pozvala vas je van
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
d2
#76 Re: pozvala vas je van
ok onda, doci cu biciklom i po tome ces me skontati, ako bude toplije imacu crveni duks, ako bude hladnije crvenu jaknu i sjescu negdje u bastu, vjerovatno na pocetak ili kraj radi bicikla da ne smetam drugima. četvrtak u 6. ups pardon u cetvrtak u 7 je izlozba, moze li četvrtak u 5 ?
- ljubav_aha
#77 Re: pozvala vas je van
ako sam sasvim sigurna da je prefektan momenat,a to znaci,nakon duzeg perioda poznanstva,vjeruj mi,nece narusiti nikakav poredak,za koji ,iskreno mislim ,da je izrastao na osnovu drustenvih normi u vecini kulturafishtrija wrote:Ljubazno, odgovorivši pozitivno na poziv. Ali obično to ne izađe na dobro... nimalo dobro. Kad tad se ispostavi da se prirodni poredak i pravila ne smiju narušavati. Muškarac treba da poziva ženu van, a ne obrnuto.ljubav_aha wrote:kako ste reagovali
evo kako i zasto sam u nekoliko prilika ,van uobicajenog cilja,pozvala tipa van :
prvi put sam pitala iz radoznalosti,da vidim reakciju
drugi put sam pitala,vise iz provkativnih razloga,jer mi se nije narocito dopao,a furao je stav "zanimas me, ali sam previse arogantan za bilo sto i bilo koga ",pa rekoh sebi da mu prekinem satisfakciju i da ga skinem sa klinca
treci put,tip mi je bio simpatican,raja,i bilo je cool,bo je totalno sokiran
znaci ,razlozi nisu uvijek isitI,ali jedan defintivno jest,a to je, prekinuti neizvjesnost,tenziju/u totalno ozbijnim situacijama/ ili prekinuti obicnu bezvrijednu suplju igru,koju cak ne mogu nazvati ni postenim flertom, jer flert je vec malo drugacijeg profila , i finalno MOVE ON
- ljubav_aha
#78 Re: pozvala vas je van
@Irm@ wrote:ovak je bilo... bila ja za 1. maj na odmoru... i tak bili smo zajedno... i vratili se u Sarajevo... on poslao poruku i tako se dopisujemo 7 dana... onda se slucajno vidimo u Slogi navecer i sve super... i opet se dopisujemo... i meni vishe d.... ja napishem: "tek da ti javim da ti i ja sutra pijemo kafu... u 3 budi na klupici u Velikom parku" ... on napisao: vazi, vidimo se...![]()
![]()
mada ja to ne praktikujem i ne volim... ovaj je bash zanovijetalo pa moradoh... strpljenje je vrlina koje nemam![]()
Irm@
sta se dalje desavalo
- ljubav_aha
#79 Re: pozvala vas je van
za koga se udala,opisi nam tipa,sta radi ,gdje radi,moram priznati ,bas sam radoznalad2 wrote:kod mene nije, mozda je bilo kod ovog za kojeg se nedavno udalamilivoje wrote:Pusti romaniku...je li bilo erotike, ba??d2 wrote: suti ne pitaj, ja se nalozio ko levat i na kraju, nakon mjesec dana oblijetanja skontam da cura tako odabere levata, nalozi ga i onda ide dalje, valjda dobro djeluje na njen ego sta linikad necu razumjeti zene - to je jedino u sta sam siguran
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mislim da je ovim sistemom provozala vise raje nego sto gras provoza prije tekme zeljo sarajevo
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#80 Re: pozvala vas je van
E pa nisi morao reci cijelom forumu kada i u cemu ces biti....Nebih publiku,znam da ce se njih pola pojaviti da vide koliko cu pojesti kolacad2 wrote:ok onda, doci cu biciklom i po tome ces me skontati, ako bude toplije imacu crveni duks, ako bude hladnije crvenu jaknu i sjescu negdje u bastu, vjerovatno na pocetak ili kraj radi bicikla da ne smetam drugima. četvrtak u 6. ups pardon u cetvrtak u 7 je izlozba, moze li četvrtak u 5 ?
-
didgeridoo
#81 Re: pozvala vas je van
hehehe svima vama s plavim oklopima crveno je ipak u srcud2 wrote:ok onda, doci cu biciklom i po tome ces me skontati, ako bude toplije imacu crveni duks, ako bude hladnije crvenu jaknu i sjescu negdje u bastu, vjerovatno na pocetak ili kraj radi bicikla da ne smetam drugima. četvrtak u 6. ups pardon u cetvrtak u 7 je izlozba, moze li četvrtak u 5 ?
- Šeherzada
#82 Re: pozvala vas je van
Pogodi me u sred srca!Volim muskarce u crvenom,to mi je slaba stranad2 wrote: ako bude toplije imacu crveni duks, ako bude hladnije crvenu jaknu
-
didgeridoo
#83 Re: pozvala vas je van
ja imam crveni autoaida05 wrote:Pogodi me u sred srca!Volim muskarce u crvenom,to mi je slaba stranad2 wrote: ako bude toplije imacu crveni duks, ako bude hladnije crvenu jaknu
- Šeherzada
#84 Re: pozvala vas je van
Avlija,pusta je avlija
kada u njoj nema tebe komsija
kada u njoj nema tebe komsija
-
d2
#85 Re: pozvala vas je van
ne znam za koga se udala samo znam da vise nije u BiH, a ostalo ti ne smijem reci jer sam obavezan ugovorom prema firmi... jbg izviniljubav_aha wrote:za koga se udala,opisi nam tipa,sta radi ,gdje radi,moram priznati ,bas sam radoznalad2 wrote:kod mene nije, mozda je bilo kod ovog za kojeg se nedavno udalamilivoje wrote: Pusti romaniku...je li bilo erotike, ba??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mislim da je ovim sistemom provozala vise raje nego sto gras provoza prije tekme zeljo sarajevo
-
d2
#86 Re: pozvala vas je van
sta cu, mi folk zvijezde nemamo privatnog zivota, kod nas sve javnoaida05 wrote:E pa nisi morao reci cijelom forumu kada i u cemu ces biti....Nebih publiku,znam da ce se njih pola pojaviti da vide koliko cu pojesti kolacad2 wrote:ok onda, doci cu biciklom i po tome ces me skontati, ako bude toplije imacu crveni duks, ako bude hladnije crvenu jaknu i sjescu negdje u bastu, vjerovatno na pocetak ili kraj radi bicikla da ne smetam drugima. četvrtak u 6. ups pardon u cetvrtak u 7 je izlozba, moze li četvrtak u 5 ?Mjenjamo dogovor ali ne ovako javno!
-
d2
#87 Re: pozvala vas je van
prljavi su mi sivi i plavi duksevi, ostao crveni... obecavam da cu pristaviti masinu za vikend pa ce sve biti ok.furuna wrote:hehehe svima vama s plavim oklopima crveno je ipak u srcud2 wrote:ok onda, doci cu biciklom i po tome ces me skontati, ako bude toplije imacu crveni duks, ako bude hladnije crvenu jaknu i sjescu negdje u bastu, vjerovatno na pocetak ili kraj radi bicikla da ne smetam drugima. četvrtak u 6. ups pardon u cetvrtak u 7 je izlozba, moze li četvrtak u 5 ?
- Šeherzada
#88 Re: pozvala vas je van
Folk zvijezde?d2 wrote: sta cu, mi folk zvijezde nemamo privatnog zivota, kod nas sve javno
-
d2
#89 Re: pozvala vas je van
bas sam se pitao u kojem ces momentu odustatiaida05 wrote:Folk zvijezde?d2 wrote: sta cu, mi folk zvijezde nemamo privatnog zivota, kod nas sve javnoNista onda od dogovora,sjaj zvijezda zaslijepi ali su nedodirljive
anyway ja sam tamo sutra u 5 sa biciklom u crvenom duksu ili jakni na kafi pa ako ti se bude dalo navrati
- Šeherzada
#90 Re: pozvala vas je van
U 5?Prvo rece u 6?d2 wrote: bas sam se pitao u kojem ces momentu odustati![]()
anyway ja sam tamo sutra u 5 sa biciklom u crvenom duksu ili jakni na kafi pa ako ti se bude dalo navrati
A ja se bas pitala u cemu me muljas zvijezdo!
-
d2
#91 Re: pozvala vas je van
by d2 on 14/05/2008 00:40aida05 wrote:U 5?Prvo rece u 6?d2 wrote: bas sam se pitao u kojem ces momentu odustati![]()
ok onda, doci cu biciklom i po tome ces me skontati, ako bude toplije imacu crveni duks, ako bude hladnije crvenu jaknu i sjescu negdje u bastu, vjerovatno na pocetak ili kraj radi bicikla da ne smetam drugima. četvrtak u 6. ups pardon u cetvrtak u 7 je izlozba, moze li četvrtak u 5 ?
gdje je ovdje muljanje ?
- Šeherzada
#92 Re: pozvala vas je van
d2 wrote: gdje je ovdje muljanje ?
-
didgeridoo
#93 Re: pozvala vas je van
hej!!! Nema kod D-a hocu-necu! Znaci u 5!aida05 wrote:U 5?Prvo rece u 6?d2 wrote: bas sam se pitao u kojem ces momentu odustati![]()
- zena21
#94 Re: pozvala vas je van
bicemo svi tamofuruna wrote:hej!!! Nema kod D-a hocu-necu! Znaci u 5!aida05 wrote:U 5?Prvo rece u 6?d2 wrote: bas sam se pitao u kojem ces momentu odustati![]()
- otherside
#95 Re: pozvala vas je van
I navijacemozena21 wrote:bicemo svi tamo![]()
![]()
![]()
- fishtrija
#96 Re: pozvala vas je van
naravno... pa ko kogazena21 wrote:bicemo svi tamo![]()
![]()
![]()
- zena21
#97 Re: pozvala vas je van
fishtrija wrote:naravno... pa ko kogazena21 wrote:bicemo svi tamo![]()
![]()
![]()
samo bi onda sva raja s foruma trebala biti u crvenim duxericama.. da ne zaplati neki neduzni gost ili gosca, jelete.. koji su dosli na mirnu poslijepodnevnu kaficu
-
didgeridoo
#98 Re: pozvala vas je van
kod D-a vazi ona: bez nameta nema selametafishtrija wrote:naravno... pa ko kogazena21 wrote:bicemo svi tamo![]()
![]()
![]()
hocel' ko kupit' kartu u prvom redu - najbolje se vidi
-
d2
#99 Re: pozvala vas je van
hehe gledaj gerijatrije sto se poredala 
pa da sam se zelio skrivati poslao bih PM a ne bih javno objavljivao mjesto, vrijeme i ostalo... prema tome, ko je za kafu, kolac, whatever bujrum brate samo necu moci predugo ostati, najvise do 6 posto je kako rekoh u 7 izlozba na kojoj zelim biti...
Ako ako je jos neko za izlozbu dobrodosao je naravno...
svakako sam mislio uskoro napraviti jedan slican post tipa bicu tu i tu, izgledam tako i tako pa ko hoce da popije kafu samnom neka naleti ali je Aida to malo ubrzala
pa da sam se zelio skrivati poslao bih PM a ne bih javno objavljivao mjesto, vrijeme i ostalo... prema tome, ko je za kafu, kolac, whatever bujrum brate samo necu moci predugo ostati, najvise do 6 posto je kako rekoh u 7 izlozba na kojoj zelim biti...
svakako sam mislio uskoro napraviti jedan slican post tipa bicu tu i tu, izgledam tako i tako pa ko hoce da popije kafu samnom neka naleti ali je Aida to malo ubrzala
- Šeherzada
#100 Re: pozvala vas je van
furuna wrote:
hocel' ko kupit' kartu u prvom redu - najbolje se vidi