Da li spavati s nekim ko ti se ne svidja ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
IlijaLadin
Neko može, ima priliku, zažmiri i udri mujo...
Nisam te sreće. Ne mogu da zažmirim.
Nisam te sreće. Ne mogu da zažmirim.
-
Carlito Brigante
Ja nemam kriterija, jebem sve. Još ako ga mahnem...

-
Felicita
Mislim da sve to zavisi kad kako gdje. Jer mi ljudi smo flexibilni, nekad neko ko ti se apsolutno nikad ne bi svidjao u nekom zivotnom dobu ti se odjednom svidja zbog Bog zna kojih razloga. Al takvi smo mi. Nismo monotoni, nismo staticni, vec se mijenjamo u zavisnosti, kako nam je, gdje smo u zivotu, s kim se druzimo, kakvi su nam pogledi itd. tako da mislim da je vrlo moguce da se pocne s nekim ko ti se ne svidja, da bi ti se poslije iz nekog razloga svidio...
- anais_nin
hoce to poslije kojeg litra alkoholaFelicita wrote:Mislim da sve to zavisi kad kako gdje. Jer mi ljudi smo flexibilni, nekad neko ko ti se apsolutno nikad ne bi svidjao u nekom zivotnom dobu ti se odjednom svidja zbog Bog zna kojih razloga. Al takvi smo mi. Nismo monotoni, nismo staticni, vec se mijenjamo u zavisnosti, kako nam je, gdje smo u zivotu, s kim se druzimo, kakvi su nam pogledi itd. tako da mislim da je vrlo moguce da se pocne s nekim ko ti se ne svidja, da bi ti se poslije iz nekog razloga svidio...
uz to samo da dodam na ovaj komentar da valjda puno toga zavisi i od osobe
-
mamica papucarka
kompaktna smo mi cjelina dok se guzva posteljina 
-
vryzas
anais_nin wrote:ma sve ja to kontamĆelava cura wrote:MA bona Anais...moje skromno neznanje psihologije mi kaze da je pesak..slicna meni nekad prije...anais_nin wrote:za mene odgovor kratko i jasno NE
htjela bi da se zaljubi, ne bi htjela da se zaljubi, zeli da voli, boji se, hebprialo joj se zestoko da oprostite na prostim rijecima... nasao se neko ko joj je posvetio malo paznje vjerovatno zato sto se i njemu hebprialo zestoko( znaju biti divni kad zagore, ne govorim o hrani
) i sad se pita, bi l' il' ne...
k'o ona koka iz vica," bjezacu pjetlu jos malo, saplescu se da ne kaze uspaljena kurva"...helem pesak...ako popustis samo iz radoznalosti a ne zato sto si 1)zaljubljena 2) volis kandidata i osjecanja su ti uzvracena...zajebaces sevalja li mi ova analiza
ali:
1.ne mislim samo ti, nego bilo ko) ili da li zelis vezu, onda je najkonstruktvnije da se covjek malo posveti sebi....da skonta sta ga koci, da spozna sebe, da upozna sebe i svoje razlogeako nisi nacisto da li zelis da se zaljubis (![]()
2. naravno da svi imamo potrebe....i ne glumatam nikakvog moralistu, ali za mene je pomisao na sex s nekim ko te ne privlaci jednaka dobrovoljnom odlasku zubaru i trazenju da ti ubija zivac, a zub te u stvari ne boli![]()
meni je jedan od preduslova za bilo koju vrstu intimnosti ta privlacnost (eh sad sto ja nisam "normalna" pa me uglavnom privlace fini momci s kojima imam o cemu pricati, s kojima imam neku dublju "povezanost" od cisto seksuValne, to je moj poremecaj, ne mora biti svaciji
)....zato meni fakat jednostavno odgovoriti na to pitanje
![]()
3. kad toliko prigusti, bolje i vibrator nego sex reda radibarem zadovoljstvo zagarantovano
nesto kontam... mogao bi veceras u 19:23h da se zaljubim
-
radijator
#82 Re: Da li spavati s nekim ko ti se ne svidja ?
meni se ne može dić na neku koja mi se ne sviđa, tako da nemam tih problemapesak wrote:Da li pokusati tako nesto ?
Iz bilo kog razloga...zato sto pametno prica, zato sto je dobar, zato sto mu se svidjas, zato sto te nikad nece za*ebati, zato sto voli iste stvari kao i ti...i td i td..ali, ne privlaci te ? Kako onda ?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#83 Re: Da li spavati s nekim ko ti se ne svidja ?
auuuuuuuuuuuuuuuu ,zar ima i takvih muškiĆaradijator wrote:meni se ne može dić na neku koja mi se ne sviđa, tako da nemam tih problemapesak wrote:Da li pokusati tako nesto ?
Iz bilo kog razloga...zato sto pametno prica, zato sto je dobar, zato sto mu se svidjas, zato sto te nikad nece za*ebati, zato sto voli iste stvari kao i ti...i td i td..ali, ne privlaci te ? Kako onda ?
-
radijator
#84 Re: Da li spavati s nekim ko ti se ne svidja ?
i ja sam se iznenadio nedavnopici wrote:auuuuuuuuuuuuuuuu ,zar ima i takvih muškiĆaradijator wrote:meni se ne može dić na neku koja mi se ne sviđa, tako da nemam tih problemapesak wrote:Da li pokusati tako nesto ?
Iz bilo kog razloga...zato sto pametno prica, zato sto je dobar, zato sto mu se svidjas, zato sto te nikad nece za*ebati, zato sto voli iste stvari kao i ti...i td i td..ali, ne privlaci te ? Kako onda ?meni je to najrazvijeniji mišiĆ
tako da imam tih problema
- anais_nin
izbor rijeci je bio usko povezan sa terminologijom koju je izabrala Celava curavryzas wrote:anais_nin wrote:ma sve ja to kontamĆelava cura wrote: MA bona Anais...moje skromno neznanje psihologije mi kaze da je pesak..slicna meni nekad prije...
htjela bi da se zaljubi, ne bi htjela da se zaljubi, zeli da voli, boji se, hebprialo joj se zestoko da oprostite na prostim rijecima... nasao se neko ko joj je posvetio malo paznje vjerovatno zato sto se i njemu hebprialo zestoko( znaju biti divni kad zagore, ne govorim o hrani
) i sad se pita, bi l' il' ne...
k'o ona koka iz vica," bjezacu pjetlu jos malo, saplescu se da ne kaze uspaljena kurva"...helem pesak...ako popustis samo iz radoznalosti a ne zato sto si 1)zaljubljena 2) volis kandidata i osjecanja su ti uzvracena...zajebaces sevalja li mi ova analiza
ali:
1.ne mislim samo ti, nego bilo ko) ili da li zelis vezu, onda je najkonstruktvnije da se covjek malo posveti sebi....da skonta sta ga koci, da spozna sebe, da upozna sebe i svoje razlogeako nisi nacisto da li zelis da se zaljubis (![]()
2. naravno da svi imamo potrebe....i ne glumatam nikakvog moralistu, ali za mene je pomisao na sex s nekim ko te ne privlaci jednaka dobrovoljnom odlasku zubaru i trazenju da ti ubija zivac, a zub te u stvari ne boli![]()
meni je jedan od preduslova za bilo koju vrstu intimnosti ta privlacnost (eh sad sto ja nisam "normalna" pa me uglavnom privlace fini momci s kojima imam o cemu pricati, s kojima imam neku dublju "povezanost" od cisto seksuValne, to je moj poremecaj, ne mora biti svaciji
)....zato meni fakat jednostavno odgovoriti na to pitanje
![]()
3. kad toliko prigusti, bolje i vibrator nego sex reda radibarem zadovoljstvo zagarantovano
nesto kontam... mogao bi veceras u 19:23h da se zaljubimprahnulo mi
![]()
![]()
- black
jesi li pošla ili došlapesak wrote:Pa u pravu si. Meni je dobro dok pricam s njim. Puno cita, upucuje me, putuje, divno prica. Dalje mi nista nije dobro. Samo gledam kako da se izvucem i da zbrisem. Bas steta.
Kako je to svidjanje totalno iracionalna stvar. Imam drugarice oko mene koje su puno racionalnije. Mogu nekako da sklope mental i telo. A neko bas ne moze.
- mema mo
#91 Re: Da li spavati s nekim ko ti se ne svidja ?
pokusaj, ja bi da sam na tvom mjestupesak wrote:Da li pokusati tako nesto ?
- Fair Life
#92 Re: Da li spavati s nekim ko ti se ne svidja ?
Jasta... nije saFun.mema mo wrote:pokusaj, ja bi da sam na tvom mjestupesak wrote:Da li pokusati tako nesto ?
Iz bilo kog razloga...zato sto pametno prica, zato sto je dobar, zato sto mu se svidjas, zato sto te nikad nece za*ebati, zato sto voli iste stvari kao i ti...i td i td..ali, ne privlaci te ? Kako onda ?eto dobar, pametan, voli iste stvari kao i ti.... ima sve pozitivne osobine
a to sto te ne privlaci ne mora znaciti da ce tako biti i poslije sexa
- anais_nin
#93 Re: Da li spavati s nekim ko ti se ne svidja ?
pa vec je probalamema mo wrote:pokusaj, ja bi da sam na tvom mjestupesak wrote:Da li pokusati tako nesto ?
Iz bilo kog razloga...zato sto pametno prica, zato sto je dobar, zato sto mu se svidjas, zato sto te nikad nece za*ebati, zato sto voli iste stvari kao i ti...i td i td..ali, ne privlaci te ? Kako onda ?eto dobar, pametan, voli iste stvari kao i ti.... ima sve pozitivne osobine
- mema mo
#94 Re: Da li spavati s nekim ko ti se ne svidja ?
ne upratih nigdje da je vec probala, ja sam skontala da se odavno druze ali nema nista konkretnoanais_nin wrote:pa vec je probalamema mo wrote:pokusaj, ja bi da sam na tvom mjestupesak wrote:Da li pokusati tako nesto ?
nekad ranije
nije doslo do zapaljivosti medju plahtama
on bi sada da ponovo kresne
shibicu
da vidi hoce li ovog puta bit toplije
nako
malo
prijateljski
- Bonnie-Clydova mala
#95 Re: Da li spavati s nekim ko ti se ne svidja ?
pesak wrote:Da li pokusati tako nesto ?
Nećeš saznati dok ne probaš, možda ti se baš tad svidi...
- maccarona
najbitnije da spavas kod njega
i samo smugenzi, prvom prilikom
:D
ako ipak otvori oko tokom tihog bjezanja ( mislim
, ono, nekad se desi da oboris cup ili nesto slicno
)
, kazes
nazvacu te sutra

ali problem se moze svakako javiti, ako on ZNA gdje ti kuca stanuje

ako ipak otvori oko tokom tihog bjezanja ( mislim
ali problem se moze svakako javiti, ako on ZNA gdje ti kuca stanuje