kub lajkan wrote:Imao sam osjecaj da su gosti bili fakat impresionirani gardom voditeljicom... mozda bolje reci fizickim performansama... Bilo je osmijeha koji Haretu i onom debilnom ministru bas i ne stoje...
I ja sam primjetio, da kazem 'osmjehe'. Sta ces ne treba zamjeriti starcima, Naida ipak vise lici na rasnu zenu nego na djevojku ili ti djevojcicu kao ostale glupacice na TV-u.
A onaj satirani mi je totalno gadan bio.
Sto se tice emisije. Ideja dobra, napokon neko nesto da nam na TV-u daje Pozitivno. Jer crnjaka je vala vise dosta.
Spica dobra, studio dobar.
Prilog-Nemsic...odlicna ideja...pohvala za odlazak u Bec i snimanje uspjeha jednog Bosanca koji je uspio u konkurentom svijetu, svojim znanjem i uspjehom. Ovaj prilog svakako se uklapa u naziv emisije.
Ostali prilozi, onako, trebali bi biti malo zivlji, sa vise "pozitivne" muzike, vise inserata itd. Svakako ne bi im nista bilo kada svaki prilog ne bi montirali u beta montazi tj. na "cut". Neka malo montazere natjeraju da montiraju uz muziku i ne lijevom nogom, a da ne pricam o kakvom digitalnom efektu,prelazu isl.
Naida je bila extra, sexy,tamna,poslovna. Svakako ne treba biti uvijek ozbiljna k'o na sahrani, ne treba skrivati svoju pozitivnost i energiju nego je dozirano, shodno situaciji i gostu koristiti u razgovoru za opustanje i "otvaranje" gosta.
O Djapi nemam kakvo extra misljenje, i to zbog hAvaza...neka ovo shvati kao priliku da osvjetla malo obraz...svi grijese.
Uglavnom, summa summarum....dobra ideja emisije, pozitivnost, medjutim trebaju se potruditi da imaju "poglogu" za tu tematiku, tj dovoditi adekvatne ljude, uspjesne, pozitivne...bas kao Nemsic.
Za prvu emisiju,na novoj TV,u novom okruzenju Naida je bila extra.
Emisija dobra. S obzirom da je prva, odlicna
P.S.
Ovom gore liku...sto kaze da Naidi babo placa emsije....pored toga sto je ta izjava apsurdna,nelogicna i glupa, takodjer je jednako ljubomorna i neargumentirana.
Kad kritikujes, kritikuj sa argumentima,kad hvalis, hvali sa argumentima. Za to sluzi forum