O r. Aliji i u Turskoj

Locked
pinkzelena

Post by pinkzelena »

jefferson wrote:

Nisi mi odgovorio na pitanje..prema tome,nisam dužna da dalje repliciram.
Uozbilji se i svoje postratne frustracije i nezadovoljstvo istresaj po kući..na ženi..na svom ratnom komandantu..na Bakiru Izetbegoviću možda,pošto je Alijin potomak,meni bogami nećeš.
Zaboli me neka stvar što ti ne možeš biti direktor u Čitluku.. :roll:
Eh to mi je znaš velika sekiracija u životu..
I ne pravim se blesava,nego si ti očigledno malo usporenog misaonog kapaciteta,pa nikako da shvatiš o čemu ja govorim.Kako su shvatila ova dvojica iznad? Vidiš..ipak nije do mene..nego do tebe,ili do suprotnih stavova.Preispitaj se malo..pa se onda javi.
district-beg

Post by district-beg »

jefferson wrote:
pinkzelena wrote:
Fair Life wrote:
Sad pitanje...

"Da li znas ko je bio Nikola Koljevic ??

A sad pitanje tebi,jel znaš koliko je ljudi glasalo na referendumu onda? Za nezavisnu,suverenu BiH???

Ajd brzo nađi podatak,pa se javi.. :-)
Prva stvar pravis se malo blesava kad kazem hipoteticki mogul ja biti kao muslim direktor, tada te moj zivot neinteresuje, kao to nema veze s tobom.
E ima, jer nemogu, nemogu ja kao musliman biti na takvoj funkciji u RS ili u Citluku, ali mogu na jednoj cetvrtini teritorije, i jel to uspjeh?
Drugo, problem izjasnjavanja su bili muslimani, a ne bosnjaci! Sad najednom je problem sto nisi se mogao izjasniti kao bosnjak, pa dobro nesjecam se da je neko trazio da se muslimani izjasnjavaju ka bosnjaci.
Kada smo dobili pravo da se izjasnjavamo sta je onda problem bio?
Ja ti kazem moja mati se izjasnjavala, dajem ti PRIMJER, a ti u nedostatku kontraargumenta kazes kako tebe neinteresuje moja mati. Ni mene neinteresuje tvoja, ali ti dajem primjer, jer ocito ti pises samo ono sto ti odgovara i samo ono sto hoces da znas.
Jos se nisi "beskicmenjanko" osvrnula na cinjenicu da ono za sto se "dedo" ko fol zalagao (jer od 93 se nije vise zalagao za to) mozes mozda samo da praktikujes na cetvrtini teritorije BiH, a pitanje je kakva prava imaju srbi i hrvati u Zavidovicu, Olovu i slicnim manjim mjestima.
Ako ti ovo smatras cjelovitom BiH i ocuvanom BiH, e onda fakat nisi rodjena prije jedno 1990 godine.

Brcko, nebi ja rekao za SVE borce kako vole AI.
Ima boraca koji ga mrze iz dna duse, vjeruj mi, a opet sebi uzimas ekskluzivno pravo da budes najveci patriota. Prvae patriote kriticki gledaju i ono sto njihova strana radi a ne samo sta suprotna strana radi.
gledam i ja kriticki! moja kritika je: Alija Izetbegovic je jedan od najzasluznijih ljudi sto postoji SUVERENA i NEZAVISNA Bosna i Hercegovina, i Bosnjaci kao narod, nacija...
pinkzelena

Post by pinkzelena »

moje_brcko wrote:MUSLIMANSKI NAROD NECE NESTATI, TO JA PORUCUJEM gospodinu KARADŽICU :wink:

:lol: Kako mi je simpatičan tu bio..baš sam danas gledala...
bosank_a

Post by bosank_a »

pinkzelena wrote:
bosank_a wrote:no coment

Niko tebe ni ne pita za komentar.. :lol: ..dovoljno si izbaljezgala.. :-)
i piše se comment.. :-) :-)

Niko ni tebe nepita za komentar.
Svoju si pamet pokazala i dokazala veceras i jos kao ko je kao ti.
Kad naucis da ti Tito dozvoli da imas naciju, kad tad, bolje ikad nego nikad,
onda se javi.
l nemoj ga izjednacavati sa fasistima mada takvoj sorti kao sto si tio sve moze stati u obraz, bez zrna mozga u glavi.

Ajd' sad razguli :D
Last edited by bosank_a on 21/10/2007 01:04, edited 1 time in total.
district-beg

Post by district-beg »

pinkzelena wrote:
moje_brcko wrote:MUSLIMANSKI NAROD NECE NESTATI, TO JA PORUCUJEM gospodinu KARADŽICU :wink:

:lol: Kako mi je simpatičan tu bio..baš sam danas gledala...
i ja, svaki dan..to mi dodje ko neki jutarnji ritual: upalim comp. i gledam "Otpor Bosne" :)
preporucujem ovaj dokumentarac svima koji ne misle kao ja :D :D
bosank_a

Post by bosank_a »

Kompijuterska odbrana Bosne :lol:
jefferson

Post by jefferson »

pinkzelena wrote:
jefferson wrote:

Nisi mi odgovorio na pitanje..prema tome,nisam dužna da dalje repliciram.
Uozbilji se i svoje postratne frustracije i nezadovoljstvo istresaj po kući..na ženi..na svom ratnom komandantu..na Bakiru Izetbegoviću možda,pošto je Alijin potomak,meni bogami nećeš.
Zaboli me neka stvar što ti ne možeš biti direktor u Čitluku.. :roll:
Eh to mi je znaš velika sekiracija u životu..
I ne pravim se blesava,nego si ti očigledno malo usporenog misaonog kapaciteta,pa nikako da shvatiš o čemu ja govorim.Kako su shvatila ova dvojica iznad? Vidiš..ipak nije do mene..nego do tebe,ili do suprotnih stavova.Preispitaj se malo..pa se onda javi.
Prvo ja natebi neisteresam svoje frustracije.
Ti bi da diskutujes ali samo o onim djelovima diskusije u kojima mislis da si upravu.
A to koliko je suverena i nezavisna Bih, mislim da je suvisno govoriti.
Ti ocito nemas pojma sta znaci suverena drzava koja proteze svoj suverenitet na svoje geografske granice.
E ako je suverena, de mi reci kako je SDB u Beogradu dosao do CIPS podataka gradjana BiH?
Mislim da je suvisno raspravljat sa tobom i slicnim koji govorite o suverenoj BiH danas kada je ona sve samo nije suverena a pogotovo ne nezavisna.
pinkzelena

Post by pinkzelena »

bosank_a wrote: Niko ni tebe nepita za komentar.
onda se javi.
l nemoj ga izjednacavati sa fasistima mada takvoj sorti kao sto si tio sve moze stati u obraz, bez zrna mozga u glavi.

Ti si toliko glupa,da se prosto stidim u tvoje ime..

Što je najgore,sve se dublje uvaljuješ u *ovna..provaljuješ li se provaljuješ.. :lol:
Nego haj ti babi pomozi u granapu..mani se ozbiljnijih tema.. :-)

Ovo za Tita mi je najjače.. "TITO DOZVOLIO DA IMAŠ NACIJU" :lol: :lol: :lol: :lol:
pinkzelena

Post by pinkzelena »

jefferson wrote: Prvo ja natebi neisteresam svoje frustracije.
Ti bi da diskutujes ali samo o onim djelovima diskusije u kojima mislis da si upravu.
A to koliko je suverena i nezavisna Bih, mislim da je suvisno govoriti.
Ti ocito nemas pojma sta znaci suverena drzava koja proteze svoj suverenitet na svoje geografske granice.
E ako je suverena, de mi reci kako je SDB u Beogradu dosao do CIPS podataka gradjana BiH?
Mislim da je suvisno raspravljat sa tobom i slicnim koji govorite o suverenoj BiH danas kada je ona sve samo nije suverena a pogotovo ne nezavisna.

Ma ok..kako ti kažeš.. :-) :lol: i ja mislim da je suvišno s tobom raspravljat'..
vidim ipak ne znaš koliko je ljudi bilo ZA nezavisnu,suverenu BiH na referendumu.. :-) ...ne moraš dalje ništa govoriti...

Da te podsjetim..

29.Februara i 1.Marta se na referendumu 64% građana BiH izjasnilo za suverenu i nezavisnu Bosnu i Hercegovinu.
Last edited by pinkzelena on 21/10/2007 01:14, edited 1 time in total.
bosank_a

Post by bosank_a »

pinkzelena wrote:
bosank_a wrote: Niko ni tebe nepita za komentar.
onda se javi.

Ti si toliko glupa,da se prosto stidim u tvoje ime..

Što je najgore,sve se dublje uvaljuješ u *ovna..provaljuješ li se provaljuješ.. :lol:
Nego haj ti babi pomozi u granapu..mani se ozbiljnijih tema.. :-)

Ovo za Tita mi je najjače.. "TITO DOZVOLIO DA IMAŠ NACIJU" :lol: :lol: :lol: :lol:

Jok ti si :lol:

Nemoj se vise provaljivati cijeli svijet te gleda :-)
pinkzelena

Post by pinkzelena »

bosank_a wrote:Kompijuterska odbrana Bosne :lol:

Kompjuterska misliš??
district-beg

Post by district-beg »

ja ti lijepog nicka bosank_a...steta zbog te tvoje jadne ideologije
WizzardFromBOZ

#88 Re: O r. Aliji i u Turskoj

Post by WizzardFromBOZ »

pinkzelena wrote:
ticoroman wrote:
pinkzelena wrote:Ne zanima me kako se tvoja mati izja¹njavala.. ne zanima me ni kako se moja izja¹njavala,a kamoli tvoja..ono ¹to me meðutim zanima je za¹to bi se jedni i drugi mogli izja¹njavati po nacionalnosti,a treæi po vjeri-dakle DA,meni je bitno da se ja mogu izjasniti ko Bo¹njakinja..kad ja to hoæu i kad treba..i ne ginem uop¹te za tim,ali drago mi je da mogu.Apsolutno mi ne smeta..
Poptuno si u pravu! Ne razumijem neke maloumnike sto ne razumiju da smo za vrijeme Jugoslavije bili diskrimovani, da nismo imali pravo na nasu historijsku nacionalnu pripadnost i da smo tretirani kao neki autsajderi. Za vrijeme prve i pocetkom druge jugoslavije smo se mogli izjasnjavati samo po religiji ili biti hrvati ili srbi. Jedno vrijeme nismo mogli biti ni "ostali". Dobro je rekao Pozdarevac uoci pregovora za Jugoslovenski ustav iz 1974:

"Ne daju bosanstvo, nude muslimanstvo... Da prihvatimo i to ¹to nude, makar i pogre¹no ime ali æemo otvoriti proces."

Ma haj ti to doka¾i "beskièmenjacima"..

U svakom sluèaju, drago mi je da je nai¹ao neko razuman,ko shvata poentu mog pisanja :thumbup:
ohoho, vidi "razumnih" i onih koji "imaju kicmu"...i koji shvacaju "poentu"... :D

evo tebi sada malo konkretnoga, pa reci sta je to alija ucinio ZA NJIH.

slijedi lista OBITELJI onih koji su bili primorani otici iz banjaluke. reci mi sta je to dobro alija ucinio za njih. osim sto su vidjeli ne samo austriju, njemacku i holandiju, nego i svedsku, norvesku, englesku, kanadu, usa, australiju, novi zeland...FUJ!

prezimena obitelji koje je morale otici iz Banjaluke:

Abazagiæ, Abidagiæ, Abidiloviæ, Abdurahmanoviæ, Ademoviæ, Adilagiæ, Afgan, Agiæ, Agotiæ, Ahmetoviæ, Alagiæ, Aldoba¹iæ, Aliba¹iæ, Aliæ, Alispahiæ, Alkiæ, Amid¾iæ, Anaæiæ, Anèiæ, Andriæ, Andrijeviæ, Andromako, Aniæ, Antoniæ, Antunoviæ, Antoliæ, Arapoviæ, Arar, Arifagiæ, Arnautoviæ, Atlagiæ, Aliæ, A¹iæ, Avdagiæ,

Babiæ, Bagariæ, Bahonjiæ, Bahtijaragiæ, Bahtijareviæ, Bajagiæ, Bajagiloviæ, Bajraktareviæ, Bajramoviæ, Bajriæ, Bakalbasiæ, Balaban, Balagiæ, Bale¹iæ, Baliæ, Balvanoviæ, Banusi, Baraæ, Bariæ, Bari¹iæ, Baro¹, Bartuloviæ, Baruèija, Ba¹imamoviæ, Ba¹agiæ, Ba¹iæ, Beèiæ, Bekiæ, Beæirba¹iæ, Bednarèuk, Beganoviæ, Begleroviæ, Beglerbegoviæ, Begoviæ, Behariæ, Bejdiæ, Bekiæ, Bekriæ, Bekta¹eviæ, Belini, Benko, Berber, Berberoviæ, Berbiæ, Beriæ, Bertotti, Be¹iæ, Be¹ireviæ, Be¹liæ, Bezrodnik, Bibuljica, Biæaniæ, Bijeliæ, Bijol, Bilalbegoviæ, Biland¾ija, Biliæ, Bi¹æeviæ, Bla¾eviæ, Blentiæ, Boèiluk, Bojer, Bojiæ, Boltuziæ, Borovac, Bosanèiæ, Bo¹njak, Bo¾iæ, Brandl, Brankoviæ, Brniæ, Buæo, Budimliæ, Buljugiæ, Buniæ, Buriæ, Buro, Burziæ, Bu¹atliæ, Buzaljko, Buzdalek, Bzik,

Ceriæ, Cero, Cincar, Coco, Cota, Cripljanin, Crniæ, Crnomat,

Èalma, Èirkiæ, Èujiæ, Èalo, Èamd¾iæ, Èard¾iæ, Èauseviæ, Èavar, Èavka, Èekiæ, Èivljak, Èorbegoviæ,

Æajo, Æatiæ, Æehajiæ, Æehiæ, Æejvan, Æengiæ, Æeraniæ, Æerimagiæ, Æerimiæ, Èerimpa¹iæ, Æirkiæ, Æirkinagiæ, Æizmiæ, Æokiæ, Æoraliæ, Æorbo Æorkoviæ, Æorluka, Æosiæ, Æo¹abiæ, Æehajiæ Æuk, Æukur, Æulum, Æurèija, Æuriæ,

Daneli¹en, Debeljak, Dediæ, Dedu¹iæ, Deliæ, Demir, Demiraèa, Demiroviæ, Dervi¹iæ, Destanoviæ, Deumiæ, Dinek, Dizdar, Dizdareviæ, Dodiæ, Domazet, Domuzinoviæ, Dovgan, Drinèiæ, Dubica, Dubièanac, Dujmenoviæ, Dujmisiæ, Dujsiæ, Dujso, Duljiæ, Duna, Durakoviæ, Durbiæ,

D¾abiæ, D¾aja, D¾andro, D¾aniæ, D¾ebiæ, D¾ebo, D¾eliæ, D¾iho, D¾iniæ, D¾oliæ, D¾onliæ, D¾afiæ,

Ðeliæ, Ðuliæ, Ðabiæ, Ðonlagiæ, Ðumi¹iæ, Ðuzel,

Elijas, Elkaz, Eminoviæ, Erceg,

Fabiæ, Fajkoviæ, Fazlagiæ, Fazliæ, Ferhatoviæ, Ferkoviæ, Filipoviæ, Finèiæ, Fi¹iæ, Franjiæ, Frciæ, Fric, Fulanoviæ,

Gabiæ, Gaèiæ, Gagula, Gajiæ, Gakoviæ, Gale¹iæ, Galiæ, Galija¹, Ganiæ, Gale¹iæ, Garæeviæ, Gariæ, Ga¹iæ, Gaziæ, Glava¹, Gluhaæ, Gluhonjiæ, Golaliæ, Golub, Gotlin, Gotovu¹a, Govedar, Goziæ, Grabiæ, Graèanin, Grada¹æeviæ, Graðanin, Graljuk, Graniæ, Granuliæ, Grbiæ, Grgiæ, Grgièeviæ, Grozdaniæ, Gu¹iæ, Gvo¾ðar,

Habiboviæ, Habul, Had¾iabdiæ, Had¾iahmetoviæ, Had¾ialiæ, Had¾iavdak, Had¾iba¹iæ, Had¾iæ, Had¾idediæ, Had¾ihaliloviæ, Had¾ikadiæ, Had¾ikariæ, Had¾iomeroviæ, Had¾oviæ, Hafizoviæ, Hajdareviæ, Hajiæ, Hajriæ, Hajrudinoviæ, Hajrulahoviæ, Halalkiæ, Haliloviæ, Halimiæ, Halimoviæ, Halvad¾ija, Hamziæ, Hamula, Handan, Handanoviæ, Hanjaliæ, Hanjalica, Harba¹, Hasagiæ, Hasaniæ, Hasiæ, Haskiæ, Hasukiæ, Hatiboviæ, Havralenko, Haznadar, Heldiæ, Heliæ, Hemon, Heraliæ, Hercegovac, Heriæ, Herman, Hidiæ, Hod¾iæ, Hojiæ, Horozoviæ, Horvat, Horvatoviæ, Hotilovac, Hoziæ, Hrkaè, Hrle, Hromad¾iæ, Huremoviæ, Hused¾inoviæ, Huseinba¹iæ, Husetiæ, Husiæ, Huskanoviæ, Huskiæ,

Ibrahimbegoviæ, Ibrakoviæ, Ibrekiæ, Ibri¹agiæ, Ièagiæ, Id¾an, Ikeljiæ, Imamoviæ, Ilovaèa, Im¹iroviæ, Isakoviæ, Ivani¹, Iva¹tanin, Iveljiæ,

Jahiæ, Jajèeviæ, Jakiæ, Jakirliæ, Jakupoviæ, Jamakoviæ, Jankoviæ, Janjiæ, Jaran, Jeliæ, Ja¹areviæ, Je¹e, Jokiæ, Josipoviæ, Joviæiæ, Joviæ, Jujiæ, Juklen, Julard¾ija, Jungiæ, Junuzagiæ, Junuzoviæ, Juriæ, Juriæiæ, Juri¹iæ, Jurkoviæ, Jusiæ, Jusufagiæ Jusufbegoviæ, Jusufoviæ, Juzba¹iæ,

Kadeniæ, Kadiæ, Kadribegoviæ, Kadriæ, Kahriman Kahrimanoviæ, Kalabiæ, Kaliman, Kalin, Kantoci, Kapetanoviæ, Kapid¾iæ, Karabegoviæ, Karad¾a, Karahaliloviæ, Karajliæ, Karamehiæ, Karaselimoviæ, Karat, Kartal, Kasapoviæ, Kasipoviæ, Kasteliæ, Kasumoviæ, Katana, Katu¹iæ, Kazaferoviæ, Kazaz, Kelava, Keran, Kerenoviæ, Keriæ, Keser, Keseroviæ, Kesiæ, Kevac, Keziæ, Kirchbaumer, Klaiæ, Klariæ, Klaser, Klemenèiæ, Klindiæ, Kljuèanin, Kljuniæ, Knez, Knezeviæ, Koba¹liæ, Kobilj, Kolabariæ, Kolak, Kolareviæ, Kolariæ, Koloniæ, Koljenoviæ, Komarica, Koniæ, Kono¹iæ, Konjhod¾iæ, Kopanja, Koriæ, Kostelnik, Kotoriæ, Kovaè, Kovaèeviæ, Kozlagiæ, Kozlièiæ, Kraji¹nik, Kreso, Kreziæ, Kristo, Kriviæ, Kri¾anoviæ, Krkiæ, Krnjiæ, Kr¹lak, Krstanoviæ, Krupa, Krupiæ, Kuc, Kujund¾iæ, Kulenoviæ, Kupljenik, Kurbegoviæ, Kuriæ, Kurjak, Kurtiæ, Kurtoviæ, Ku¹miæ, Ku¹mirc, Ku¹triæ, Kutela,

Lackoviæ, Lagund¾ija, La¹tro, Lastriæ, Latiæ, Latifiæ, Latkovac, Letica, Lerh, Lesiæ, Ligiæ, Lihoviæ, Lioviæ, Lipovac, Litriæ, Livnjak, Lojiæ, Lojo, Lovrenèiæ, Lovrenoviæ, Lovriæ, Lov¹in, Loziæ, Lugariæ, Lukiæ, Luk¹ija, Lupiæ,

Ljubièiæ, Ljuboviæ, Ljutiæ, Ljutoviæ,

Maèkiæ, Maglajliæ, Mahmutoviæ, Mahuriæ, Majdanac, Majdand¾iæ, Majstoroviæ, Malba¹iæ, Malikiæ, Malkiæ, Malkoè, Maluhija, Mamuza, Mandiæ, Mariæ, Martinoviæ, Masli, Ma¹inoviæ, Matiæ, Ma¾ar, Mediæ, Mehad¾iæ, Mehuliæ, Memiæ, Memi¹eviæ, Merðanoviæ, Me¹iæ, Me¹inoviæ, Miketa, Miku¹, Miljanoviæ, Misirliæ, Moretti, Mostarac, Mras, Mravac, Muhedinoviæ, Muhsinoviæ, Muhurdareviæ, Mid¾iæ, Mojoviæ, Muhamutoviæ, Muharemoviæ, Muharemspahiæ, Muhiæ, Mujagiæ, Mujèinoviæ, Mujièiæ, Mujezinoviæ, Mujiæ, Mujkiæ, Mujnoviæ, Mulabegoviæ, Mulaliæ, Mundziæ, Mulisiæ, Muminoviæ, Muratoviæ, Musiæ, Mustedanagiæ,

Nalbantiæ, Najrajter, Nanut, Naskov, Nazaleviæ, Neslanoviæ, Nezireviæ, Nikoliæ, Novak, Numanoviæ, Nurudinoviæ, Nurkiæ, Njuhoviæ,

Obradovac, Obraliæ, Odiæ, Ojdaniæ, Olujiæ, Omanoviæ, Omeragiæ, Omerba¹iæ, Omerbegoviæ, Omerhod¾iæ, Omerkiæ, Omeroviæ, Omukiæ, Opaliæ, Opolcer, Orlovac, Osmanèeviæ, Osmanoviæ, Ostojæiæ,

Pala, Palislamoviæ, Pandiæ, Pand¾iæ, Palaliæ, Panjeta, Pariæ, Partalo, Pa¹aliæ, Pascolo, Paveliæ, Paviæ, Pavleka, Pavle¹en, Pavliæ, Pavli¹ko, Pavloviæ, Pegan, Pehliæ, Pehlivanoviæ, Pejakoviæ, Pekez, Perija, Peternel, Petrièeviæ, Petroviæ, Peziæ, Pilausiæ, Piliæ, Pletikosa, Pliæaniæ, Plivac, Pobriæ, Podnar, Popaja, Popara, Popariæ, Popoviæ, Pogorelac, Podgornik, Polanec, Poriæ, Porobiæ, Porobija, Po¾gaj, Prciæ, Pranjiæ, Prediæ, Pregl, Prista¹, Prlja, Prpiæ, Priliplija, Pr¾ulj, Psutka, Puèaj, Pugelnik, Pujiæ, Puljiæ, Purivatra, Pu¹kar, Pustahija,

Rac, Radiæ, Radman, Rajiæ, Rako, Rakoviæ, Ramiæ, Ramizoviæ, Ramljak, Ramukiæ, Ra¹ak, Ravliæ, Rebrina, Red¾epoviæ, Red¾iæ, Reiz, Relja, Reljiæ, Repac, Re¹iæ, Retel, Riðal, Rihtermoc, Rizvanbegoviæ, Rizvanoviæ, Roboviæ, Rojc, Ro¹er, Rudak, Runiæ, Ru¾iæ, Ru¾iæiæ,

Sabo, Saæiæ, Sadagiæ, Sadiæ, Sadikoviæ, Sahad¾iæ, Saitoviæ, Salahoviæ, Salama, Salihagiæ, Salihoviæ, Saltaga, Saltagiæ, Samard¾iæ, Samard¾ija, Sarajliæ, Saraè, Saraèeviæ, Sarajliæ, Sarkotiæ, Saviæ, Sediæ, Seferoviæ, Sefiæ, Sejdiæ, Sejdinoviæ, Selimoviæ, ******, Semiz, Serhatiæ, Sijariæ, Sijeræiæ, Sikiriæ, Silajd¾iæ, Sinanoviæ, Sitnica, Skopljak, Skorup, Skulo, Sladoljev, Slipac, Smailagiæ, Smailbegoviæ, Smailoviæ, Smajiæ, Sobo, Softiæ, Sojtariæ, Soko, Spahiæ, Spahoviæ, Staniæ, Stankoviæ, Suba¹iæ, Suhonjiæ, Suhoviæ, Sulejmanpa¹iæ, Sulojd¾iæ, Suljiæ, Suruèiæ,

©abanoviæ, ©abiæ, ©akoviæ, ©amara, ©arac, ©ariæ, ©a¹ivareviæ, ©a¹kin, ©atriæ, ©eæeragiæ, ©eæerbegoviæ, ©eæerkadiæ, ©eheræehajiæ, ©ehiæ, ©ehoviæ, ©enek, ©eraniæ, ©eriæ, ©ibaloviæ, ©ibareviæ, ©ibiæ, ©iljkoviæ, ©imunec, ©irbegoviæ, ©i¹iæ, ©kodra, ©koro, ©kulj, ©ljivar, ©o¹iæ, ©pica, ©tadler, ©tefanac, ©vraka,

Tabakoviæ, Tadejeviæ, Tadiæ, Tad¾iæ, Tahiroviæ, Taliæ, Tamamoviæ, Tarle, Tatar, Tau¹, Teljigoviæ, Terziæ, Tetariæ, Tiro, Todorovac, Tomiæ, Topaloviæ, Topiæ, Trèiæ, Tripalo, Trkovnik, Trnovac, Trokiæ, Trubajiæ, Tufegd¾iæ, Tufekèiæ, Tulek, Turèinhodziæ, Turèinoviæ, Turkanoviæ,

Uvaliæ, Uzeiroviæ,

Varga, Vajraèa, Valenèiæ, Valentiæ, Valjevac, Varga, Vajraèa, Vehaboviæ, Veliæ, Verem, Veron, Werner, Vidimliæ, Vidoviæ, Vipotnik, Vi¹iæ, Vitjuk, Vojiæ, Volosin, Vuèkoviæ, Vukoviæ, Vuksiæ,

Zahiroviæ, Zaimoviæ, Zeèiæ, Zehriæ, Zelinèeviæ, Zeljkoviæ, Zembo, Zgorelac, Ziliæ, Zjajo, Zjakiæ, Zvirkiæ, Zuboviæ, Zuhdiæ, Zuhriæ, Zulkiæ, Zuhriæ,

®abo, ®iliæ, ®i¹ko, ®i¾ak, ®una, ®utiæ...

na kraju, familija is prijedora mozda je bilo i vise, da ne govorimo o onima koji su zavrsili u logorima keraterm, trnopolje, omarska, manjaca...i po desetinama (mozda i stotinama) masovnih grobnica, dok nam je vrli predsjednik kratko prije toga slao poruku "mirno spavajte rata nece biti." alija je bio dobar samo za svoju kcerku (koja je postala sefica njegovog kabineta) i svog sina (ne treba posebno isticati sa cime je usao a sa cime izasao iz rata) i svoju obitelj, te jos nekolicinu svojih pajdasa s kojima je kao "dijelio i dobro i zlo". alija je najveci izdajnik REPUBLIKE BOSNE i HERCEGOVINE, jer joj je upravo on potpisao smrtnu presudu. sto prije to se shvati tim prije ce nesto od bih jos i biti. u suprotnom, moze se samo svirati (zna se vec kome), a sve zahvaljujuci tzv. "ocu nacije". naravno uz malu pomoc svojih SDS prijatelja...
bosank_a

Post by bosank_a »

J ... ideologiju, mijenja se ko' vrijeme svakih 20-ak godina,
ali Bosna ostaje :D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

moje_brcko wrote:ja ti lijepog nicka bosank_a...steta zbog te tvoje jadne ideologije
Ma ovo mora da je na horsu.. :-) ..treba na ignore..
bosank_a

Post by bosank_a »

pinkzelena wrote:
moje_brcko wrote:ja ti lijepog nicka bosank_a...steta zbog te tvoje jadne ideologije

Mora da si na nj. redovna
pinkzelena

#92 Re: O r. Aliji i u Turskoj

Post by pinkzelena »

[quote="WizzardFromBOZ"][/quote]

@Wizzarde,kakve veze JA imam s ovom listom?
district-beg

#93 Re: O r. Aliji i u Turskoj

Post by district-beg »

de ti wizzard Bogati reci zasto je Alija kriv za to, hajd ziv bio! ali,nemoj okolisavati..reci, Alija je kriv zbog...
pinkzelena

#94 Re: O r. Aliji i u Turskoj

Post by pinkzelena »

moje_brcko wrote:de ti wizzard Bogati reci zasto je Alija kriv za to, hajd ziv bio! ali,nemoj okolisavati..reci, Alija je kriv zbog...
Fakat i mene zanima??
pinkzelena

Post by pinkzelena »

[quote="bosank_a"][/quote]

Naporna si,zachatavaš bezze..ajd vozi.. :wink:
bosank_a

Post by bosank_a »

:lol:
district-beg

Post by district-beg »

pinkzelena wrote:
:D
WizzardFromBOZ

#98 Re: O r. Aliji i u Turskoj

Post by WizzardFromBOZ »

moje_brcko wrote:de ti wizzard Bogati reci zasto je Alija kriv za to, hajd ziv bio! ali,nemoj okolisavati..reci, Alija je kriv zbog...
kriv je prije svega jer je bio predsjednik i kao takav odredjene stvari je MORAO znati. a koliko je znao sadrzano je u onome "mirno spavajte rata nece biti." pitanje samo da li je znao i presutio i zrtvovao vise od 100.000 muslimana (tada im alija jos nije rekao da imaju slobodu da budu bosnjaci) ili je to uradio zato sto "nije znao". za tih 100.000 ljudi kriv je i u jednom i u drugom slucaju. eto, bez okolisavanja...
pinkzelena wrote:
Fakat i mene zanima??
eto i tebi odgovora.
WizzardFromBOZ

Post by WizzardFromBOZ »

pinkzelena wrote:
WizzardFromBOZ wrote:

ne znam imas li ti ali alija definitivno ima. i ne zavaravaj se, alija je tema a ne ti. ti nisi dovoljno zelena...:D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

WizzardFromBOZ wrote:
pinkzelena wrote:
WizzardFromBOZ wrote:

ne znam imas li ti ali alija definitivno ima. i ne zavaravaj se, alija je tema a ne ti. ti nisi dovoljno zelena...:D
Pa meni si postao onu nesretnu listu,zato te pitam? Misliš da meni nije žao tih ljudi? Ali nisam ja Alija *eboga ti.. :-) ako već njega kriviš..krivi njega,šta ja imam s tim.
Ja nisam rekla da je svetac..ali ne doživljavam ga ni ko zločinca,to dvoje treba razgraničiti.
Locked