Da li spavati s nekim ko ti se ne svidja ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

IlijaLadin

Post by IlijaLadin »

Neko može, ima priliku, zažmiri i udri mujo...

Nisam te sreće. Ne mogu da zažmirim.
Carlito Brigante

Post by Carlito Brigante »

Ja nemam kriterija, jebem sve. Još ako ga mahnem... :D :D :D
Felicita

Post by Felicita »

Mislim da sve to zavisi kad kako gdje. Jer mi ljudi smo flexibilni, nekad neko ko ti se apsolutno nikad ne bi svidjao u nekom zivotnom dobu ti se odjednom svidja zbog Bog zna kojih razloga. Al takvi smo mi. Nismo monotoni, nismo staticni, vec se mijenjamo u zavisnosti, kako nam je, gdje smo u zivotu, s kim se druzimo, kakvi su nam pogledi itd. tako da mislim da je vrlo moguce da se pocne s nekim ko ti se ne svidja, da bi ti se poslije iz nekog razloga svidio...
anais_nin

Post by anais_nin »

Felicita wrote:Mislim da sve to zavisi kad kako gdje. Jer mi ljudi smo flexibilni, nekad neko ko ti se apsolutno nikad ne bi svidjao u nekom zivotnom dobu ti se odjednom svidja zbog Bog zna kojih razloga. Al takvi smo mi. Nismo monotoni, nismo staticni, vec se mijenjamo u zavisnosti, kako nam je, gdje smo u zivotu, s kim se druzimo, kakvi su nam pogledi itd. tako da mislim da je vrlo moguce da se pocne s nekim ko ti se ne svidja, da bi ti se poslije iz nekog razloga svidio...
hoce to poslije kojeg litra alkohola :D iz case u casu postajemo sve fleksibilniji :D

uz to samo da dodam na ovaj komentar da valjda puno toga zavisi i od osobe :D nemamo svi iste tendencije ni karakter :D kod mene su neke stvari dosta predvidive :D nije mi se nikad desilo da mi se najednom nakon godina poznanstva pocne svidjati neki jaran :D ili ono da imam isto tako godinama oko sebe nekog kao raju i najednom "progledam"....moguce je da nekog ne poznam, a vidjam ga, pa mi fizicki izgled prolazi neprimjetan dok doticni ne otvori usta :D i onda ostanem :oops: impresionirana :oops: i "progledam" :D ali kod mene ta vrsta klika se desava cim stvarno VIDIM neku osobu, ono iznutra :D ako nije tada tu, nece vala doci ni da ga listam ko knjigu svako vece pred spavanje :D :lol: a posto svakako ne vjerujem u one definicije kako je neko "dobar" u krevetu ili "losh" u krevetu (vjerujem da su ljudi kompatibilni ili ne :D) tako da me ni tim scenarijem ne bi mogao impresionirati :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

kompaktna smo mi cjelina dok se guzva posteljina :lol:
vryzas

Post by vryzas »

anais_nin wrote:
Ćelava cura wrote:
anais_nin wrote:za mene odgovor kratko i jasno NE :D
MA bona Anais...moje skromno neznanje psihologije mi kaze da je pesak..slicna meni nekad prije...
htjela bi da se zaljubi, ne bi htjela da se zaljubi, zeli da voli, boji se, hebprialo joj se zestoko da oprostite na prostim rijecima... nasao se neko ko joj je posvetio malo paznje vjerovatno zato sto se i njemu hebprialo zestoko :D ( znaju biti divni kad zagore, ne govorim o hrani :D) i sad se pita, bi l' il' ne...
k'o ona koka iz vica," bjezacu pjetlu jos malo, saplescu se da ne kaze uspaljena kurva"...helem pesak...ako popustis samo iz radoznalosti a ne zato sto si 1)zaljubljena 2) volis kandidata i osjecanja su ti uzvracena...zajebaces se :D valja li mi ova analiza :D
ma sve ja to kontam :D ali:

1.
ako nisi nacisto da li zelis da se zaljubis (
ne mislim samo ti, nego bilo ko) ili da li zelis vezu, onda je najkonstruktvnije da se covjek malo posveti sebi....da skonta sta ga koci, da spozna sebe, da upozna sebe i svoje razloge :D

2. naravno da svi imamo potrebe....i ne glumatam nikakvog moralistu, ali za mene je pomisao na sex s nekim ko te ne privlaci jednaka dobrovoljnom odlasku zubaru i trazenju da ti ubija zivac, a zub te u stvari ne boli :D :lol: meni je jedan od preduslova za bilo koju vrstu intimnosti ta privlacnost (eh sad sto ja nisam "normalna" pa me uglavnom privlace fini momci s kojima imam o cemu pricati, s kojima imam neku dublju "povezanost" od cisto seksuValne, to je moj poremecaj, ne mora biti svaciji :lol:)....zato meni fakat jednostavno odgovoriti na to pitanje :D

3. kad toliko prigusti, bolje i vibrator nego sex reda radi :D barem zadovoljstvo zagarantovano :lol:

nesto kontam... mogao bi veceras u 19:23h da se zaljubim :D prahnulo mi :-) :D 8)
radijator

#82 Re: Da li spavati s nekim ko ti se ne svidja ?

Post by radijator »

pesak wrote:Da li pokusati tako nesto ?
Iz bilo kog razloga...zato sto pametno prica, zato sto je dobar, zato sto mu se svidjas, zato sto te nikad nece za*ebati, zato sto voli iste stvari kao i ti...i td i td..ali, ne privlaci te ? Kako onda ?
meni se ne može dić na neku koja mi se ne sviđa, tako da nemam tih problema
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#83 Re: Da li spavati s nekim ko ti se ne svidja ?

Post by pici »

radijator wrote:
Iz bilo kog razloga...zato sto pametno prica, zato sto je dobar, zato sto mu se svidjas, zato sto te nikad nece za*ebati, zato sto voli iste stvari kao i ti...i td i td..ali, ne privlaci te ? Kako onda ?
auuuuuuuuuuuuuuuu ,zar ima i takvih muškiĆa :D meni je to najrazvijeniji mišiĆ :D tako da imam tih problema :D
radijator

#84 Re: Da li spavati s nekim ko ti se ne svidja ?

Post by radijator »

pici wrote:
radijator wrote:
auuuuuuuuuuuuuuuu ,zar ima i takvih muškiĆa :D meni je to najrazvijeniji mišiĆ :D tako da imam tih problema :D
i ja sam se iznenadio nedavno
spijun_KA

Post by spijun_KA »

anais_nin wrote:za mene odgovor kratko i jasno NE :D
:thumbup: :shock:
anais_nin

Post by anais_nin »

vryzas wrote:
anais_nin wrote:
Ćelava cura wrote: MA bona Anais...moje skromno neznanje psihologije mi kaze da je pesak..slicna meni nekad prije...
htjela bi da se zaljubi, ne bi htjela da se zaljubi, zeli da voli, boji se, hebprialo joj se zestoko da oprostite na prostim rijecima... nasao se neko ko joj je posvetio malo paznje vjerovatno zato sto se i njemu hebprialo zestoko :D ( znaju biti divni kad zagore, ne govorim o hrani :D) i sad se pita, bi l' il' ne...
k'o ona koka iz vica," bjezacu pjetlu jos malo, saplescu se da ne kaze uspaljena kurva"...helem pesak...ako popustis samo iz radoznalosti a ne zato sto si 1)zaljubljena 2) volis kandidata i osjecanja su ti uzvracena...zajebaces se :D valja li mi ova analiza :D
ma sve ja to kontam :D ali:

1.
ako nisi nacisto da li zelis da se zaljubis (
ne mislim samo ti, nego bilo ko) ili da li zelis vezu, onda je najkonstruktvnije da se covjek malo posveti sebi....da skonta sta ga koci, da spozna sebe, da upozna sebe i svoje razloge :D

2. naravno da svi imamo potrebe....i ne glumatam nikakvog moralistu, ali za mene je pomisao na sex s nekim ko te ne privlaci jednaka dobrovoljnom odlasku zubaru i trazenju da ti ubija zivac, a zub te u stvari ne boli :D :lol: meni je jedan od preduslova za bilo koju vrstu intimnosti ta privlacnost (eh sad sto ja nisam "normalna" pa me uglavnom privlace fini momci s kojima imam o cemu pricati, s kojima imam neku dublju "povezanost" od cisto seksuValne, to je moj poremecaj, ne mora biti svaciji :lol:)....zato meni fakat jednostavno odgovoriti na to pitanje :D

3. kad toliko prigusti, bolje i vibrator nego sex reda radi :D barem zadovoljstvo zagarantovano :lol:

nesto kontam... mogao bi veceras u 19:23h da se zaljubim :D prahnulo mi :-) :D 8)
izbor rijeci je bio usko povezan sa terminologijom koju je izabrala Celava cura :D ali eto ako hoces da rastavim na proste faktore: emocionalna dostupnost ili nedostupnost :D mislim da je vecina nas imala periode kada je jednostavno pristup "srcu" ogranicen ili onemogucen iz bilo kojeg razloga.... :D ako zeni nije do vezivanja ima pravo na druge vrste odnosa :D samo sto ja i dalje prije preporucujem one "zujece" veze :D
RIZVA

Post by RIZVA »

mislis flertovanje
black

Post by black »

pesak wrote:Pa u pravu si. Meni je dobro dok pricam s njim. Puno cita, upucuje me, putuje, divno prica. Dalje mi nista nije dobro. Samo gledam kako da se izvucem i da zbrisem. Bas steta.
Kako je to svidjanje totalno iracionalna stvar. Imam drugarice oko mene koje su puno racionalnije. Mogu nekako da sklope mental i telo. A neko bas ne moze. :-?
jesi li pošla ili došla :D
anais_nin

Post by anais_nin »

RIZVA wrote:mislis flertovanje
je l' ja? :? :D ono "zujece" se odnosilo na "radije vibrator, nego tip koji te ne privlaci" :lol: :D a moze i flertovanje s vibratorom, sta ja znam, sve je moguce :D
RIZVA

Post by RIZVA »

:D :D dobro zboris, kad sam procitao prije dvije godine da se tip vjenco sa tv-om u bugarskoj ja mislim i to popa doveo, rekao sam sve je moguce
mema mo

#91 Re: Da li spavati s nekim ko ti se ne svidja ?

Post by mema mo »

pokusaj, ja bi da sam na tvom mjestu :D eto dobar, pametan, voli iste stvari kao i ti.... ima sve pozitivne osobine :-D a to sto te ne privlaci ne mora znaciti da ce tako biti i poslije sexa :D
Fair Life

#92 Re: Da li spavati s nekim ko ti se ne svidja ?

Post by Fair Life »

mema mo wrote:
pokusaj, ja bi da sam na tvom mjestu :D eto dobar, pametan, voli iste stvari kao i ti.... ima sve pozitivne osobine :-D a to sto te ne privlaci ne mora znaciti da ce tako biti i poslije sexa :D
Jasta... nije saFun.
anais_nin

#93 Re: Da li spavati s nekim ko ti se ne svidja ?

Post by anais_nin »

mema mo wrote:
pa vec je probala :D nekad ranije :D nije doslo do zapaljivosti medju plahtama :D on bi sada da ponovo kresne :oops: shibicu :D da vidi hoce li ovog puta bit toplije :D nako :D malo :oops: prijateljski :-)
mema mo

#94 Re: Da li spavati s nekim ko ti se ne svidja ?

Post by mema mo »

anais_nin wrote:
mema mo wrote:
pa vec je probala :D nekad ranije :D nije doslo do zapaljivosti medju plahtama :D on bi sada da ponovo kresne :oops: shibicu :D da vidi hoce li ovog puta bit toplije :D nako :D malo :oops: prijateljski :-)
ne upratih nigdje da je vec probala, ja sam skontala da se odavno druze ali nema nista konkretno :D (ocito nisam sve detaljno procitala) :-D
Bonnie-Clydova mala

#95 Re: Da li spavati s nekim ko ti se ne svidja ?

Post by Bonnie-Clydova mala »

Nećeš saznati dok ne probaš, možda ti se baš tad svidi...
pesak

Post by pesak »

:sad:

Ma mene mrzi da se trudim i da trazim. :roll:

Lenja sam po tom pitanju. :D

a s druge sytrane, ako budem s njim, smucice mi se sama pomisao na muski rod...
jadan covek.. :-)
mrki62

Post by mrki62 »

Eh što ti je ljudska radoznalost :-)
patrius

Post by patrius »

Zasto da ne :? Tako se najsladje SPAVA :oops: :D :roll:
maccarona

Post by maccarona »

najbitnije da spavas kod njega :oops: i samo smugenzi, prvom prilikom :D:D
ako ipak otvori oko tokom tihog bjezanja ( mislim :shock: , ono, nekad se desi da oboris cup ili nesto slicno :D) :lol: , kazes :oops: nazvacu te sutra :D :oops:

ali problem se moze svakako javiti, ako on ZNA gdje ti kuca stanuje :( :oops: :D :D :D :oops:
Saian

Post by Saian »

sjo macco treba te klonirat' , Belme mi :D :D :D :D
Post Reply