nikakvi drugi kvaliteti nisu potrebni,nemora imati velike sise,nemora izgledati dobro,nemora biti potkovana dipomom visokoskolskih ustanova,nemora biti jaka s kuhacom,ma nista nemora.Samo nek bude razumna
ili da prestanem traziti...?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
savrseni krug wrote:Trazim razumnu zensku osobu!!!![]()
nikakvi drugi kvaliteti nisu potrebni,nemora imati velike sise,nemora izgledati dobro,nemora biti potkovana dipomom visokoskolskih ustanova,nemora biti jaka s kuhacom,ma nista nemora.Samo nek bude razumna
ili da prestanem traziti...?![]()
de pa zato cemo lahko,kakav kurs naseg jezika i naucit cu jel se nemora pise odvojeno ili rastavljeno i gdje se mechu tacke i zarezi i ste se jos sve ne meche...EllaD wrote:srecom da trazis bas takvu, bar nece primjetiti koliko si nepismen
komi wrote:po izboru partnera sumnjam da zene imaju razuma![]()
sa svakim postom , u svakom pogledu sve vise napredujessavrseni krug wrote:de pa zato cemo lahko,kakav kurs naseg jezika i naucit cu jel se nemora pise odvojeno ili rastavljeno i gdje se mechu tacke i zarezi i ste se jos sve ne meche...EllaD wrote:srecom da trazis bas takvu, bar nece primjetiti koliko si nepismen
Nego sta cu za ovo razumna?(vidis kako sam ispravno uporabio veliko slovo i upitnik na kraju recenice)
Stavio bih naglasak na ZENSKA i RAZUMNA...EllaD wrote:sa svakim postom , u svakom pogledu sve vise napredujessavrseni krug wrote:de pa zato cemo lahko,kakav kurs naseg jezika i naucit cu jel se nemora pise odvojeno ili rastavljeno i gdje se mechu tacke i zarezi i ste se jos sve ne meche...EllaD wrote:srecom da trazis bas takvu, bar nece primjetiti koliko si nepismen
Nego sta cu za ovo razumna?(vidis kako sam ispravno uporabio veliko slovo i upitnik na kraju recenice)
jos ces se predomisliti pa ces traziti na ipak malo visoj evolucijskoj ljestvici
on topic: zaista me interesuje tvoja definicija RAZUMNA
Karabaja wrote:pa jel hoćeš razumnu ili žensku osobu?
savrseni krug wrote:Trazim razumnu zensku osobu!!!![]()
EllaD, ovom bi bilo sevap pomoci..Ćelava cura wrote:EllaD wrote:sorry, ne pratim te oglase ali hvala ti sto si mi skrenula paznju (novi bookmark); zamalo sam se pocela histericno (iliti wc emergency) smijati
popravi mi dan
nije majke mi,ovo je licno mojeĆelava cura wrote:@Ellad, ovo nije oglas Savrsenog kruga...Oglas je preuzet sa http://www.trazi.co.ba, znam zato sto sam se slatko nasmijala kad sam ga procitala
Moj komentar na oglas je bio:Hvala Bogu sto sam nerazumna i prekvalifikovana k'o zena21
Najbolja reklama - samoljepljiva reklamazena21 wrote:savrseni krug wrote:Trazim razumnu zensku osobu!!!![]()
ja sam prekvalifikovana![]()
![]()
bem ti sise, diplomu i dobar izgled![]()
![]()
a sto se se natakarili na taj pravopis.Kazem ti upisat cu kurs domaceg jezika da bih s vama mogao konverzirat,pa cu onda i ja znati gdje se umechu tackice ,zarezi,velika slova,mala slova i svasta cu njesta znati...Ćelava cura wrote:Pravopis u ruke, mozda nesto i nadjes.![]()
Po tome sto trazis podsjecas me na jednog druga, on kao i ti trazi razumnu zensku osobu, al' redovno pada
velike sise,mora izgledati dobro,mora biti potkovana dipomom visokoskolskih ustanova,mora biti jaka s kuhacom.. Moje pitanje je: Jeste li vas dvojica dvolicni ili stvarno ne znate sta vam odgovara?
Ev da metnem:besana wrote:Izvini al' nisi metno zašto tražiš "razumnu ženu" ? Za posao, brak, švaleranciju, ili ispomoć u kući?
jel mogu malo poslije?Sad bi bilo kontraproduktivno.EllaD wrote:ozbiljno, interesuje me sta tj ko je po tebi Razumna Zenska
hajde, pls, malo pojasni