dobro je ciniti dobropitt wrote:hajde dinchy.....makar ce trud ostat zabiljezen:D:D
šta vam se desilo zanimljivo u ovom danu-privatni vaš dnevni
Moderator: anex
-
nocna_ptica24
hajd nejse nije važno već sam isprintala ove iz worda idu sutra na plastificiranje. a corel ću nekad skontavat kad budem imala živaca ili kad mi objasni onaj što mi ga dade j... ga corel . ili kad kupim kakve knjige da šta naučim..... možda možda
nego šta se vama danas desilo??????
nego šta se vama danas desilo??????
-
nocna_ptica24
nego odo ja sad da spavam. već je kasno a vi mi spremite za domaću zadaću sutra da dobro se koncentrišete i napišete sve bitno u proteklom danu . a mi se vidimo tek u nedjelju jer sutra naveče imam tezgu.. pusa 
-
Svemirski_Jebach
ma i ja sam ti medda ponovo student...vidis da visim na forumu, tesko mi
cuj citav mali hljeb pojela?
a fakat, sto ne spavate...vidite li vi koliko je sati?
cuj citav mali hljeb pojela?
a fakat, sto ne spavate...vidite li vi koliko je sati?
- new_jazzWa
Duge noge za igranje...PJEVALJKA,ima tezgu! Hehe,eh,dnevnik...Nocas mi se nije desilo nista,nisam mogla da spavam,a spavala na poslu,u sobici samo radio,grijalica i lampa,jedna uticnica,ormar,stolica i krevet....Po krovu se ganjaju misevi macke...Do 4h nisam zaspala,i onda jesam,ali morala ustat u 6i30,pa petljam jezikom,i kisem citavo jutro...Haman sam se prehladila...I da,jos nisam dobila platu,devet dana moljakam i trazim.Ima li medju vama kakav utjerivacnocna_ptica24 wrote:nego odo ja sad da spavam. već je kasno a vi mi spremite za domaću zadaću sutra da dobro se koncentrišete i napišete sve bitno u proteklom danu . a mi se vidimo tek u nedjelju jer sutra naveče imam tezgu.. pusa
-
amrino
Fuj!!! Ja sam sinoc drito s posla u auto i otisla pomagati nekome pri preseljenju...relacija Centar- Dobrinja po 4 puta...a u gradu guzvaaaaaaa...
Kuci sam stigla tek oko 9- pola 10...slomljena!!!
Malo me tusiranje rashavizalo, a onda CSI, CSI Navy, Kucanice, Seinfild...valja to sve odgledat...nikad proc jebote a ja ko i diot- ko da me neko puskom tjera da to gledam.
Jutros- poslije dvije krofne s cokoladom i Fruc: soka- ko nova sam i cila za nove pobjede...
Kuci sam stigla tek oko 9- pola 10...slomljena!!!
Malo me tusiranje rashavizalo, a onda CSI, CSI Navy, Kucanice, Seinfild...valja to sve odgledat...nikad proc jebote a ja ko i diot- ko da me neko puskom tjera da to gledam.
Jutros- poslije dvije krofne s cokoladom i Fruc: soka- ko nova sam i cila za nove pobjede...
- cHupjahalic@
Tek 10:50, ja na poslu
, ostatak dana administrativni dio posla i mogu raditi sta hocu i kako hocu
(ustvari ne mogu, ali nema se posla trenutno
).
Nakon sastanka sa seficom
konacno donijela odluku da cu dati otkaz. 
Makar cu, kao student, imati vise fleksi vrijeme i moci planirati slobodne dane, odmore na puno jednostavniji nacin nego do sada.
Adios sefice.
Nakon sastanka sa seficom
Makar cu, kao student, imati vise fleksi vrijeme i moci planirati slobodne dane, odmore na puno jednostavniji nacin nego do sada.
Adios sefice.
- Bonnie-Clydova mala
16 kafa s rajom i 1600 šupljih, svi ko na poslu, ali ustvari vucemo se ko prebijene macke i molimo Boga da nas kakav zadatak ne pogodi...

- nebojeplavo
Stresan dan na poslu
srecom pa je petak 
- In_side
Sinoc nigdje sna , okreni, prevrni , odkrij ,pokrij , izlizala sam onaj jadni carsaf .Jutros ko da me je neko vas cijelu noc mlatio mokrim peskirom .Ustanem napravim caj ( ko lafo sad nema kafe, zivim dobar zivot) sprzim 2 cigare i deri na posao.Sad evo guzeljam i ja po poslu i molim boga kad ce 17 da idem kuci .
Ihaaaaaaaaaa
Ihaaaaaaaaaa
-
Svemirski_Jebach
nema kafe a 2 cigare
zdrav zivot

-
nocna_ptica24
pozdrav... hvala na odgovorima bilo je zanimljivo čitati ovako u toploj sobici. pozdrav za gospodični sto me nazvala PJEVALJKA A ZBOG TAKVIH MI NEMAMO NAPRATKA
POŠTO VIDIM DA JE IZ BRČKOG MOŽDA SMO SE SRELE U KARIZMI, ali svako ima pravo na svoe slobodno izražavanje.a što se tiče BLOGA VJERUJTE MI DA SAM TEK DOBILA INTERNET PA NEMAM POJMA ni kako da otvorim taj blog ali opret meni se svidja i ovako komuniciranje sa vama. svima moje saučešće na njihovoim radnim mjestima sretno onima koji su dali otkaz ividim da su mi djevojke pričljivije pa se njima posebno zahvaljujem...
eto danas je nedjelja samam sam kod kuće fino sam imala jednosatnu sesiju kupnaja i sad uživam sjedeći pred kompjuterom i uživam u životu... usput slušam neke džigare koje mi valja naučiti.
sinoć mi je u nekoliko navrata došlo u glavu da se pitam kako nije ovoj dječici glupo i dosadno oanko plesati i vrištati uz svaku pjesmu ko da im je od srca otku+inuta???
pa mi opet dodje u glavu jest mi dosadilo to skakutanje izabavljanje raje da mi bi da pjevam samo neke tužne pjesme gdje će svi da plaču!!!
i kontam šta kad završim sad ovaj fax hoću li gdje imati posla i kako će to izgledati garant još veća patnja i sranje od posla gdje te poslodavac harči za neku plaćicu i ti moraš da šutiš i trpiš.
pa opet skontam da šutim i da uživam u ovom poslu jer sa svojim faxom ja neću moći nikad zaraditi za mjesec kao sa ovim poslom....
već primjećujem da starim i da ovo više nije za mene a pametnijeg i boljeg posla još nama na vidiku... tako je prošao moj vikend u mozganju na radnom mjestu a sad odo čitati ne bi li konačno položila ova zadnja 2 ispita... pozdrav svima.
pišite svoje utiske a kome s ne svidja ova tema neka je ne gleda i neka ne vrijeđa....
eto danas je nedjelja samam sam kod kuće fino sam imala jednosatnu sesiju kupnaja i sad uživam sjedeći pred kompjuterom i uživam u životu... usput slušam neke džigare koje mi valja naučiti.
sinoć mi je u nekoliko navrata došlo u glavu da se pitam kako nije ovoj dječici glupo i dosadno oanko plesati i vrištati uz svaku pjesmu ko da im je od srca otku+inuta???
pa mi opet dodje u glavu jest mi dosadilo to skakutanje izabavljanje raje da mi bi da pjevam samo neke tužne pjesme gdje će svi da plaču!!!
i kontam šta kad završim sad ovaj fax hoću li gdje imati posla i kako će to izgledati garant još veća patnja i sranje od posla gdje te poslodavac harči za neku plaćicu i ti moraš da šutiš i trpiš.
pa opet skontam da šutim i da uživam u ovom poslu jer sa svojim faxom ja neću moći nikad zaraditi za mjesec kao sa ovim poslom....
već primjećujem da starim i da ovo više nije za mene a pametnijeg i boljeg posla još nama na vidiku... tako je prošao moj vikend u mozganju na radnom mjestu a sad odo čitati ne bi li konačno položila ova zadnja 2 ispita... pozdrav svima.
pišite svoje utiske a kome s ne svidja ova tema neka je ne gleda i neka ne vrijeđa....
- new_jazzWa
Ej,moja nocna pticice,ja jednom u zivotu usla u Karizmu,i rekla NIKAD VISE,srce mi puko-zali boze onakvog lokala za onakav vid zabave...Ali o ukusima ne treba raspravljati,i zna Zijo gdje je lova, nije moje da sudim uglavnom...Elem,oprosti ako sam te uvrijedila sa onim PJEVALJKA ali meni su skoro sve pjevaljke,pogotovo one sto non stop mogu vidjet na tv...Odnosi se na "dzigeru"...
-
nocna_ptica24
svaka čast NEGRA za tvoju otvorenost, malo me to vrijeđa pjevaljka i svakom na to skrećem pažnju pa i Ziji.
više hvala bogu nisam tamo jer je ono ubitačno izrabljivanje do pola tri valja pjevati i to ako veliki gazda kaže dosta je . eto pozdrav svima koji su se posvađali sa ljudima iz bliže okoline. i ja sam se valjda posvađala sa menadžerom, jer me nije nazvao mjesec dana a tamo neke nove cure testira po ausicijama bez mog i kolegicinog znanja.
pozdrav svima i ako zelite posjetite moj blog
umjetnica24.blog.ba
eto kod mene ništa novo jedva dočekala da ispratim čojka da malo harčim internet i da trošim pare na ove nebuloze.
sutra mi valja do faxa već dvije ocjene nisam upisala od oktobra mrsko mi ganjat profesore jer nikad nisu tačni.
jedan dan mi aststentica reše dodji oko 10 kad završe ispiti. ja došla kad ono ima još jedan ispit i ja čekaj do pola dvanaest. na kraju kad asistentica završi ispit reče mi :"žao mi je ali sad je profesor otišao kući dođi sutra"
i tako sutra jovo na novo.
eto našti studenti štrajkuju neka afrim da i naša mladež pokaže da nisu telke nego živi ljudi a sad tek štrajkuju kad im došla prpa jer se ne mogu upisat na semestar zbog ne dobivanja pšotpisa gdje su bili prije kad su se i važnije stvari dešavale.
a ja ne mogu da dodjem sebi jedan od po mom mišljenju najpoštenijih profa na faxu jednoj curi rekao:
"šta ćete kolegice mala plata, žena kod kuće troje djece..."
i tako naplatio svoj ispit 500km ako vas zanimaju tarife ostalih profa slobodno se javite sve znamo
.eto da ne davim više odo ja dopisati šta na blog a vi se javite sa svojim komentarima i svojim doživljajima biće vam lakše kad podijelite sa nekim ka vas sluša ...tj sa mnom
pozdrav svim pjevaljkama
težak je ovaj život!
da vas samo podsjetim na nešto.
kada vam padne na pamet da nekog prozivate prezirete i nipodaštavate zbog jegovog radnog mjesta ili jad želite da se izderete na neku šalterku ili da mrzite nekog automehaničara zbog njegovih crnih noktiju...zamislite kao bi vama bilo na njegovom mjestu i pitajte se kakav li je njemu život kako sa mukom zarađuje svoj hljeb svagdašnji.
POKUŠAJTE U SVAKOM ČOVJEKU PRINAĆI NEVINOST.(RICHARD CARLSON-NE GUBITE ŽIVCE ZBOG MALIH STVARI)
više hvala bogu nisam tamo jer je ono ubitačno izrabljivanje do pola tri valja pjevati i to ako veliki gazda kaže dosta je . eto pozdrav svima koji su se posvađali sa ljudima iz bliže okoline. i ja sam se valjda posvađala sa menadžerom, jer me nije nazvao mjesec dana a tamo neke nove cure testira po ausicijama bez mog i kolegicinog znanja.
pozdrav svima i ako zelite posjetite moj blog
umjetnica24.blog.ba
eto kod mene ništa novo jedva dočekala da ispratim čojka da malo harčim internet i da trošim pare na ove nebuloze.
sutra mi valja do faxa već dvije ocjene nisam upisala od oktobra mrsko mi ganjat profesore jer nikad nisu tačni.
jedan dan mi aststentica reše dodji oko 10 kad završe ispiti. ja došla kad ono ima još jedan ispit i ja čekaj do pola dvanaest. na kraju kad asistentica završi ispit reče mi :"žao mi je ali sad je profesor otišao kući dođi sutra"
i tako sutra jovo na novo.
eto našti studenti štrajkuju neka afrim da i naša mladež pokaže da nisu telke nego živi ljudi a sad tek štrajkuju kad im došla prpa jer se ne mogu upisat na semestar zbog ne dobivanja pšotpisa gdje su bili prije kad su se i važnije stvari dešavale.
a ja ne mogu da dodjem sebi jedan od po mom mišljenju najpoštenijih profa na faxu jednoj curi rekao:
"šta ćete kolegice mala plata, žena kod kuće troje djece..."
i tako naplatio svoj ispit 500km ako vas zanimaju tarife ostalih profa slobodno se javite sve znamo
pozdrav svim pjevaljkama
težak je ovaj život!
da vas samo podsjetim na nešto.
kada vam padne na pamet da nekog prozivate prezirete i nipodaštavate zbog jegovog radnog mjesta ili jad želite da se izderete na neku šalterku ili da mrzite nekog automehaničara zbog njegovih crnih noktiju...zamislite kao bi vama bilo na njegovom mjestu i pitajte se kakav li je njemu život kako sa mukom zarađuje svoj hljeb svagdašnji.
POKUŠAJTE U SVAKOM ČOVJEKU PRINAĆI NEVINOST.(RICHARD CARLSON-NE GUBITE ŽIVCE ZBOG MALIH STVARI)
-
belay_djecko
Sazn'o sam da mi je komšija (dobar momak bio) ubijen u subotu... isto tako saznadoh da mi je prijateljica umrila prilikom pobačaja... Fin dan bio...
-
nocna_ptica24
moje saučešće
evo ja pogriješila moj blog je
http://umjetnica24.blogger.ba
pa bujrum čitat i odgovarati o svojim dnevnim događajima
evo ja pogriješila moj blog je
http://umjetnica24.blogger.ba
pa bujrum čitat i odgovarati o svojim dnevnim događajima
-
PITARKA_SA
danasnji dan mi je jako stresan,zbog nekih porodicnih zdravstvenih sranja , ali eto,manje vise svaki mi je dan sto se tih briga tice, slican,jer to nije nesto sto je novo niti prolazno..sta se moze...
umorna,pijem kafu,tipkam,i pusim evo drugu kutiju cigara,i ako sam rekla da prestajem
kasnije se odoh zamaskirat maskom za lice
i nadati se da ce se momak prepasti kada mi dodje na vrata za koji sat ,i vratiti kuci
jer sam suvise umorna za cile-mile price 
umorna,pijem kafu,tipkam,i pusim evo drugu kutiju cigara,i ako sam rekla da prestajem
kasnije se odoh zamaskirat maskom za lice
-
rikardoreis
danas sam dobio kompliment od udate zene...nesto kao u smislu da joj
zao sto me nije upoznala prije 3 godine...
lebdim i sad
zao sto me nije upoznala prije 3 godine...
lebdim i sad