jedno mache..GIZMO!!!!

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

danas wrote:
mIRCerka wrote:
muha_sa wrote:Šta ta tvoja avlijanerka radi--malo-malo pa mLogo mačića---sram nek je bIDne.
cika muha, pristavi kafu i procitaj temu od pocetka....ovo nije moje rodjeno mace, ovo smo usvojili... :D:D:D:D
daj jos sliba :)
bice sutra...mozda.... :D
platite :D 1 slika jedna konzerva :D:D:D:D
hool

Post by hool »

MIRCI - imala ti nama djece, koliko macaka :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

hool wrote:MIRCI - imala ti nama djece, koliko macaka :D
ma meni dosta i jedno, zivo i zdravo :D

sad svi crknite od ljubomore, ja odo sa bebarom u krpe :D
londza

Post by londza »

:razz: Sto je pepo..

Odmah bi je uzela, imam vec jednu macu, al' nemere :)
daleko sam! :-?
Abu FEED el-Castro

Post by Abu FEED el-Castro »

Nemam mjesta za mace, neki dan sam jedan pokusaj takvog spasavanja morao vratiti nazad da ga moja djeca ne udave od dragosti :-) :sad:

No rado bih zato usvojio tu djecu koju spominjes :D :D

Pozdrav Mircerki, svaka cast na trudu, otkle ti bona lova, garant je babo federalni ministar - hocel te ovi izbori mozda sad pokolebat u poslu :D
hool

Post by hool »

mIRCerka wrote:
hool wrote:MIRCI - imala ti nama djece, koliko macaka :D
ma meni dosta i jedno, zivo i zdravo :D

sad svi crknite od ljubomore, ja odo sa bebarom u krpe :D
Nisam ja bona ljubomoran na tebe :kiss:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

cojek wrote:
Pozdrav Mircerki, svaka cast na trudu, otkle ti bona lova, garant je babo federalni ministar - hocel te ovi izbori mozda sad pokolebat u poslu :D
Vec napisah da moja cijela plata ode na gorivo, cigare i macke :D i ne zalim :D ali se isto tako obradujem kad neko dodje i kupi djeci jednu konzervicu :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

I tako, hoce da me slikaju al ne mogu dok ne spavam jer skacem i skacem....
Image

Image

a ujutro se teturam ko mali pjano...

Image
shin

Post by shin »

mIRCerka wrote:
cojek wrote:
Vec napisah da moja cijela plata ode na gorivo, cigare i macke :D i ne zalim :D ali se isto tako obradujem kad neko dodje i kupi djeci jednu konzervicu :D
Drzi mirci mesaru na dobrinji, ne trebam vam dalje pricat :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

shin wrote:
mIRCerka wrote:
cojek wrote:
Drzi mirci mesaru na dobrinji, ne trebam vam dalje pricat :D
:lol: :lol: :lol: zlobo jedna...

nemoj se tako saliti sa mojim macama ni sa macama uopste, bices bijen!
King Kikapu

Post by King Kikapu »

isao da pitam za maine coona. mace kosta oko 200 eura i nije ga pametno drzati u kuci u kojoj se nalazi jos neka zivotinja, pogotovo ptice, kojih sada imam komada 2.
kaze ciko da maine coon moze razbiti kavez...sto me ne cudi s obzirom da ta macka kada odraste ima oko 15 kg (sto znaci da je veca od psa kojeg sam do nedavno imao).

btw. mace ti je super!
mIRCerka

Post by mIRCerka »

King Kikapu wrote:isao da pitam za maine coona. mace kosta oko 200 eura i nije ga pametno drzati u kuci u kojoj se nalazi jos neka zivotinja, pogotovo ptice, kojih sada imam komada 2.
kaze ciko da maine coon moze razbiti kavez...sto me ne cudi s obzirom da ta macka kada odraste ima oko 15 kg (sto znaci da je veca od psa kojeg sam do nedavno imao).

btw. mace ti je super!
pa ako se neces rjesavati ptica, onda mozes uzeti Hajru ili Semsu koje se boje ptica i bjeze s prozora kad ptica sleti :D
Image

posto su mace zivahne, jedva ih stignem uslikati da nije mutna slika...previse :D
shin

Post by shin »

Moj zeleni papagaj bi pojeo svaku macu od mirce. To je aždaha leta po kuci i ujeda sve redom.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

shin wrote:Moj zeleni papagaj bi pojeo svaku macu od mirce. To je aždaha leta po kuci i ujeda sve redom.
zato bi moja pudla, sto zivi sprat iznad mene, pojela tvog papagaja...
btw, sinoc sam nosila ov mace da se upozna sa komsinicom, malom crnom pudlom... njusili su se 10 minuta i na kraju je mace frknulo na pudlu, koja je otisla par koraka u rikverc :D tako maleno i slatko i opasno :D:D:D
King Kikapu

Post by King Kikapu »

shin wrote:Moj zeleni papagaj bi pojeo svaku macu od mirce. To je aždaha leta po kuci i ujeda sve redom.
moj zeleni papagaj bi razbio tvog zelenog papagaja. inace imam goluba harisa koji ulazi u sobu kad je otvoren pendzer i klopa zrnevlje koje tice uprzne. kavez je naime blizu prozora. e kad taj golub udje zelena tica pobudali skorznaskroz. moracu jednom zatvoriti prozor i poklat papagaja s golubom :d
shin

Post by shin »

Ima i za to rijesenje Rott od 50kg :D Al taj ne moze mace smisliti, kad je vidi podje da cvili samo da mu se dograbit :-D
slatkusina

Post by slatkusina »

King Kikapu wrote:isao da pitam za maine coona. mace kosta oko 200 eura i nije ga pametno drzati u kuci u kojoj se nalazi jos neka zivotinja, pogotovo ptice, kojih sada imam komada 2.

btw. mace ti je super!

ma mozes svaku macu nauciti da ne dira ptice..ja imam malo crno mace i mircerko rado bi uzela ovo tvoje ali ne bih zenke...moj muzjak bi im svasta radio:)))
imam i picice i kada sam tek donijela mace napadao je pticice, galamili smo na njega i onda je poceo bjezati od njih a sada spava pored njih, cuva ih:)))super se slazu:))

dajte da neko uzme ovo male mace...ne smijem ga gledati..pravo se lomim da ga ja uzmem...kako je samo medena:))
shin

Post by shin »

King Kikapu wrote:
moj zeleni papagaj bi razbio tvog zelenog papagaja. inace imam goluba harisa koji ulazi u sobu kad je otvoren pendzer i klopa zrnevlje koje tice uprzne. kavez je naime blizu prozora. e kad taj golub udje zelena tica pobudali skorznaskroz. moracu jednom zatvoriti prozor i poklat papagaja s golubom :d

LMAO to ko ono klanje kerova u aneksu :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

slatkusina wrote:

btw. mace ti je super!

ma mozes svaku macu nauciti da ne dira ptice..ja imam malo crno mace i mircerko rado bi uzela ovo tvoje ali ne bih zenke...moj muzjak bi im svasta radio:)))
imam i picice i kada sam tek donijela mace napadao je pticice, galamili smo na njega i onda je poceo bjezati od njih a sada spava pored njih, cuva ih:)))super se slazu:))

dajte da neko uzme ovo male mace...ne smijem ga gledati..pravo se lomim da ga ja uzmem...kako je samo medena:))
ma slatkusina, nisi procitala da je ovo djecak :D mi malo cistili, nismo smjeli kupati da se ne razboli, i otkrijemo da je djecak :D
slatkusina

Post by slatkusina »

mIRCerka wrote:
slatkusina wrote:

btw. mace ti je super!

ma slatkusina, nisi procitala da je ovo djecak :D mi malo cistili, nismo smjeli kupati da se ne razboli, i otkrijemo da je djecak :D

pa super, provjericu s muzekom pa cu ti javiti.......nadam se da bi se slagali moj tupko i taj slatkis...:)))
mIRCerka

Post by mIRCerka »

imam ja jos macaka :D imam jednog djecaka, ridji tigar :D:D:D
Qler

Post by Qler »

joj mirci ti imas ti macki ko drva :) nikad ih podijeliti... :D
shin

Post by shin »

Mogla bi i Qlera usvojit i on je macak da ga vidis kako zavija kad mu je vrijeme parenja :D
Qler

Post by Qler »

mrs :x

:lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D
slatkusina

Post by slatkusina »

mIRCerka wrote:imam ja jos macaka :D imam jednog djecaka, ridji tigar :D:D:D
imam i ja tog velikog tigrastog macka ali je pravo poludio:)))
ovog malog kad vidi hoce da ga pojede....ne voli ga jer je taj veliki zivio kod nas 5 god i onda smo malog donijeli..opste ludilo u kuci. Sada je taj tigrasti vani stalno, rijetko dolazi kuci, osim kada je bas gladan krekera:)))
Post Reply