joj phia,Phia wrote:Ljudi kažu no comment kada su riječi suvišne da opišu nešto što je očigledno većini ljudi - to da ti imaš averziju prema životinjama.xon_sa wrote:Zasto ljudi govore "no comment" ako daju komentar?!Phia wrote:Toliko je apsurdno ovo što si rekao da samo mogu reći: no comment.
Valjda ti neko drugi objasni ako je uopšte to moguće nekome se tako iskrivljenim pogledom na pojam KUĆNI LJUBIMAC.
Hajde eto definisi mi ti sta znaci kucni ljubimac. Jel ti smatras samo male pse za kucne ljubimce? Sta je sa zmijama, krokodilima, tigrovima, skorpionima... Jel sve to treba da se vozi zajedno sa ljudima u gradskom prevozu. Pored mene nece!
Ukucaj u google pojam "pet" pa pročitaj.Za mene lično je kućni ljubimac=član familije.
Hvala Bogu pa te niko neće pitati smije li se voziti životinja u javnom prevoznom sredstvu!Kome se ne sviđa može izaći.
odgovori mi ovo: kad bi tvoja mama birala izmedju tebe i tog "clana familije iz zivotinjskog carstva" koga bi izabrala? koga bi ti izabrala?
mislim da malo manje ekstreman stav moze uraditi puno vise - ljudi se ubjedjuju na drugi nacin.
koliko se sjecam pravila kod doma armije u autobusu je zabranjeno prevozenje svih zivotinja ako nisu zivotinje za pomoc - psi koji vode slijepce i sl. tako je i u japanu. a vi vlasnici za pocetak pocnite kupiti go*na svojih ljubimaca sto ih ostavljaju. covjek ne moze zakoracit na travu. ja ne placam komunalno za vase ljubimce!