Da li verujete u ljubav ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Saian

Post by Saian »

pesak wrote:
callmethebreeeze wrote:ja moram postaviti jedno naivno pitanje;
jesi li ga prijavila policiji?
nisam. njega je ionako stalno tukla policija . mnogo su ga mrzeli. cim ga vide, traze mu licnu kartu, cupaju za bradu i td i td.
sta da prijavim ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zlochin protiv zdravog razuma, aj pesak rasipash se :D :D :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Pesak draga, pa tip te umalo nije ugusio :D Jel ziv hudnjak :oops: :D
Tesssa

Post by Tesssa »

pesak wrote:nezgodno je kad je neko fizicki jaci i kad je ubedjen da te voli. to je jedna vrlo nezgodna situacija. :-)
:? :? :?
obuca

Post by obuca »

ja ipak mislim da se to Zdogodilo peskovoj drugarici :D
cuj za sta da ga prijavim :? ja ipak mislim da ti malo izmisljas
pesak

Post by pesak »

Ja sam se bila smirila tek kad sam ga videla sa drugom zenskom. :roll:
Sve vreme sam imala strah da ce odnekle da me zaskoci, spopadne,prati i td...Pretio mi je i nekim ocevim pistoljem . :-)
I ta zenska se osisala do glave kad je s njim raskinula , isto kao i ja. Mora da se silina njegove ljubavi spustila i na nju. :shock: :lol: :-)
pesak

Post by pesak »

Strava i uzas. :shock:
obuca

Post by obuca »

a smijem li pitati sta je tebi u svemu tome toliko smjesno :roll: jel bilo fanny :D ne kontam
anais_nin

Post by anais_nin »

callmethebreeeze wrote:
pesak wrote:hebes ti ljubav opcenito.

sto, vi niste imali takve susrete pete vrste ... :)
ja jok vala 8)
doduse, ja sam relativno mlad. nadam se da me nece po zlu krenuti.
:D
odoh sad sati leci kod svoje voljene zene. sad je jos vise volim. :D

p.s da postedim anais truda, ovaj put cu se ja osvrnuti na ono "opcenito".
"Ljubav je nebo, ljubav je more, ljubav si ti kad budis se. I kad je tesko ljudi se vole samo u ljubav vjerujem...", i tako dalje, i tako dalje. a sad laku noc.
hvala hvala :D jako lijepo od tebe :D i to na vise frontova :D ovo se lagano pretvara u "vjersku" raspravu :D ko bi rekao da ima i ljubavnih ateista :D
pesak

Post by pesak »

obuca wrote:a smijem li pitati sta je tebi u svemu tome toliko smjesno :roll: jel bilo fanny :D ne kontam
smes. :D
nije smesno, ali mi je lakse da se smejem, kad se setim svega. :-)
anais_nin

Post by anais_nin »

pesak wrote:Ja sam se bila smirila tek kad sam ga videla sa drugom zenskom. :roll:
Sve vreme sam imala strah da ce odnekle da me zaskoci, spopadne,prati i td...Pretio mi je i nekim ocevim pistoljem . :-)
I ta zenska se osisala do glave kad je s njim raskinula , isto kao i ja. Mora da se silina njegove ljubavi spustila i na nju. :shock: :lol: :-)
bolje da ste njemu neke stvari skratile :oops: umjesto sebi kosu :D
pesak

Post by pesak »

Pa da znas.
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

anais_nin wrote:
callmethebreeeze wrote:
pesak wrote:hebes ti ljubav opcenito.

sto, vi niste imali takve susrete pete vrste ... :)
ja jok vala 8)

"Ljubav je nebo, ljubav je more, ljubav si ti kad budis se. I kad je tesko ljudi se vole samo u ljubav vjerujem...", i tako dalje, i tako dalje. a sad laku noc.
hvala hvala :D jako lijepo od tebe :D i to na vise frontova :D ovo se lagano pretvara u "vjersku" raspravu :D ko bi rekao da ima i ljubavnih ateista :D
Ma to ti je ono slicno kao "nisam rasista, ali...", "svi ljudi bi trebali imati ista prava, samo su neki ljudi ljudskiji od nekih drugih", "vjerujem u ljubav i samo ljubav, ali i javno pogubljenje"......i tako dalje i tako blize :-) :-)

Ma dobro je danas rekla "ruzan i glup i libo te za sve" :D
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

FFK as Lucy01 wrote:
anais_nin wrote:
callmethebreeeze wrote: ja jok vala 8)

Ma to ti je ono slicno kao "nisam rasista, ali...", "svi ljudi bi trebali imati ista prava, samo su neki ljudi ljudskiji od nekih drugih", "vjerujem u ljubav i samo ljubav, ali i javno pogubljenje"......i tako dalje i tako blize :-) :-)

a?
Ma dobro je danas rekla "ruzan i glup i libo te za sve" :D
:? :? :? :? :?
profi25

Post by profi25 »

ljubavi uvijek ima, ali se mora dobro dozirati... :D nije dobro ni malo ni previse :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

callmethebreeeze wrote: :? :? :? :? :?

Ma nije ba tebi bilo upuceno, sta se ibretis toliko :D :D , nego generalno ljudima koji su u kontradikciji sa samim sobom....osvrt na ono "ljubavni ateisti" (ovo ide u biserologiju anais :D )
anais_nin

Post by anais_nin »

FFK as Lucy01 wrote:
Ma nije ba tebi bilo upuceno, sta se ibretis toliko :D :D , nego generalno ljudima koji su u kontradikciji sa samim sobom....osvrt na ono "ljubavni ateisti" (ovo ide u biserologiju anais :D )
:lol: :lol: :lol: zovite me Bisera :D :lol:
i samo da se razumijemo u mojoj knjizi "ateizam" ni u kom kontekstu nema negativne konotacije :D a gornja izjava je bila vise vid samokritike :D jer ne vjerujem ni u kakve oblike "vjerskih ubjedjivanja" :D a uhvatih sebe kako nekog ubjedjujem da se podrazumjeva da ljubav postoji :D to je bilo "puc puc" po mojoj ruci :D
spijun_KA

Post by spijun_KA »

Vjeruj u ljubav, jer ljubav je SVE :kiss: :thumbup:
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

FFK as Lucy01 wrote:

mnogo sam osjetljiv :D :P
pesak

Post by pesak »

hebes ljubav, cuvaj zdravlje... :D
RIZVA

Post by RIZVA »

i slusaj mater :D
cerimusa

Post by cerimusa »

To je danas malo teže :-) ljubav se za ljubav daje :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

Meni je ljubav kad mi ženmska razvije pitu,pa se dobro najedem,a onda spavanjac pa kafica i onda sex jedno sat,pa onda pod tuš,pa pogledam dobar film,pa jopet sex pred spavanje :D
Ukratko obožavam ljubav :D
Kurt_Kombajn

Post by Kurt_Kombajn »

pesak wrote:nezgodno je kad je neko fizicki jaci i kad je ubedjen da te voli. to je jedna vrlo nezgodna situacija. :-)

moras mu staviti do znanja da ti nisi mali zeka :D
http://www.youtube.com/watch?v=UZu7pFuuXaM
pesak

Post by pesak »

Kurt_Kombajn wrote:

moras mu staviti do znanja da ti nisi mali zeka :D
http://www.youtube.com/watch?v=UZu7pFuuXaM
e, super... :lol: :lol: :lol:
patrius

Post by patrius »

anais_nin wrote:
patrius wrote:Ne vjerujem! :D Ja vjerujem,a to je i logicno,samo u ono za sta nisam siguran da postoji,sto je neprovjerljivo :oops: 8-) A ljubav se,slozit cete se,vrlo lahko da staviti na kusnju :wink: Stono se ka'e:zlato provjeravamo vatrom,zenu zlatom a muskarca zenom :kravata:

nije zlato sve sto sija :oops: :D na meni bi se zlatom, dijamantima i ostalim drangulijama vrlo malo provjerilo :lol: :D

p.s. nisam sigurna da razumijem ovaj boldirani dio :D da malo opsirnije objasnis ako ti nije tesko :D znaci ako si siguran da nesto postoji onda NE VJERUJES u to :? ili ako ZNAS da nesto postoji onda ne mozes istovremeno da VJERUJES u to? je li to? :D

i sta znaci staviti nesto na kusnju? nema konstanta ni u cemu, posebno ne u emocijama, a ljudi grijese....i ne moraju to biti velike greske tipa "prevare"....ocekivati da je ljubav = nepogresivost je za mene malo utopijski :D posebno jer smo svi razliciti....nesto sto ja smatram greskom, ti ne smatras, i obrnuto :D
E pa 'vako,drugarice @anais:Ljubav je,stono se ka'e,blagoslovljena slabost uma(ili tako nesto :D ),i naravno,nikako nije nepogresivost,stavise.Da,ljudi vjeruju u ono sto im je nepoznato,u sta nisu sigurni,sto ne mogu provjeriti.Jednostavno,ono sto se zna = to se zna.Sad,logicno,je l' da, :D ko ne (po)zna ljubav,on u nju vjeruje,dok je ne upozna :oops:...Ljubav je mrznja,ako imamo smisla da to shvatimo,procitah jedared negdje,i vec ranije to i pomenuh,iako sam i danas u dilemi po tom pitanju,osim da imaju zajednicko porijeklo;oboje su emocije.A ko vjeruje u emocije,taj je dobro najeb'o,zar ne 8-)
Post Reply