mali uvod ( sorry ako bude gramtickih gresaka i dosadno )
Imam 25 god, sarajlija
S curom sam bio 2 god i 6 mjeseci..
Veza nam je pukla prije odprilike 3mj.
Volim je i previshe, nema rijeci koje to mogu opisati koliko je volim, ako na svijetu i uzivotu postoji "prava i jednina ljubav" onda je to to.. jer mi je ona iznad svega.. a i ja sa njoj...
Veza je pukla (ono nismo se culi 1-2 dana) zbog obicnih gluposti, male svadje itd.. nako 1-2 dana cujemo se... kad ona na mene.. "cula sam price, varao si me, bio si s tom i tom i tako dalje da ne ne brajam"... onda se naljutila na mene... i od tad se samo pozdravimo kad se vidimo u gradu i to je to (zvao sam je ja na tel, al se nije htijla javiti) ... tako je vec 2 mjeseca.. i prije par dana zovne ona mene kod sebe da pricamo o svemu.. ja otishao, al nikako da je ubjedim da nisam to uradio (kao shto nisam, nego njene jaranice sve im njeno j***** nalagale svasta)
I poce ona meni da mi ne vjeruje da ovo da ono ( place i prica) al me voli previshe itd.. al nece da se pomiri.... sve sam pokushao da je uvjerim da to nije bilo, sve, sve sve.. al nece da mi vjeruje...
i nemogu tu situaciju vise da izdrzim, pojede me... a i to shto je vidjam u gradu ponakd s drugim likovima itd...
joj... ne znam shta da radim...
Ako ko ima kakv dobar savjet ili vidi kakav izlaz iz ovog.. molim vas, pomozite.. jer me ovo vishe ubija....
ipak, od te 2 god i 6mj zajedno smo 1 god zivili...
nekom ce ovo biti mozda smjeno, al meni nije... jer je previse volim.. ubi me ova bol i tuga..
Nadam se da ste shvatili pricu...
Znam da je sigurno bilo dosta ovakih tema... al sorry, morao sam postati..
Ako ima sta ne jasno, pitajte slobodno...