Da li ste gledali Pozitiv?

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

aduka_1

Post by aduka_1 »

uvjek dobar gost wrote:Beton i to armirani joj je u glavi sem mozga......
Sta vam je ba..Ne ulijecite klizeci tamo gdje ne treba... Ja cu da branim Naidu u svakom pogledu. Naida je obrazovana cura koja ima svoje ciljeve u zivotu. Cuo sam da hoce da radi magisterij negdje vani. I to je cilj i znam da ce otici i zavrsiti. Bolje to nego ganjat sponzore po Sarajevu. Ja Naidu ne poznajem licno, al sam cuo (od 100% pouzdanih osoba) da je cura stvarno obrazovana, i jako se lijepo ponasa.. Zna izabrati rijeci kako treba u razgovoru i pravo je vesela osoba po prirodi... Prvo nemojte da brbljate o njoj ako je ne znate... Pusti te Naidu na miru... To sto radi na televiziji to je njen posao/izazov i voli to da radi. Cura je pametnija od vecine vas na ovom forumu.
sulesavic

Post by sulesavic »

®iv bio!
skojotovski

Post by skojotovski »

aduka_1 wrote:
Sta vam je ba..Ne ulijecite klizeci tamo gdje ne treba... Ja cu da branim Naidu u svakom pogledu. Naida je obrazovana cura koja ima svoje ciljeve u zivotu. Cuo sam da hoce da radi magisterij negdje vani. I to je cilj i znam da ce otici i zavrsiti. Bolje to nego ganjat sponzore po Sarajevu. Ja Naidu ne poznajem licno, al sam cuo (od 100% pouzdanih osoba) da je cura stvarno obrazovana, i jako se lijepo ponasa.. Zna izabrati rijeci kako treba u razgovoru i pravo je vesela osoba po prirodi... Prvo nemojte da brbljate o njoj ako je ne znate... Pusti te Naidu na miru... To sto radi na televiziji to je njen posao/izazov i voli to da radi. Cura je pametnija od vecine vas na ovom forumu.
naida, pametnice, jes' ovo ti?
aduka_1

Post by aduka_1 »

skojotovski wrote:
aduka_1 wrote:

naida, pametnice, jes' ovo ti?
Nije
karanana

Post by karanana »

emisija je uzas, nadam se da ce je ukinuti. sto neko rece jucer na 202ki kod njenog emitovanja bi se malim slovima u dnu trebalo napisati "emisija pod pokroviteljstvom".

da ikako moze, naida bi svim gostima i guzu poljubila. nista protiv naide, mozda je takva koncepcija emisije da sa propagandom ucini situaciju ruzicastu, ali ako je pametna, sto nasjeda i sto prihvata ovakve emisije osim da se i ona uz neciju pomoc progura i profitira.
skojotovski

Post by skojotovski »

ja ublehasa ....
Bonnie-Clydova mala

Post by Bonnie-Clydova mala »

karanana wrote:emisija je uzas, nadam se da ce je ukinuti. sto neko rece jucer na 202ki kod njenog emitovanja bi se malim slovima u dnu trebalo napisati "emisija pod pokroviteljstvom".

da ikako moze, naida bi svim gostima i guzu poljubila. nista protiv naide, mozda je takva koncepcija emisije da sa propagandom ucini situaciju ruzicastu, ali ako je pametna, sto nasjeda i sto prihvata ovakve emisije osim da se i ona uz neciju pomoc progura i profitira.
Ah tebe Karanana, pa mora se od nečeg početi :roll: , dobro je pa je ovo. Šta bi da joj ponuđen Folk show ili ona druga debilna emisija Svako dobro... :-)
Hendrix

Post by Hendrix »

Falcon wrote:
aduka_1 wrote:
Naravno, slazem se s ocjenom voditeljice kao osobe, njenih licnih kvaliteta. Emisija, iako ocajna, je iskorak u nasem medijskom prostoru. Potrebno nam je vise emisija koje ce pokazati da stanje nije onako sivo kako nam ga predstavlja TV Dnevnik, Bakir i ostala pesimisticna neokomunisticka garda. Stoga, prolazna ocjena za "Pozitiv".
Da stvarno , stanje nije tako sivo , ono je CRNO samo što nema Bakir emisiju 600 minuta da pokrije sve lopovluke i jade što se dese sedmično.

Ne kontam gdje ti živiš pa pričaš o njima kao pesimistima , ljudi samo pokazuju kakvo je stanje a ne puštaju ublehaše da drže govore o napretku i sreći kada nisu makli dalje iz Sarajeva , fino je ovde nema dalje , otiđi malo u povratnička mjesta ili malo manja pa ćeš vidjeti pozitiva.
Preporučujem i emisiju ''U ime naroda'' , pravo pesimistična jelde , treba je ukinuti kako ih nije stid onako nešto prikazivati a svima nam fino ustvari evo i prosječna plata raste , naravno kad nam prosjek izvuku pijavice u državnim aparatima , ma nije sve tako sivo...
Better Man

Post by Better Man »

Naida se izgledom fura na bivišu ženu Sivestre Stalonea, a riječ je o Brigite Nilsen. Inaće mi je nekako izvještaćena u emisiji, fali joj doza ženstvenosti i make up joj je prenapadan. Izgleda da cura ne zna šta je suknja ili kakva interesantna haljina, pa oblaći isključivo hlaće. A što neko reče da je emisija čista ubleha upracvu je, jer jadna emisija u kojoj gosti budu neki od tajkuna i lopova koji se predstavljaju zaštitnicima bošnjačkog, hrvatskog i srpskog naroda.
skojotovski

Post by skojotovski »

mozda ima krive noge :lol: :lol: :lol:
Neelix

Post by Neelix »

o njenim intelektualnim sposobnostima nisam kompetentan da govorim, al je ona meni ruzna u pm :roll:
Brisbane

#87 Re: Da li ste gledali Pozitiv?

Post by Brisbane »

Gdje nam je to Naida ?
Da nije na porodiljskom :D ?
StupskaBitanga

#88 Re: Da li ste gledali Pozitiv?

Post by StupskaBitanga »

Naida je na školovanju u Amsterdamu
Brisbane

#89 Re: Da li ste gledali Pozitiv?

Post by Brisbane »