FK Željezničar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Patron of Formello

#76 Re: FK Željezničar

Post by Patron of Formello »

belissima wrote:Koliko ste primitivni samo..zar je važno odakle je ko?...Zna se vrlo dobro kako je izgledala južna tribina u selje ili selja hi hi hi prije rata...500-1000 ljudi...sad ima malo više...ko su ti ljudi...sandze...istocnjaci ..visocani...kiseljacani..konjicani..itd..
U stvari vi ste najboji primjer lokalnog primitivizma....hi hi hi

hi hi hi glupaco hi hi hi nadji snimak utakmice Zeljo - Videoton pa vidi koliko je bilo navijaca na juznoj tribini i kako je izgledala jos davne 84 dok su pitari jos nosili sarmu i jagnjad na utakmice torpeda :D hi hi hi glupaco hi hi hi :? :-) :D
belissima

#77 Re: FK Željezničar

Post by belissima »

Zašto da me banuje...vama smetaju visocani,piramide,ljudi iz drugih gradova...što god nije po vašoj volji,što god vas boli..vi odmah ban...hi hi hi...e svaka cast!!!! hi hi hi..Pa svaki veći,evropski,svjetski klub ima navijače iz grada u kojem je osnovan,ali većinu ostalih navijača,simpatizera čine iz cijele države,iz evrope,svijeta...e moji strumfovi...slobodno tražite moj ban...dokazali ste koliko ste smijesni i jadni...
P.S.POZDRAV ZA ŠAMPIONE DRŽAVE CIJELE...DA DA CIJELE...NARAVNO ZA BORDO BIJELE!!!!!
HZ FCS
kinone

#78 Re: FK Željezničar

Post by kinone »

belissima wrote:Zašto da me banuje...vama smetaju visocani,piramide,ljudi iz drugih gradova...što god nije po vašoj volji,što god vas boli..vi odmah ban...hi hi hi...e svaka cast!!!! hi hi hi..Pa svaki veći,evropski,svjetski klub ima navijače iz grada u kojem je osnovan,ali većinu ostalih navijača,simpatizera čine iz cijele države,iz evrope,svijeta...e moji strumfovi...slobodno tražite moj ban...dokazali ste koliko ste smijesni i jadni...
P.S.POZDRAV ZA ŠAMPIONE DRŽAVE CIJELE...DA DA CIJELE...NARAVNO ZA BORDO BIJELE!!!!!
HZ FCS

ma ti si glupaca iz visokog ovo je sarajevo-x a ne visoko-x ili selo-x jebem ti tebe i tvoje piramide :sax: :sax: :sax:
elSaik

#79 Re: FK Željezničar

Post by elSaik »

@moderacija - ja fino označih ovu bellisimu da samo provocira, ali yok, čekate dok ne počne raja jedni drugima mater yebavat i onda se podijeli žutih i crvenih polovini foruma. :D Bolje spriječiti nego liječiti, zar ne? :roll:
belissima

#80 Re: FK Željezničar

Post by belissima »

hi hi hi...jao psujete..jao što ste nekulturni vi simpatizeri nk selja,ili nk seljo...hi hi hi
Leonid Breznjev

#81 Re: FK Željezničar

Post by Leonid Breznjev »

@belissima, pisnes li jos jednu direktno letis u tehnoloski visak! ne mislim se ponavljati pa ti vidi.... :D @kinone vazi i za tebe!
belissima

#82 Re: FK Željezničar

Post by belissima »

E TAKO MOŽE...ISTI PROPISI ZA SVE!!! :thumbup:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#83 Re: FK Željezničar

Post by mIRCerka »

belissima wrote:E TAKO MOŽE...ISTI PROPISI ZA SVE!!! :thumbup:
a sad cu ja da prebrojim tvoje uvrede njima i njihove uvrede tebi, pa da vidimo ko ce izvuci deblji kraj.

Strumefta je govorila!
alfablue

#84 Re: FK Željezničar

Post by alfablue »

belissima wrote:Zašto da me banuje...vama smetaju visocani,piramide,ljudi iz drugih gradova...što god nije po vašoj volji,što god vas boli..vi odmah ban...hi hi hi...e svaka cast!!!! hi hi hi..Pa svaki veći,evropski,svjetski klub ima navijače iz grada u kojem je osnovan,ali većinu ostalih navijača,simpatizera čine iz cijele države,iz evrope,svijeta...e moji strumfovi...slobodno tražite moj ban...dokazali ste koliko ste smijesni i jadni...
HZ FCS
Pljujes po ljudima iz Sarajeva,a bodris tim iz istoimenog grada.Ne pljuj po ljudima koji ti biznis razvijaju kupujuci tvoj sir,kajmak i suho meso.Nemoj tako nije primjerno! ;-),a nismo sigurno jadniji od Visocke Bosne
alfablue

#85 Re: FK Željezničar

Post by alfablue »

Da se mi vratimo temi Sloboda-Željezničar.Fukare nam najavljuju:"Nema vam bodova iz Tuzle",navodno usta puna hvale imaju omjer golova kuci 24:2.Primitcete od nas kuci onoliko golova koliko ste primili kuci od ukupno 9 utakmica,a to ce biti dovoljno da vam bar otkinemo 2 boda tj. odigramo remi i uzmemo vam 1bod,ako ne i 3.Moja prognoza 2-2.Koja je vasa prognoza....
DicaTM

#86 Re: FK Željezničar

Post by DicaTM »

Ja predlažem ako je ikako moguće da par Željovaca ovdje dobije moderatora samo za temu o Želji da mi sredimo ovo kad ne mogu moderatori.
belissima

#87 Re: FK Željezničar

Post by belissima »

[quote="alfablue"][quote="belissima"]Zašto da me banuje...vama smetaju visocani,piramide,ljudi iz drugih gradova...što god nije po vašoj volji,što god vas boli..vi odmah ban...hi hi hi...e svaka cast!!!! hi hi hi..Pa svaki veći,evropski,svjetski klub ima navijače iz grada u kojem je osnovan,ali većinu ostalih navijača,simpatizera čine iz cijele države,iz evrope,svijeta...e moji strumfovi...slobodno tražite moj ban...dokazali ste koliko ste smijesni i jadni...
HZ FCS[/quote]
Pljujes po ljudima iz Sarajeva,a bodris tim iz istoimenog grada.Ne pljuj po ljudima koji ti biznis razvijaju kupujuci tvoj sir,kajmak i suho meso.Nemoj tako nije primjerno! ;-),a nismo sigurno jadniji od Visocke Bosne[/quote]

Hi hi hi... :lol:
zgembo_sa

#88 Re: FK Željezničar

Post by zgembo_sa »

Otvaram kladionicu na temu koji banovani njanjo se registrovao pod nickom belissima :D
elSaik

#89 Re: FK Željezničar

Post by elSaik »

zgembo_sa wrote:Otvaram kladionicu na temu koji banovani njanjo se registrovao pod nickom belissima :D
51. država...
LSD

#90 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

zgembo_sa wrote:Otvaram kladionicu na temu koji banovani njanjo se registrovao pod nickom belissima :D
Ko god da je...to je posao administracije da ga trajno ukloni sa SA-X pa nek nadje decko sebi novi forum i novu zabavu...lik se resigtrovao samo da provocira (svaki,doslovno svaki post mu je provokacija i to iskljucivo u vezi Zelje...ne javlja se na drugim temama nikako).
olduser

#91 Re: FK Željezničar

Post by olduser »

i bas nesto ne mislim ni da je iz visokog...

de mi jos recite jel dolazi siroki na grbavicu...mrsko mi trazit raspred lige..
elSaik

#92 Re: FK Željezničar

Post by elSaik »

olduser wrote:i bas nesto ne mislim ni da je iz visokog...

Da. I Široki, i Čelik, i Modriča... :mrgreen:
alfablue

#93 Re: FK Željezničar

Post by alfablue »

elSaik wrote:

Siroki cemo dobiti 2-1,Modricu 1-0,Celik 2-0.Al na strani sada Sloboda,Velez,Sarajevo,Jedinstvo.Npr.Velez i Slobodu kuci dobili 4-0 i Jedinstvo 6-0 e te tuge ako nijednog boda neosvojimo u gostima kod ova tri kluba.....
elSaik

#94 Re: FK Željezničar

Post by elSaik »

alfablue wrote:
elSaik wrote:

Siroki cemo dobiti 2-1,Modricu 1-0,Celik 2-0.Al na strani sada Sloboda,Velez,Sarajevo,Jedinstvo.Npr.Velez i Slobodu kuci dobili 4-0 i Jedinstvo 6-0 e te tuge ako nijednog boda neosvojimo u gostima kod ova tri kluba.....
Slobodu uzimamo, u Bihaću X. :D Širokog nećemo pobijediti kod kuće.
elSaik

#95 Re: FK Željezničar

Post by elSaik »

Oslobođenje, 28.03.2008.

Muharemović: Nije nam važno ime protivnika

Sportski direktor Željezničara Dželaludin Muharemović tvrdi kako je prije izvlačenja polufinalnih parova za Kup BiH bilo sasvim svejedno koga će plavi dobiti za protivnika.
Žrijeb je htio da to bude Sloboda, ekipa s kojom će tim sa Grbavice već u subotu igrati prvenstveni duel.

Nismo imali nekih posebnih želja, zaista nam je bilo svejedno. U stvari, najmanje smo priželjkivali Zrinjski, koji je na Grbavici dokazao da zna igrati. Možda bi nam oni bili najteži protivnik, a što se tiče Slobode, smatram da su šanse za prolaz podjednake, smatra Muharemović, kojeg smo podsjetili kako Željo u duelima protiv Tuzlaka ima tradiciju na svojoj strani.

I to je neki pokazatelj. Uostalom, ako smo uspjeli proći Sarajevo, zašto ne bismo i Slobodu. Istina je da su Tuzlaci u velikom zaletu, da imaju velike ambicije i u prvenstvu, ali ne bojimo se protivnika
, kazao je Muharemović.

Prvi susret polufinala Kupa BiH Željezničar će odigrati protiv Slobode na Grbavici, 9. aprila, a revanš je 23. aprila na Tušnju.
elSaik

#96 Re: FK Željezničar

Post by elSaik »

Prije nego pape i ovo zatvori... 2:1 u Tuzli...

edit: U pitanju je autogol. Kako javljaju ljudi s lica mjesta, ubiše nam igrače, ali pamti pa vrati...
LSD

#97 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

elSaik wrote:Prije nego pape i ovo zatvori... 2:1 u Tuzli...
Ko ga zabi?? koliko je do kraja ostalo?? hajmo jos jedan zabiti
elSaik

#98 Re: FK Željezničar

Post by elSaik »

LSD wrote:
elSaik wrote:Prije nego pape i ovo zatvori... 2:1 u Tuzli...
Ko ga zabi?? koliko je do kraja ostalo?? hajmo jos jedan zabiti
Hajmo... :D
elSaik

#99 Re: FK Željezničar

Post by elSaik »

Još malo više od 20 minuta do kraja...
LSD

#100 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

@el-saik haveru,jel to nisu dali manijacima da udju u stadion?? jel tacna ova informacija znas li ti? :?
Locked