mozhda se pinkzelena prevarila u temi
Kad pukne veza-plan "B"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- lady midnight
a ko je spomenuo gace
:D
kazhem mozhda, jer ne znam shta je upravo aktuelno na trendu

-
La_Forge
... ma vratimo se na temu koj aje glasila, plan B, šta kad pukne ...
kako se riješit tih nusefekata, patnje i crnjaka...
meni se čini da tu i nema nekog lijeka osim onog koji sam sebi u glavi pojedinac stvori .,...
ja šta god da da probam ne fercera... kad radim znam da radim samo da ne mislim na nju, kad izađem sa rajom pola stvari i ne registrujem, samo mislim na nju, kad se zatvorim u kuću i uzmem neku knjigu i čitam pa se zadumam imam osjećaj da čitam baš nje radi, nebih li došao do nekog zaključka, nešto pametno skonto ...
mislim, nema situacije u kojoj se nisam našao a da me nije bacilo u crnjak relativno brzo ... smor i to ti je ...
meni se čini da tu i nema nekog lijeka osim onog koji sam sebi u glavi pojedinac stvori .,...
ja šta god da da probam ne fercera... kad radim znam da radim samo da ne mislim na nju, kad izađem sa rajom pola stvari i ne registrujem, samo mislim na nju, kad se zatvorim u kuću i uzmem neku knjigu i čitam pa se zadumam imam osjećaj da čitam baš nje radi, nebih li došao do nekog zaključka, nešto pametno skonto ...
mislim, nema situacije u kojoj se nisam našao a da me nije bacilo u crnjak relativno brzo ... smor i to ti je ...
- Phia
Nema bijega od toga..moraš proći kroz sve jer je to prirodno ako ti neko toliko znači..i mislim da ukoliko osoba bude ostavljena neće preboljeti onu drugu osim tek kada sretne nekog drugog ko će popuniti tu prazninu nastalu bolom..La_Forge wrote:... ma vratimo se na temu koj aje glasila, plan B, šta kad pukne ...
- Phia
Grozan si..tech10 wrote:Phia wrote: Nema bijega od toga..moraš proći kroz sve jer je to prirodno ako ti neko toliko znači..i mislim da ukoliko osoba bude ostavljena neće preboljeti onu drugu osim tek kada sretne nekog drugog ko će popuniti tu prazninu nastalu bolom..![]()
![]()
- anais_nin
jedini efektivan lijek je vrijemeLa_Forge wrote:... ma vratimo se na temu koj aje glasila, plan B, šta kad pukne ...
jedino sto smatram da otezava je kad se covjek povuce sam u sebe i odvaja od ljudi kojima je stalo do njega....posebno muskarci
- tech10
Mozda je bol nastao zbog praznine.Phia wrote:Grozan si..tech10 wrote:Phia wrote: Nema bijega od toga..moraš proći kroz sve jer je to prirodno ako ti neko toliko znači..i mislim da ukoliko osoba bude ostavljena neće preboljeti onu drugu osim tek kada sretne nekog drugog ko će popuniti tu prazninu nastalu bolom..![]()
![]()
- anais_nin
predivan postStLouis wrote:kod mene puca na sve strane i skoro smo na vrhuncu nakon 4 i pol godine. boli, zao mi je sto je ovako ispalo, i zaista je iscrpljujuce i uzima previse energije, ali kada razmislim razboritije; zasto prolaziti kroz vratlomije, nervirati se, kada je svijet velik...najgore je kada dvoje znaju da ce kad-tad puci i da to sto trenutno imaju nije odrzivo, a neki vrag ih veze i jos vise zagorcava situaciju. najteze je prekinuti prvi(sto je u mom slucaju neminovan vrhunac) i imati taj osjecaj krivnje; mozda nisam trebao ovo uraditi, zasto sam ja prvi povukao obarac...??
sve u svemu, oni hrabri ce krenuti nekim novim putem koji ce naizgled a mozda i zadugo biti trnovit, a oni slabiji/emotivniji ce trpiti sve i svasta 'u ime ljubavi' - e jebem je i ljubav ako je bas toliko bolna![]()
treba nauciti ne biti sebican, a pritom misliti na sebe, jer kako u bilom kojem aspektu zivota pa tako i u ljubavi samo najjaci ostaju "zdravog razuma."
- anais_nin
svaka castNeelix wrote:grijesis drug sto gledas te slike klipove klince palce...evo mjesec i po otprilike kako je mene ostavila nakon 3 godine veze...tek neki dan sam se osilio i pobrisao sve slike...evo prodje 6ti dan kako joj se ne javljam...sreca pa nije iz Sa, tako da se ne bojim hocul je sresti negdje...
bjezi od nje sto dalje, bice ti lakse. ja bih volio da nadjem razlog zbog koje je mogu mrziti, lakse bi mi bilo 10 puta...ne znam kako je kod tebe, pokusaj...to pomaze uvijek
i da, budi malo sebican
- anais_nin
hocesNeelix wrote:jah jahkad bi to tako islo, mislim da necu jos dugo izdrzat
a ja mislim da medju silnim sarajevskim forumasicama koje trenutno nemaju nikakvih emocionalnih i romanticnih obaveza nace se makar jedna koja ce vrlo rado da pomogne u "tjesenju"
- anais_nin
jesam to opet JA nesto kriva???La_Forge wrote:sram te bilo, vidiš da patimo a ti tako ...
ništa Neelix javi se da sjedinemo i napravimo pakleni "B" plan...
pa ja samo pokusavam da pomognem a oni tako
- Neelix
-
La_Forge
ma vala me iskoristi i izađi ako će ti bit lakše 
a da zvuči perverzno ... vala zvuči ... ja ne znam šta se sa njim dešava ...?
nego, dosat zachatavanja vi tamo, dajte nešto korisno ...
evo ja sam se neke knjige dočepe i ko pravi krelac petkom naveče sjedim i čitam (dajem primjer kako ne treba .. )
evo ja sam se neke knjige dočepe i ko pravi krelac petkom naveče sjedim i čitam (dajem primjer kako ne treba .. )
- anais_nin
ja rekoh i jednom i drugom kako trebaLa_Forge wrote:ma vala me iskoristi i izađi ako će ti bit lakše
stara narodna:
KLIN SE KLINOM SE KLINOM SE KLINOM SE KLINOM......
itd itd itd
ali mene ovde vise niko ne slusa
- anais_nin
nisam ja kriva zbog svoje trenutne geografske nepozeljnostiNeelix wrote:pa kad vec tako savjetujes, podupri malo svoje rijeci, haj vamo pa nam budi klin![]()
![]()
vjeruj mi, moja terapija daje rezultate, voljna sam uzeti "shegrticu" koja ti je geografski pozeljnija, ali nema nesto danas merhametli dusha na forumu
P.S. je l to neki scenario u kojem sam vam obadvojici klin istovremeno?
-
Eshek
A možda da ih spojiš, pa da budu klin jedan drugom?anais_nin wrote:nisam ja kriva zbog svoje trenutne geografske nepozeljnostiNeelix wrote:pa kad vec tako savjetujes, podupri malo svoje rijeci, haj vamo pa nam budi klin![]()
![]()
![]()
vjeruj mi, moja terapija daje rezultate, voljna sam uzeti "shegrticu" koja ti je geografski pozeljnija, ali nema nesto danas merhametli dusha na forumumozda budes bolje srece sutra
![]()
P.S. je l to neki scenario u kojem sam vam obadvojici klin istovremeno?![]()
- anais_nin
Eshek wrote:A možda da ih spojiš, pa da budu klin jedan drugom?anais_nin wrote:nisam ja kriva zbog svoje trenutne geografske nepozeljnostiNeelix wrote:pa kad vec tako savjetujes, podupri malo svoje rijeci, haj vamo pa nam budi klin![]()
![]()
![]()
vjeruj mi, moja terapija daje rezultate, voljna sam uzeti "shegrticu" koja ti je geografski pozeljnija, ali nema nesto danas merhametli dusha na forumumozda budes bolje srece sutra
![]()
P.S. je l to neki scenario u kojem sam vam obadvojici klin istovremeno?![]()
![]()