pesak wrote:nisam. njega je ionako stalno tukla policija . mnogo su ga mrzeli. cim ga vide, traze mu licnu kartu, cupaju za bradu i td i td.callmethebreeeze wrote:ja moram postaviti jedno naivno pitanje;
jesi li ga prijavila policiji?
sta da prijavim ?
Da li verujete u ljubav ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Saian
-
mamica papucarka
Pesak draga, pa tip te umalo nije ugusio
Jel ziv hudnjak

-
pesak
Ja sam se bila smirila tek kad sam ga videla sa drugom zenskom.
Sve vreme sam imala strah da ce odnekle da me zaskoci, spopadne,prati i td...Pretio mi je i nekim ocevim pistoljem .
I ta zenska se osisala do glave kad je s njim raskinula , isto kao i ja. Mora da se silina njegove ljubavi spustila i na nju.

Sve vreme sam imala strah da ce odnekle da me zaskoci, spopadne,prati i td...Pretio mi je i nekim ocevim pistoljem .
I ta zenska se osisala do glave kad je s njim raskinula , isto kao i ja. Mora da se silina njegove ljubavi spustila i na nju.
- anais_nin
hvala hvalacallmethebreeeze wrote:ja jok valapesak wrote:hebes ti ljubav opcenito.
sto, vi niste imali takve susrete pete vrste ...![]()
doduse, ja sam relativno mlad. nadam se da me nece po zlu krenuti.
![]()
odoh sad sati leci kod svoje voljene zene. sad je jos vise volim.
p.s da postedim anais truda, ovaj put cu se ja osvrnuti na ono "opcenito".
"Ljubav je nebo, ljubav je more, ljubav si ti kad budis se. I kad je tesko ljudi se vole samo u ljubav vjerujem...", i tako dalje, i tako dalje. a sad laku noc.
- anais_nin
bolje da ste njemu neke stvari skratilepesak wrote:Ja sam se bila smirila tek kad sam ga videla sa drugom zenskom.![]()
Sve vreme sam imala strah da ce odnekle da me zaskoci, spopadne,prati i td...Pretio mi je i nekim ocevim pistoljem .![]()
I ta zenska se osisala do glave kad je s njim raskinula , isto kao i ja. Mora da se silina njegove ljubavi spustila i na nju.![]()
![]()
-
FFK as Lucy01
Ma to ti je ono slicno kao "nisam rasista, ali...", "svi ljudi bi trebali imati ista prava, samo su neki ljudi ljudskiji od nekih drugih", "vjerujem u ljubav i samo ljubav, ali i javno pogubljenje"......i tako dalje i tako blizeanais_nin wrote:hvala hvalacallmethebreeeze wrote:ja jok valapesak wrote:hebes ti ljubav opcenito.
sto, vi niste imali takve susrete pete vrste ...![]()
![]()
"Ljubav je nebo, ljubav je more, ljubav si ti kad budis se. I kad je tesko ljudi se vole samo u ljubav vjerujem...", i tako dalje, i tako dalje. a sad laku noc.jako lijepo od tebe
i to na vise frontova
ovo se lagano pretvara u "vjersku" raspravu
ko bi rekao da ima i ljubavnih ateista
Ma dobro je danas rekla "ruzan i glup i libo te za sve"
-
callmethebreeeze
FFK as Lucy01 wrote:Ma to ti je ono slicno kao "nisam rasista, ali...", "svi ljudi bi trebali imati ista prava, samo su neki ljudi ljudskiji od nekih drugih", "vjerujem u ljubav i samo ljubav, ali i javno pogubljenje"......i tako dalje i tako blizeanais_nin wrote:hvala hvalacallmethebreeeze wrote: ja jok vala![]()
![]()
"Ljubav je nebo, ljubav je more, ljubav si ti kad budis se. I kad je tesko ljudi se vole samo u ljubav vjerujem...", i tako dalje, i tako dalje. a sad laku noc.jako lijepo od tebe
i to na vise frontova
ovo se lagano pretvara u "vjersku" raspravu
ko bi rekao da ima i ljubavnih ateista
![]()
![]()
a?
Ma dobro je danas rekla "ruzan i glup i libo te za sve"
-
FFK as Lucy01
callmethebreeeze wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nije ba tebi bilo upuceno, sta se ibretis toliko
- anais_nin
FFK as Lucy01 wrote:Ma nije ba tebi bilo upuceno, sta se ibretis tolikocallmethebreeeze wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, nego generalno ljudima koji su u kontradikciji sa samim sobom....osvrt na ono "ljubavni ateisti" (ovo ide u biserologiju anais
)
i samo da se razumijemo u mojoj knjizi "ateizam" ni u kom kontekstu nema negativne konotacije
-
callmethebreeeze
mnogo sam osjetljivFFK as Lucy01 wrote:callmethebreeeze wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nije ba tebi bilo upuceno, sta se ibretis toliko![]()
, nego generalno ljudima koji su u kontradikciji sa samim sobom....osvrt na ono "ljubavni ateisti" (ovo ide u biserologiju anais
)
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
Meni je ljubav kad mi ženmska razvije pitu,pa se dobro najedem,a onda spavanjac pa kafica i onda sex jedno sat,pa onda pod tuš,pa pogledam dobar film,pa jopet sex pred spavanje
Ukratko obožavam ljubav
Ukratko obožavam ljubav
- Kurt_Kombajn
pesak wrote:nezgodno je kad je neko fizicki jaci i kad je ubedjen da te voli. to je jedna vrlo nezgodna situacija.
moras mu staviti do znanja da ti nisi mali zeka
http://www.youtube.com/watch?v=UZu7pFuuXaM
-
pesak
e, super...Kurt_Kombajn wrote:pesak wrote:nezgodno je kad je neko fizicki jaci i kad je ubedjen da te voli. to je jedna vrlo nezgodna situacija.
moras mu staviti do znanja da ti nisi mali zeka
http://www.youtube.com/watch?v=UZu7pFuuXaM
-
patrius
E pa 'vako,drugarice @anais:Ljubav je,stono se ka'e,blagoslovljena slabost uma(ili tako nestoanais_nin wrote:patrius wrote:Ne vjerujem!Ja vjerujem,a to je i logicno,samo u ono za sta nisam siguran da postoji,sto je neprovjerljivo
![]()
A ljubav se,slozit cete se,vrlo lahko da staviti na kusnju
Stono se ka'e:zlato provjeravamo vatrom,zenu zlatom a muskarca zenom
nije zlato sve sto sija![]()
na meni bi se zlatom, dijamantima i ostalim drangulijama vrlo malo provjerilo
![]()
![]()
p.s. nisam sigurna da razumijem ovaj boldirani dioda malo opsirnije objasnis ako ti nije tesko
znaci ako si siguran da nesto postoji onda NE VJERUJES u to
ili ako ZNAS da nesto postoji onda ne mozes istovremeno da VJERUJES u to? je li to?
![]()
i sta znaci staviti nesto na kusnju? nema konstanta ni u cemu, posebno ne u emocijama, a ljudi grijese....i ne moraju to biti velike greske tipa "prevare"....ocekivati da je ljubav = nepogresivost je za mene malo utopijskiposebno jer smo svi razliciti....nesto sto ja smatram greskom, ti ne smatras, i obrnuto