Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
edikamedika wrote:Navuko vas Hare sa Republikom BiH i ukidanjem RS-a. Eto, on ce o tome odlucivati.
navuko ih, i to ne prvi put...
jos jedna mala napomena za haretove glasace... posto im se ocito neke stvari trebaju nacrtat...
sbih nije opozicija kako su vam govorili... oni su zapravo uvijek na vlasti... al vec 10 godina se na izborima furaju da su opozicija i pricaju o ukidanju rs, i vi to pusite...
Kako te nije sramota tako pricati o spasiocu bosnjackog naroda???
On ce nas privredom spasiti od srba i hrvata. Ko ne vjeruje nek pita zenicane kako su spaseni
latinalover wrote:
a sto ih je prpa ,ne razumijem???
nisam bas upucen u politiku
ž
zato sto je Komsic kadnidat za clana predsjednistva iz hrvatskog reda naroda, ispred SDPa, i sto Komsic kaze da je prvenstveno BOSANAC pa tek onda pripadnik hrvatskog naroda, i sto je dobio podrsku mnogih nehrvata, i sad je belaj, jer ako on pobiedji, hrvati ce u predsjednistvu imati predstavnika koji NIJE nacionalista!
meni nije jasno...na onom listicu je bilo kandidata.....bosnjackih i hrvatskih.............i nesto pisalo........mozete glasati za bosnjaka ili hrvata .nikako za oba.........valjda sam dobro uradio...ja samo jednog zaokruzio..........
zavrzlama wrote:da su bili pametni pa pri glasanju dodali glasa se za ukidanje entiteta ili odvajanje rs-a,,bilo bi 90% izlaznosti
dobra ideja... samo ja mislim da bi tada bila 190% veca... ma ok je i ovo, ja sam iznenadjen, 43% + 16 opstina + zbog cipsa je registrovano cini mi se 400000 vise ljudi, tako da je svakako glasalo puno vise ljudi no prosli put...
GandalfSivi wrote:Kad skontam da necu vise paravca gledati, odmah me nakav optimizam uhvati
neces, sad kad se otcijepi rs...
zaboravljas da je gotova predizborna kampanja, tako da ce Dodik do iducih izbora ostaviti pricu o referendumu....kao i Hare o ukidanju entiteta...
zavisi, ako dodik bude imao harisa u federaciji, mozda se i naprave... haris je vec pokazao da mu dijeljenje bosne i nije mrsko... haris ce onom bizonu iz laktasa sjesti kao kec na deset...
na Izborima glasalo je 51 i 49 od sto biraca.
Neki ispod stola,neki su se pop'li na sto a neki su sve to ,ko ga gledam.
Ako ne bude tako ima da bidne a razlog je masovan neadoziv biraca a i da je obratno, stol je okrugao a izbori se nazivaju izbornim krugovima a ostalo je izborni sistem.
Mi koji smo u Americi ima tu i da ostanemo i nema vise mijenjana mjesta po svijetu i svako moze da ostane na svom mjestu, uglavnom cestitke.
U Bosni dobrotohnoj, u Bosni dobrogrohotnoj, se kaze "Ujio vuk magarca".
Vazda bilo i vazda ostalo.