Ma svaki bi Srbin samo pozelio ovakve Bosnjake...jusuff wrote:najgori su mi ovi jadovi...Patron of Formello wrote:Samo da nam Lepog ne izda srce u silnom radu i trudu.nepodobni wrote: To je ipak dugotrajan proces... Mozda budu trebale decenije...Što i ne bi bilo tako loše.
Sretan ti Dejton, Hare!!
-
nepodobni
- danas
ricarde care, de nam rekni koliko ti je trebalo minuta da alju i lEpog nagovoris da dadnu pola bosne?nepodobni wrote:!992. godine nama jos nije bilo u interesu da se takvo sta pravi i potpisuje...halo_ba wrote: Pa sto mu bolan ne rece da potpise 1992, kad su kjafiri manje iskali nego 1995...da ne ginemo dzaba.
Richard Holbruk
- Alfons Kauders
dijete, zaboli me kurac i za narodnu tehniku i za jedinog... i za tebe...arman1 wrote:A NARODNA TEHNIKA. Pitaj o jedinog za njegove petljancije sa NARODNOM TENIKOM.Alfons Kauders wrote:...u kojem prednjaci upravo harisova stranka, zar ne ?skendo wrote:nemojte zajebavati. jer nije bilo covjeka u Sarajevu ili bilo gdje drugo u Bosni a da se nije obradovao kad je potpisan Dayton.
zaustavio je rat, a ostalo nije stvar Daytona koliko je stvar obicnog kriminala
Suoči se sa istinom.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Pise ti gore vec.jusuff wrote:ja se sjecam da sam bio sretan kada je potpisan mir, i ne sjecam se da je iko iz moje jedinice bio za nastavak rata... ovi koji ovdje prosipaju svoju demagogiju ili nisu bili u armiji ili su hladili muda negdje...
a ako ste toliko hrabri i zeljni popravljanja situacije... bujrum, zakuhajte ponovo, sada bi vam bilo mnogo lakse ganjati cetnike...
-
mIRCerka
KRIV JE DEBELI FLOMASTER KAKO NISI DO SADA SKONTALA!!!!danas wrote:ricarde care, de nam rekni koliko ti je trebalo minuta da alju i lEpog nagovoris da dadnu pola bosne?nepodobni wrote:!992. godine nama jos nije bilo u interesu da se takvo sta pravi i potpisuje...halo_ba wrote: Pa sto mu bolan ne rece da potpise 1992, kad su kjafiri manje iskali nego 1995...da ne ginemo dzaba.
Richard Holbruk
-
haris ubleha
I ja halalimAlfons Kauders wrote:ti si novi, pa ti se moze oprostit...arman1 wrote:Alfons Kauders=haris ubleha
Što mi se to vrti u glavi?
Gđo Ba šta vi mislite o tome.
- Patron of Formello
Seljačiću,najveći jadovi na ovoj planeti su takvi kao ti koji samo kao poslušni kmetovi klimaju glavom šta im njihov naci vođa naredi.Koji nemaju gram mozga u svojoj glavi pa da mogu shvatiti da ova politika vuče BiH u propast.Najveća je tuga to što ste u većini.jusuff wrote:najgori su mi ovi jadovi...Patron of Formello wrote:Samo da nam Lepog ne izda srce u silnom radu i trudu.nepodobni wrote: To je ipak dugotrajan proces... Mozda budu trebale decenije...Što i ne bi bilo tako loše.
-
jusuff
danas, ti kao da si jucer rodjena...danas wrote:ricarde care, de nam rekni koliko ti je trebalo minuta da alju i lEpog nagovoris da dadnu pola bosne?nepodobni wrote:!992. godine nama jos nije bilo u interesu da se takvo sta pravi i potpisuje...halo_ba wrote: Pa sto mu bolan ne rece da potpise 1992, kad su kjafiri manje iskali nego 1995...da ne ginemo dzaba.
Richard Holbruk
trebalo je, otprilike, 3 i po godine rata, haman 200.000 mrtvih, ko zna koliko protjeranih...
ti nisi bila vojnik... ti ne znas sta je kada ti ispred spavaona osvanu nosila i podijele ti cigare i lanc pakete...
svi ste hrabri i nadobudni, svi ste negdje i kenjate s distance, ko srbi artiljerci
a da zatreba, ja bih - ovako blentav - opet ostao i zvakao svoje strahove i stiskao jebenu pusku i nabijao sljem preko ociju... makar i za mrvu bosne...
hebite se vi hrabri i pametni
-
jusuff
papak... dovde tukne...Patron of Formello wrote:Seljačiću,najveći jadovi na ovoj planeti su takvi kao ti koji samo kao poslušni kmetovi klimaju glavom šta im njihov naci vođa naredi.Koji nemaju gram mozga u svojoj glavi pa da mogu shvatiti da ova politika vuče BiH u propast.Najveća je tuga to što ste u većini.jusuff wrote:najgori su mi ovi jadovi...Patron of Formello wrote: Samo da nam Lepog ne izda srce u silnom radu i trudu.Što i ne bi bilo tako loše.
- danas
sve je to tako jusuffe...jusuff wrote:danas, ti kao da si jucer rodjena...danas wrote:ricarde care, de nam rekni koliko ti je trebalo minuta da alju i lEpog nagovoris da dadnu pola bosne?nepodobni wrote: !992. godine nama jos nije bilo u interesu da se takvo sta pravi i potpisuje...
Richard Holbruk
trebalo je, otprilike, 3 i po godine rata, haman 200.000 mrtvih, ko zna koliko protjeranih...
ti nisi bila vojnik... ti ne znas sta je kada ti ispred spavaona osvanu nosila i podijele ti cigare i lanc pakete...
svi ste hrabri i nadobudni, svi ste negdje i kenjate s distance, ko srbi artiljerci
a da zatreba, ja bih - ovako blentav - opet ostao i zvakao svoje strahove i stiskao jebenu pusku i nabijao sljem preko ociju... makar i za mrvu bosne...
i dzaba ostase mrtvi i prognani... pogibose nizasta... tacnije, pogibose za RS... RS im je hvala... i njima, i tebi, i onima koji kosti ostavise po rovovima, i po logorima, i po jamama....
Last edited by danas on 21/11/2006 13:10, edited 1 time in total.
- Patron of Formello
Ma ja.Jedini ste ti i Lepi gospoda.jusuff wrote:papak... dovde tukne...Patron of Formello wrote:Seljačiću,najveći jadovi na ovoj planeti su takvi kao ti koji samo kao poslušni kmetovi klimaju glavom šta im njihov naci vođa naredi.Koji nemaju gram mozga u svojoj glavi pa da mogu shvatiti da ova politika vuče BiH u propast.Najveća je tuga to što ste u većini.jusuff wrote: najgori su mi ovi jadovi...
- Patron of Formello
I TEBI SINE!mr__bosnjak wrote:SMRT KOMUNIZMU!
-
mIRCerka
otkud ti znas gdje je ona bila, gdje sam ja bila i ko je sta u ratu radio zivota ti? I onda ocekujes normalnu raspravu. HOW YES NOjusuff wrote:danas, ti kao da si jucer rodjena...danas wrote:ricarde care, de nam rekni koliko ti je trebalo minuta da alju i lEpog nagovoris da dadnu pola bosne?nepodobni wrote: !992. godine nama jos nije bilo u interesu da se takvo sta pravi i potpisuje...
Richard Holbruk
-
bice_bice
radije u bijednoj jal siromasnoj vecini nego medju takvima kao sto si ti i ovi papci uz tebe.. volim harisa mrtvog nego milorada zivog.. al eto, sve valja, samo nek nije nase.. a jel nase, odma je da ne velim sta.. koja smo mi bagra, majko mila..Patron of Formello wrote:Seljačiću,najveći jadovi na ovoj planeti su takvi kao ti koji samo kao poslušni kmetovi klimaju glavom šta im njihov naci vođa naredi.Koji nemaju gram mozga u svojoj glavi pa da mogu shvatiti da ova politika vuče BiH u propast.Najveća je tuga to što ste u većini.jusuff wrote:najgori su mi ovi jadovi...Patron of Formello wrote: Samo da nam Lepog ne izda srce u silnom radu i trudu.Što i ne bi bilo tako loše.
Last edited by bice_bice on 21/11/2006 13:28, edited 1 time in total.
-
Vedoni
Vrlo cudan rezon. Pa navedi kako su se agresija i ubijanje mogli sprijeciti i ostvariti neki bolji sporazum od Daytona?danas wrote:sve je to tako jusuffe...jusuff wrote:danas, ti kao da si jucer rodjena...danas wrote: ricarde care, de nam rekni koliko ti je trebalo minuta da alju i lEpog nagovoris da dadnu pola bosne?
i dzaba ostase mrtvi i prognani... pogibose nizasta... tacnije, pogibose za RS... RS im je hvala... i njima, i tebi, i onima koji kosti ostavise po rovovima, i po logorima, i po jamama....
Pazi, Amerika je stala iza Daytona i tu je, uglavnom, kraj price. Nekakvo tadasnje vojno oslobadjane teritorije na kojoj je danasnja RS, mi zvuce nako djetinjasto. Ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji misle da je Silajdzic krivac za postojanje RS-a.
- Patron of Formello
Lijepo od tebe što si se sam prepoznao i javio na ovaj moj komentar.bice_bice wrote:radije u bijednoj jal siromasnoj vecini nego medju takvima kao sto si ti i ovi papci uz tebe..Patron of Formello wrote:Seljačiću,najveći jadovi na ovoj planeti su takvi kao ti koji samo kao poslušni kmetovi klimaju glavom šta im njihov naci vođa naredi.Koji nemaju gram mozga u svojoj glavi pa da mogu shvatiti da ova politika vuče BiH u propast.Najveća je tuga to što ste u većini.jusuff wrote: najgori su mi ovi jadovi...
-
bice_bice
ama krivi su nasi bolan, oni sto su prodali pola bosne.. nasi, nasi i samo nasi.. sami smo krivi, ko i vazda..Vedoni wrote:Vrlo cudan rezon. Pa navedi kako su se agresija i ubijanje mogli sprijeciti i ostvariti neki bolji sporazum od Daytona?danas wrote:sve je to tako jusuffe...jusuff wrote: danas, ti kao da si jucer rodjena...
Pazi, Amerika je stala iza Daytona i tu je, uglavnom, kraj price. Nekakvo tadasnje vojno oslobadjane teritorije na kojoj je danasnja RS, mi zvuce nako djetinjasto. Ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji misle da je Silajdzic krivac za postojanje RS-a.
- Patron of Formello
- Patron of Formello
I TEBI SINE!KAMI666 wrote:SMRT KOMUNIZMU!