Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
semmy wrote:sta je ovo svi nesto razocarani u zivot...
@savrseni krug jel krenulo sta na bolje
ma nismo razocarani u zivot,zivot je ok
a da ce nesto krenut nabolje, i da ce uopste nesto vise krenut kad smo ona i ja u pitanju,tesko jako tesko
umorio sam
dosta je
madner wrote:Imaju i druge majke ljepe kcerke, bice bolje.
Aaaaa čovjeka ... pa vidiš da traži razumnu a ne lijepu
Moje neskormno iskustvo govori da razumna znači: usta ima jezika nema ... ali među drugarima mora da briljira svojom ajnštajnovskom genijalnošću - pa ti vidi
Moje neskormno iskustvo govori da razumna znači: usta ima jezika nema ... ali među drugarima mora da briljira svojom ajnštajnovskom genijalnošću - pa ti vidi
Imas moje saucesce, steta sto nisi upoznala normalnije ljude.
Imas moje saucesce, steta sto nisi upoznala normalnije ljude.
savrseni krug wrote:Trazim razumnu zensku osobu!!!
nikakvi drugi kvaliteti nisu potrebni,nemora imati velike sise,nemora izgledati dobro,nemora biti potkovana dipomom visokoskolskih ustanova,nemora biti jaka s kuhacom,ma nista nemora.Samo nek bude razumna
ili da prestanem traziti...?
Vidis nije problem samo u razumnim zenskim osobama, jer evo i ja ko zeMsko trazim razumna muskarca, isto tako ne mora imati velike sise pogotovo ne one iz teretane, muske i gadne, doduse moj bi moro imat diplomu..pokazalo se da su oni bez diploma malo teski u vezi sa osobom koja ima vise 'skole' od njih
Ali kad sta hoce...i kad vrag uzme sve pod svoju ruku uvijek nalijecem na one nerazumne i one koje ni u snu ne zelim..valjda je takav zivot i vakat, svi se boje biti dobri i fini, a ponajvise razumni.
Ali , nemoj prestati traziti..Ni ja nisam jos uvijek, valjda od ovolikih miliona ima jos poneki pojedinac za probrati:)
da ste vi razumni bile bi i mi iste.
vama je sve u jednom smijeru.ona mora bit tolerantna i razumna,dok vi naravno mozete ostati kakvi i jeste,citaj posesivni.
haj sad opalite kako vi niste takvi,kako ste sasvim normalni..
mislim,sta ima inace?
snoppy-on-stage wrote:da osnujemo klub! i ja trazim normalnu osobu... bez kompleksa............da mi ne planinari po mozgu!
Ljudi, ne pretjerujte!!! Krenite od sebe, ako ste vi ok, bez kompleksa, zdravog uma i razuma,e onda 100% mora biti i jos takvih(muskih/zenskih osoba)...
snoppy-on-stage wrote:da osnujemo klub! i ja trazim normalnu osobu... bez kompleksa............da mi ne planinari po mozgu!
Ljudi, ne pretjerujte!!! Krenite od sebe, ako ste vi ok, bez kompleksa, zdravog uma i razuma,e onda 100% mora biti i jos takvih(muskih/zenskih osoba)...
Pif, zdravog uma i razuma pa da mi se raja smije.
Ja sam sreten sto je broj mojih mentalnih poremecaja manji od prosjecnje plate
nikakvi drugi kvaliteti nisu potrebni,nemora imati velike sise,nemora izgledati dobro,nemora biti potkovana dipomom visokoskolskih ustanova,nemora biti jaka s kuhacom,ma nista nemora.Samo nek bude razumna
Imam, hm, grudi, izgledam dobro, potkovana sam diplomom, jaka sam s kuhacom, ali sam nerazumna
Ma šta nerazumna, pitaju me svi gdje sam bila kad je Bog dijelio razum
nije pretjerivanje samo surova realnost! okreni se malo oko sebe pa pogledaj!
nije pretjerivanje samo surova realnost! okreni se malo oko sebe pa pogledaj!
Oko mene...sunce grije, trava raste i gora je zelena...leptirici u zraku i u stomaku(a mozda i skakavci, nisam sigurna) ...ruze cvijetaju,a Boga mi i karanfili i ...
Imam, hm, grudi, izgledam dobro, potkovana sam diplomom, jaka sam s kuhacom, ali sam nerazumna
Ma šta nerazumna, pitaju me svi gdje sam bila kad je Bog dijelio razum
kako definisemo nerazumno zensko ? ono koje nakon jednom kaze haj jos jednom ! pa jos jednom ! pa jos jednom !
i onda je pitamo, pa jes ti nooooormalnaa !