pozvala vas je van

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
d2

#76 Re: pozvala vas je van

Post by d2 »

ok onda, doci cu biciklom i po tome ces me skontati, ako bude toplije imacu crveni duks, ako bude hladnije crvenu jaknu i sjescu negdje u bastu, vjerovatno na pocetak ili kraj radi bicikla da ne smetam drugima. četvrtak u 6. ups pardon u cetvrtak u 7 je izlozba, moze li četvrtak u 5 ?
ljubav_aha

#77 Re: pozvala vas je van

Post by ljubav_aha »

fishtrija wrote:
ljubav_aha wrote:kako ste reagovali :)
Ljubazno, odgovorivši pozitivno na poziv. Ali obično to ne izađe na dobro... nimalo dobro. Kad tad se ispostavi da se prirodni poredak i pravila ne smiju narušavati. Muškarac treba da poziva ženu van, a ne obrnuto.
ako sam sasvim sigurna da je prefektan momenat,a to znaci,nakon duzeg perioda poznanstva,vjeruj mi,nece narusiti nikakav poredak,za koji ,iskreno mislim ,da je izrastao na osnovu drustenvih normi u vecini kultura

evo kako i zasto sam u nekoliko prilika ,van uobicajenog cilja,pozvala tipa van :

prvi put sam pitala iz radoznalosti,da vidim reakciju :lol:
drugi put sam pitala,vise iz provkativnih razloga,jer mi se nije narocito dopao,a furao je stav "zanimas me, ali sam previse arogantan za bilo sto i bilo koga ",pa rekoh sebi da mu prekinem satisfakciju i da ga skinem sa klinca :lol:
treci put,tip mi je bio simpatican,raja,i bilo je cool,bo je totalno sokiran :P

znaci ,razlozi nisu uvijek isitI,ali jedan defintivno jest,a to je, prekinuti neizvjesnost,tenziju/u totalno ozbijnim situacijama/ ili prekinuti obicnu bezvrijednu suplju igru,koju cak ne mogu nazvati ni postenim flertom, jer flert je vec malo drugacijeg profila , i finalno MOVE ON ;-)
ljubav_aha

#78 Re: pozvala vas je van

Post by ljubav_aha »

Irm@ wrote:ovak je bilo... bila ja za 1. maj na odmoru... i tak bili smo zajedno... i vratili se u Sarajevo... on poslao poruku i tako se dopisujemo 7 dana... onda se slucajno vidimo u Slogi navecer i sve super... i opet se dopisujemo... i meni vishe d.... ja napishem: "tek da ti javim da ti i ja sutra pijemo kafu... u 3 budi na klupici u Velikom parku" ... on napisao: vazi, vidimo se... :D :-D
mada ja to ne praktikujem i ne volim... ovaj je bash zanovijetalo pa moradoh... strpljenje je vrlina koje nemam :D :-D
@

Irm@ ;-)

sta se dalje desavalo :?:
ljubav_aha

#79 Re: pozvala vas je van

Post by ljubav_aha »

d2 wrote:
milivoje wrote:
d2 wrote: suti ne pitaj, ja se nalozio ko levat i na kraju, nakon mjesec dana oblijetanja skontam da cura tako odabere levata, nalozi ga i onda ide dalje, valjda dobro djeluje na njen ego sta li :) nikad necu razumjeti zene - to je jedino u sta sam siguran :)
Pusti romaniku...je li bilo erotike, ba??
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kod mene nije, mozda je bilo kod ovog za kojeg se nedavno udala :)
mislim da je ovim sistemom provozala vise raje nego sto gras provoza prije tekme zeljo sarajevo :)
za koga se udala,opisi nam tipa,sta radi ,gdje radi,moram priznati ,bas sam radoznala :lol:
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#80 Re: pozvala vas je van

Post by Šeherzada »

d2 wrote:ok onda, doci cu biciklom i po tome ces me skontati, ako bude toplije imacu crveni duks, ako bude hladnije crvenu jaknu i sjescu negdje u bastu, vjerovatno na pocetak ili kraj radi bicikla da ne smetam drugima. četvrtak u 6. ups pardon u cetvrtak u 7 je izlozba, moze li četvrtak u 5 ?
E pa nisi morao reci cijelom forumu kada i u cemu ces biti....Nebih publiku,znam da ce se njih pola pojaviti da vide koliko cu pojesti kolaca :x Mjenjamo dogovor ali ne ovako javno! :evil:
didgeridoo

#81 Re: pozvala vas je van

Post by didgeridoo »

d2 wrote:ok onda, doci cu biciklom i po tome ces me skontati, ako bude toplije imacu crveni duks, ako bude hladnije crvenu jaknu i sjescu negdje u bastu, vjerovatno na pocetak ili kraj radi bicikla da ne smetam drugima. četvrtak u 6. ups pardon u cetvrtak u 7 je izlozba, moze li četvrtak u 5 ?
hehehe svima vama s plavim oklopima crveno je ipak u srcu :D
Šeherzada

#82 Re: pozvala vas je van

Post by Šeherzada »

d2 wrote: ako bude toplije imacu crveni duks, ako bude hladnije crvenu jaknu
Pogodi me u sred srca!Volim muskarce u crvenom,to mi je slaba strana
didgeridoo

#83 Re: pozvala vas je van

Post by didgeridoo »

aida05 wrote:
d2 wrote: ako bude toplije imacu crveni duks, ako bude hladnije crvenu jaknu
Pogodi me u sred srca!Volim muskarce u crvenom,to mi je slaba strana
ja imam crveni auto :D i kad sam u njemu onda sam muskarac u crvenom, jelte :D
Šeherzada

#84 Re: pozvala vas je van

Post by Šeherzada »

Avlija,pusta je avlija
kada u njoj nema tebe komsija :D
d2

#85 Re: pozvala vas je van

Post by d2 »

ljubav_aha wrote:
d2 wrote:
milivoje wrote: Pusti romaniku...je li bilo erotike, ba??
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kod mene nije, mozda je bilo kod ovog za kojeg se nedavno udala :)
mislim da je ovim sistemom provozala vise raje nego sto gras provoza prije tekme zeljo sarajevo :)
za koga se udala,opisi nam tipa,sta radi ,gdje radi,moram priznati ,bas sam radoznala :lol:
ne znam za koga se udala samo znam da vise nije u BiH, a ostalo ti ne smijem reci jer sam obavezan ugovorom prema firmi... jbg izvini :)
d2

#86 Re: pozvala vas je van

Post by d2 »

aida05 wrote:
E pa nisi morao reci cijelom forumu kada i u cemu ces biti....Nebih publiku,znam da ce se njih pola pojaviti da vide koliko cu pojesti kolaca :x Mjenjamo dogovor ali ne ovako javno! :evil:
sta cu, mi folk zvijezde nemamo privatnog zivota, kod nas sve javno :lol:
d2

#87 Re: pozvala vas je van

Post by d2 »

furuna wrote:
hehehe svima vama s plavim oklopima crveno je ipak u srcu :D
prljavi su mi sivi i plavi duksevi, ostao crveni... obecavam da cu pristaviti masinu za vikend pa ce sve biti ok.
Šeherzada

#88 Re: pozvala vas je van

Post by Šeherzada »

d2 wrote: sta cu, mi folk zvijezde nemamo privatnog zivota, kod nas sve javno :lol:
Folk zvijezde? :run: Nista onda od dogovora,sjaj zvijezda zaslijepi ali su nedodirljive :run:
d2

#89 Re: pozvala vas je van

Post by d2 »

aida05 wrote:
d2 wrote: sta cu, mi folk zvijezde nemamo privatnog zivota, kod nas sve javno :lol:
Folk zvijezde? :run: Nista onda od dogovora,sjaj zvijezda zaslijepi ali su nedodirljive :run:
bas sam se pitao u kojem ces momentu odustati :lol:
anyway ja sam tamo sutra u 5 sa biciklom u crvenom duksu ili jakni na kafi pa ako ti se bude dalo navrati
Šeherzada

#90 Re: pozvala vas je van

Post by Šeherzada »

d2 wrote: bas sam se pitao u kojem ces momentu odustati :lol:
anyway ja sam tamo sutra u 5 sa biciklom u crvenom duksu ili jakni na kafi pa ako ti se bude dalo navrati
U 5?Prvo rece u 6?
A ja se bas pitala u cemu me muljas zvijezdo! :x
d2

#91 Re: pozvala vas je van

Post by d2 »

aida05 wrote:
U 5?Prvo rece u 6?
by d2 on 14/05/2008 00:40
ok onda, doci cu biciklom i po tome ces me skontati, ako bude toplije imacu crveni duks, ako bude hladnije crvenu jaknu i sjescu negdje u bastu, vjerovatno na pocetak ili kraj radi bicikla da ne smetam drugima. četvrtak u 6. ups pardon u cetvrtak u 7 je izlozba, moze li četvrtak u 5 ?

gdje je ovdje muljanje ?
Šeherzada

#92 Re: pozvala vas je van

Post by Šeherzada »

d2 wrote: gdje je ovdje muljanje ?
:run: Da idem ocnom ili psihologu ili kome vec.Ili to nisam procitala,ili jesam a zaboravila :run: Kako god okrenem -nevalja.Godine pritisle,stari se :D
didgeridoo

#93 Re: pozvala vas je van

Post by didgeridoo »

aida05 wrote:
U 5?Prvo rece u 6?
hej!!! Nema kod D-a hocu-necu! Znaci u 5! :D
zena21

#94 Re: pozvala vas je van

Post by zena21 »

furuna wrote:
aida05 wrote:
U 5?Prvo rece u 6?
hej!!! Nema kod D-a hocu-necu! Znaci u 5! :D
bicemo svi tamo :oops: :lol: :lol: :lol:
otherside

#95 Re: pozvala vas je van

Post by otherside »

zena21 wrote:bicemo svi tamo :oops: :lol: :lol: :lol:
I navijacemo :D pazi ovog d2...on fakat krenuo u akciju...aferim! :D
fishtrija

#96 Re: pozvala vas je van

Post by fishtrija »

naravno... pa ko koga :D
zena21

#97 Re: pozvala vas je van

Post by zena21 »

fishtrija wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

samo bi onda sva raja s foruma trebala biti u crvenim duxericama.. da ne zaplati neki neduzni gost ili gosca, jelete.. koji su dosli na mirnu poslijepodnevnu kaficu :lol: :lol: :lol: :lol:
didgeridoo

#98 Re: pozvala vas je van

Post by didgeridoo »

fishtrija wrote:
kod D-a vazi ona: bez nameta nema selameta :D

hocel' ko kupit' kartu u prvom redu - najbolje se vidi :D
d2

#99 Re: pozvala vas je van

Post by d2 »

hehe gledaj gerijatrije sto se poredala :)

pa da sam se zelio skrivati poslao bih PM a ne bih javno objavljivao mjesto, vrijeme i ostalo... prema tome, ko je za kafu, kolac, whatever bujrum brate samo necu moci predugo ostati, najvise do 6 posto je kako rekoh u 7 izlozba na kojoj zelim biti... :D Ako ako je jos neko za izlozbu dobrodosao je naravno...

svakako sam mislio uskoro napraviti jedan slican post tipa bicu tu i tu, izgledam tako i tako pa ko hoce da popije kafu samnom neka naleti ali je Aida to malo ubrzala :D
Šeherzada

#100 Re: pozvala vas je van

Post by Šeherzada »

furuna wrote:
hocel' ko kupit' kartu u prvom redu - najbolje se vidi :D
:lol: :lol: :lol: Ako ce doci bar trecina foruma,nece me coek prepoznati.....Nisam rekla u cemu cu biti!Ali nije to njega ni zanimalo.On to po kratkom postupku-bicu u tome i tome ,tada i tada,tu i tu.....pa ko pridje!Mora da ce moje kolace pojesti neko drugi :x
Post Reply