shta dalje? kako... pomoc...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- supersonic
to ti je prosla prica. nego ti nadji novu i obavezno je prevari, kad te optuzi da si je prevario, ti ne bude krivo sto nisi 
-
kajman
kolega, rekao bih da si obicna budala - da i ja nisam prosao kroz nesto slicno.
Prvo da ti kazem - ne budi tolika naivcina!
o pravom razlogu zbog kojeg je sve krenulo po zlu i ne razmisljaj, shvati, ona je obicna KUCKA i "razlog" raskida (rekla kazala :PPPPP) je prica za djecu - S R A N J E.
Nikad nije kasno da pokazes da si je procitao, da imas muda da je zaboravis, izbrises iz zivota i ides dalje. Ako ce ti biti lakse reci joj to u lice i eliminisi sve kontakte s njom iz svoga zivota.
savjet: predlazem trchanje ili neki sport, osjecaces se bolje, nadji drugu zensku za druzenje i unapredjuj sebe. Uci na greskama
Prvo da ti kazem - ne budi tolika naivcina!
o pravom razlogu zbog kojeg je sve krenulo po zlu i ne razmisljaj, shvati, ona je obicna KUCKA i "razlog" raskida (rekla kazala :PPPPP) je prica za djecu - S R A N J E.
Nikad nije kasno da pokazes da si je procitao, da imas muda da je zaboravis, izbrises iz zivota i ides dalje. Ako ce ti biti lakse reci joj to u lice i eliminisi sve kontakte s njom iz svoga zivota.
savjet: predlazem trchanje ili neki sport, osjecaces se bolje, nadji drugu zensku za druzenje i unapredjuj sebe. Uci na greskama
- jeza u ledja
Premda je logicno da ako ona stvarno misli da si je ti varao s tom da ne bi htjela ni da je vidi, ovo i meni pocinje smrditi na samo izgovor.remover wrote:ah ludila...
Evo shta je dogodjalo u medju vremenu...
Saznam ko joj je sve shta pricao itd.. i od koga je prica krenula...
Nazovem ja nju.. i kazem joj... saznao sam ko je i shta je pricao.. hajde fino sa mnom i njih cemo zovnuti, pa da to vishe za sva vremena rijeshimo..
Kad ona meni.. ne petljam mene i moje drugarice u to.. mene to ne znima shta i kako cesh.. al hocu da mi dokazesh.. necu ja s tom "kurvom" da sijedim (s kojim sam je "varao") itd... i ja joj fino kazem.. da nema druge mogucnosti da joj dokazem nego ta da sve sjednemo i pricamo.. al ona nece da cuje za to... al hoce da joj dokazemm... a u pm....
Zna li ko kakav drugi nacin da joj dokazem.... znam da sam budala, konj, peder il shta vec shto to dopushtam da mi radi.. al hocu da joj dokazem, ne moram se pomiri s njom vishe.. al hocu da joj dokazem, da zna da je ona kriva za sve, a NE JA!!!!!!!
molim vas...
i hvala na savjetima..
Glavno pitanje joj nisi postavio - i kad bi ti to uspio 'dokazati' da li bi ona htjela da se s tobom pomiri. Takodje, pitanje je da li ti samo zelis da joj se dokazes ili stvarno hoces da se pomirite. Nakon ovoga sto si napisao sanse za takvo nesto se cine minimalne.
-
saangel21
Nemas ti pojma kako zensko zna biti bezobrazno kada vidi da joj bas sve prolazi, a ova tvoja bivsa, njoj itekako prolazi bezobrazluk. A dokle god ti budes njoj dokazivao ovo ili ono, jesam ili nisam kriv,... ona ce ti traziti dokaz vise i nikada joj nista neces dokazati.remover wrote:ah ludila...
Evo shta je dogodjalo u medju vremenu...
Saznam ko joj je sve shta pricao itd.. i od koga je prica krenula...
Nazovem ja nju.. i kazem joj... saznao sam ko je i shta je pricao.. hajde fino sa mnom i njih cemo zovnuti, pa da to vishe za sva vremena rijeshimo..
Kad ona meni.. ne petljam mene i moje drugarice u to.. mene to ne znima shta i kako cesh.. al hocu da mi dokazesh.. necu ja s tom "kurvom" da sijedim (s kojim sam je "varao") itd... i ja joj fino kazem.. da nema druge mogucnosti da joj dokazem nego ta da sve sjednemo i pricamo.. al ona nece da cuje za to... al hoce da joj dokazemm... a u pm....
Zna li ko kakav drugi nacin da joj dokazem.... znam da sam budala, konj, peder il shta vec shto to dopushtam da mi radi.. al hocu da joj dokazem, ne moram se pomiri s njom vishe.. al hocu da joj dokazem, da zna da je ona kriva za sve, a NE JA!!!!!!!
molim vas...
i hvala na savjetima..
Ti nju fino otkaci, prestani joj dokazivati i javljati joj se, pa ako ona tebe stvarno voli a cini mi se da te vuce za nos a to sigurno nije ljubav, ona ce tebi sama doci.
Pa onda ti trazi dokaze za nesto sto nije uradila.
Vjeruj mi u vecini slucajeva su ti DOBAR I JE..N BRACA!!!
Sretno!!!
-
Any
remover otvori oci i razmisli bar malo
treba te folira i trazi nemoguce od tebe
fino se zgotivi i put pod noge
potraga za drugom 
kad god se sretnes sa doticnom negdje u carsiji nabacis kez
i culiras ona ce da
kao sto neko rece vecina je ostavljala ili bila ostavljena pa opet zivimo
samo novu seku za rukicu (fala bogu ima ih)
i kad god budes imao priliku slikas se sa novom i posaljes bivsoj na mail
iam da bude ko parna lokomotiva

ps.sve se to na vrijeme desili
sta bi da se to desilo u braku 
treba te folira i trazi nemoguce od tebe
fino se zgotivi i put pod noge
kad god se sretnes sa doticnom negdje u carsiji nabacis kez
kao sto neko rece vecina je ostavljala ili bila ostavljena pa opet zivimo
samo novu seku za rukicu (fala bogu ima ih)
iam da bude ko parna lokomotiva
ps.sve se to na vrijeme desili