Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jedno mace, mjesec dana staro, zensko, je danas spaseno od neke debilne djece koja su je nabijala kao fudbalsku loptu na livadi. Macu moje macke nece da prime, tako da joj moram naci dom pod hitno.
valjda ce se medju vama naci neka dobra dusa koja bi primila ovo umiljato dijete.
maca je cista, cak je sama nasla pijesak...a sad smo pred spavanje cistili oci, malo mlijeka popili i pawamo....
ima li ko?
Last edited by mIRCerka on 04/12/2006 17:37, edited 3 times in total.
mIRCerka wrote:Jedno mace, mjesec dana staro, zensko, je danas spaseno od neke debilne djece koja su je nabijala kao fudbalsku loptu na livadi. Macu moje macke nece da prime, tako da joj moram naci dom pod hitno.
valjda ce se medju vama naci neka dobra dusa koja bi primila ovo umiljato dijete.
zao mi je sto nisam blize, da uzmam macu... i da poshutam te debile
mIRCerka wrote:Jedno mace, mjesec dana staro, zensko, je danas spaseno od neke debilne djece koja su je nabijala kao fudbalsku loptu na livadi. Macu moje macke nece da prime, tako da joj moram naci dom pod hitno.
zao mi je sto nisam blize, da uzmam macu... i da poshutam te debile
ma debilima treba postutati mame i tate sto ih na ulicu puste ha doruckuju....ja uvijek kazem, dabogda se svima vratilo sto oni radili drugima...
The Man wrote:Ja imam vec jednog sejtana u kuci, da je musko uzeo bih je...a i ovako bi je uzeo....slatka je ko med....al ne mogu, i moj Cocolo me ubi...
imam ja i muskih :D:D sa ovom macom stocni fond je narastao na 25 komada
ja sam skntala, ili uzimajte macke ili obrazli dodjit u obilazak (koja konzevrva, vreca krekera )
meni se čini da ti nećeš da pokloniš ovo mače bolje piši broj 26!
ma ovo je mace 25. , a moram ga udomiti... a preswatko je i bubimo se non stop...ima cudnu glavu, djeluje ko perzijaner, bumbast i pomalo spljostene face