nego Svabe,pa to je sasvim normalno.Prve su nam komsije,bili smo zajedno u Jugi i vise je logicno da ljudi navijaju za njih nego npr. za Turke.A to sto ima dosta kompleksasa je druga stvar...
zubar

#100 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka

Post by zubar »

uhljug_s_koseva wrote:Ja ne kontam sto ljudima toliko smeta sti je Baho vise podrzavao Hrvatsku nego Svabe,pa to je sasvim normalno.Prve su nam komsije,bili smo zajedno u Jugi i vise je logicno da ljudi navijaju za njih nego npr. za Turke.A to sto ima dosta kompleksasa je druga stvar...
Ma Baho sto se mene i tice (a i ti) moze privatno navijati i za crnog djavola ali na FTV bi morao biti profesionalan i navijati iskljucivo za rep. selekcije BIH.
Pa FTV je i moja TV, a meni to smeta kao i velikoj vecini mojih sugradjana.
Locked