Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cojek wrote:
Pozdrav Mircerki, svaka cast na trudu, otkle ti bona lova, garant je babo federalni ministar - hocel te ovi izbori mozda sad pokolebat u poslu
Vec napisah da moja cijela plata ode na gorivo, cigare i macke i ne zalim ali se isto tako obradujem kad neko dodje i kupi djeci jednu konzervicu
cojek wrote:
Pozdrav Mircerki, svaka cast na trudu, otkle ti bona lova, garant je babo federalni ministar - hocel te ovi izbori mozda sad pokolebat u poslu
Vec napisah da moja cijela plata ode na gorivo, cigare i macke i ne zalim ali se isto tako obradujem kad neko dodje i kupi djeci jednu konzervicu
Drzi mirci mesaru na dobrinji, ne trebam vam dalje pricat
cojek wrote:
Drzi mirci mesaru na dobrinji, ne trebam vam dalje pricat
zlobo jedna...
nemoj se tako saliti sa mojim macama ni sa macama uopste, bices bijen!
isao da pitam za maine coona. mace kosta oko 200 eura i nije ga pametno drzati u kuci u kojoj se nalazi jos neka zivotinja, pogotovo ptice, kojih sada imam komada 2.
kaze ciko da maine coon moze razbiti kavez...sto me ne cudi s obzirom da ta macka kada odraste ima oko 15 kg (sto znaci da je veca od psa kojeg sam do nedavno imao).
King Kikapu wrote:isao da pitam za maine coona. mace kosta oko 200 eura i nije ga pametno drzati u kuci u kojoj se nalazi jos neka zivotinja, pogotovo ptice, kojih sada imam komada 2.
kaze ciko da maine coon moze razbiti kavez...sto me ne cudi s obzirom da ta macka kada odraste ima oko 15 kg (sto znaci da je veca od psa kojeg sam do nedavno imao).
btw. mace ti je super!
pa ako se neces rjesavati ptica, onda mozes uzeti Hajru ili Semsu koje se boje ptica i bjeze s prozora kad ptica sleti
posto su mace zivahne, jedva ih stignem uslikati da nije mutna slika...previse
shin wrote:Moj zeleni papagaj bi pojeo svaku macu od mirce. To je aždaha leta po kuci i ujeda sve redom.
zato bi moja pudla, sto zivi sprat iznad mene, pojela tvog papagaja...
btw, sinoc sam nosila ov mace da se upozna sa komsinicom, malom crnom pudlom... njusili su se 10 minuta i na kraju je mace frknulo na pudlu, koja je otisla par koraka u rikverc tako maleno i slatko i opasno :D:D
shin wrote:Moj zeleni papagaj bi pojeo svaku macu od mirce. To je aždaha leta po kuci i ujeda sve redom.
moj zeleni papagaj bi razbio tvog zelenog papagaja. inace imam goluba harisa koji ulazi u sobu kad je otvoren pendzer i klopa zrnevlje koje tice uprzne. kavez je naime blizu prozora. e kad taj golub udje zelena tica pobudali skorznaskroz. moracu jednom zatvoriti prozor i poklat papagaja s golubom :d
King Kikapu wrote:isao da pitam za maine coona. mace kosta oko 200 eura i nije ga pametno drzati u kuci u kojoj se nalazi jos neka zivotinja, pogotovo ptice, kojih sada imam komada 2.
btw. mace ti je super!
ma mozes svaku macu nauciti da ne dira ptice..ja imam malo crno mace i mircerko rado bi uzela ovo tvoje ali ne bih zenke...moj muzjak bi im svasta radio:)))
imam i picice i kada sam tek donijela mace napadao je pticice, galamili smo na njega i onda je poceo bjezati od njih a sada spava pored njih, cuva ih:)))super se slazu:))
dajte da neko uzme ovo male mace...ne smijem ga gledati..pravo se lomim da ga ja uzmem...kako je samo medena:))
moj zeleni papagaj bi razbio tvog zelenog papagaja. inace imam goluba harisa koji ulazi u sobu kad je otvoren pendzer i klopa zrnevlje koje tice uprzne. kavez je naime blizu prozora. e kad taj golub udje zelena tica pobudali skorznaskroz. moracu jednom zatvoriti prozor i poklat papagaja s golubom :d
btw. mace ti je super!
ma mozes svaku macu nauciti da ne dira ptice..ja imam malo crno mace i mircerko rado bi uzela ovo tvoje ali ne bih zenke...moj muzjak bi im svasta radio:)))
imam i picice i kada sam tek donijela mace napadao je pticice, galamili smo na njega i onda je poceo bjezati od njih a sada spava pored njih, cuva ih:)))super se slazu:))
dajte da neko uzme ovo male mace...ne smijem ga gledati..pravo se lomim da ga ja uzmem...kako je samo medena:))
ma slatkusina, nisi procitala da je ovo djecak mi malo cistili, nismo smjeli kupati da se ne razboli, i otkrijemo da je djecak
btw. mace ti je super!
ma slatkusina, nisi procitala da je ovo djecak mi malo cistili, nismo smjeli kupati da se ne razboli, i otkrijemo da je djecak
pa super, provjericu s muzekom pa cu ti javiti.......nadam se da bi se slagali moj tupko i taj slatkis...))
mIRCerka wrote:imam ja jos macaka imam jednog djecaka, ridji tigar :D:D
imam i ja tog velikog tigrastog macka ali je pravo poludio:)))
ovog malog kad vidi hoce da ga pojede....ne voli ga jer je taj veliki zivio kod nas 5 god i onda smo malog donijeli..opste ludilo u kuci. Sada je taj tigrasti vani stalno, rijetko dolazi kuci, osim kada je bas gladan krekera:)))