Nemoj da me nerviras....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Pearl
e zato imamo vas prosvijecene da nam objasnite....
dovoljno mi je sto ga osjecam, ne moram ga razumjeti... just stay out of the way while i'm having it

dovoljno mi je sto ga osjecam, ne moram ga razumjeti... just stay out of the way while i'm having it
- Qler
to az solju i dasku
placite... ne spustamo je
:x
kao sto sam rekao vaganje rijeci, vaganje uopste... ona nece a kad se ja izvagam te mogao bi smrsati te mogao bi se udebljati.. pusti me da jedem
kako god
neki dan joj rekao da se malo udebljala naljuti se... prije toga sam joj rekao da u nekim farmerkama izgleda mala i debela
(majke mi zajebavao se) i eno vise ih ne nosi
ne podnosi da se zezam na njen racun... kad god nesto kazem odmah ljuta... a ne smeta joj kad se salim na svoj racun
nisam joj preci
od nje
nervira me kad je pitam sta je, ona kaze nije nista, a dobro zna da znam da je nesto ljuta... i kad joj kazem dobro i nastavim pricu nalju ti se kako mene nije briga za nju... onda sto nece da kaze sta hoce sta joj treba nego sve moram da sam dumam... i ako se ne sjetim opet ne mislim na nju..... mah... imate vi 10001 manu
al' opet je volim

kao sto sam rekao vaganje rijeci, vaganje uopste... ona nece a kad se ja izvagam te mogao bi smrsati te mogao bi se udebljati.. pusti me da jedem
neki dan joj rekao da se malo udebljala naljuti se... prije toga sam joj rekao da u nekim farmerkama izgleda mala i debela
- anais_nin
pa fino kad udjes u bilo koju radnju da kupis poklopac od klozetske solje on stoji DOLE zar ne???laradnaat wrote: FALA BOGU PA NISMO SAVRŠENI, to je dosadno. a to da li poklopac wc školjke treba da ostane spušten ili podignut??? treba biti i spušten i podignut, tako da nam se ruke ne bi uljenile.
a da ne ulazimo u debatu o potrosenom toalet papiru i nedostatku centra u mozgu koji naredjuje da se uzme nova rolna i stavi na mjesto stare
- anais_nin
najbolji post do sadaQler wrote:to az solju i daskuplacite... ne spustamo je
kao sto sam rekao vaganje rijeci, vaganje uopste... ona nece a kad se ja izvagam te mogao bi smrsati te mogao bi se udebljati.. pusti me da jedemkako god
![]()
neki dan joj rekao da se malo udebljala naljuti se... prije toga sam joj rekao da u nekim farmerkama izgleda mala i debela(majke mi zajebavao se) i eno vise ih ne nosi
ne podnosi da se zezam na njen racun... kad god nesto kazem odmah ljuta... a ne smeta joj kad se salim na svoj racun
nisam joj preci
od nje
nervira me kad je pitam sta je, ona kaze nije nista, a dobro zna da znam da je nesto ljuta... i kad joj kazem dobro i nastavim pricu nalju ti se kako mene nije briga za nju... onda sto nece da kaze sta hoce sta joj treba nego sve moram da sam dumam... i ako se ne sjetim opet ne mislim na nju..... mah... imate vi 10001 manu
al' opet je volim
![]()
![]()
![]()
VODIC ZA ZENE:
1. U svakom momentu, bilo gdje bilo kada, odgovor na pitanje "je l mi guzica izgleda velika u ovom" je UVIJEK UVIJEK UVIJEK "NE DRAGA" (bonus poeni za "hmmm cini mi se da si malo smrsala")
2. pri prvim znakovima durenja i mogucem odgovoru "NIJE MI NISTA" na pitanje sta ti je, ne odustajati makar jos jedno 5. puta, ili u narednih pola sata (koje god je duze) jer to ti je u biti kazna za ono sto si uradio sto je bilo povod za one prve znake durenja
-
black-cat
Qler wrote:to az solju i daskuplacite... ne spustamo je
kao sto sam rekao vaganje rijeci, vaganje uopste... ona nece a kad se ja izvagam te mogao bi smrsati te mogao bi se udebljati.. pusti me da jedemkako god
![]()
neki dan joj rekao da se malo udebljala naljuti se... prije toga sam joj rekao da u nekim farmerkama izgleda mala i debela(majke mi zajebavao se) i eno vise ih ne nosi
nisam joj preci
od nje
al' opet je volim
![]()
![]()
![]()
samo nemoj zaboraviti da svaki put nakon sto joj kazes neku kritiku, ponovis ali te ipak najvise volim.............. ta ti je dobra
- cHupjahalic@
Pa bas kad ti ona kaze da nije nista onda znaj da ima nesto.Qler wrote:nervira me kad je pitam sta je, ona kaze nije nista, a dobro zna da znam da je nesto ljuta... i kad joj kazem dobro i nastavim pricu nalju ti se kako mene nije briga za nju... onda sto nece da kaze sta hoce sta joj treba nego sve moram da sam dumam... i ako se ne sjetim opet ne mislim na nju..... mah... imate vi 10001 manual' opet je volim
![]()
![]()
![]()
Mene najvise nervira kad otvorim njegov ormar i vidim kako ubaci svoju garderobu.
Cudna ste vi mraka.
-
tempora
Da li ono rekose negdje da se drustvena solidarnost ogleda u upotrebi wc? Bit ce da sam opet negdje fulala.
Bilo kako bilo, nevezano za tematiku, javne sanitarne prostorije u BiH bi mogle puno toga reci.
Sto se tice poklopca wc-solje, spusten-dignut, mozda bi bila alternativa ugraditi cucavac?
Ipak i dalje ne mogu da vjerujem da se radi o ozbiljnoj stvari.
Bilo kako bilo, nevezano za tematiku, javne sanitarne prostorije u BiH bi mogle puno toga reci.
Sto se tice poklopca wc-solje, spusten-dignut, mozda bi bila alternativa ugraditi cucavac?
- anais_nin
ja mogu barem za sebe mogu reci da sam mrtva ozbiljnatempora wrote: Sto se tice poklopca wc-solje, spusten-dignut, mozda bi bila alternativa ugraditi cucavac?![]()
-
Zadig
Sta vas izuzetno nervira kod partnera (u trenutnoj ili u bivsim vezama)? Neko ponasanje, navika, hobi, nesto sto vam jednostavno cupa zivce, i zasto? Very Happy
puno, previse stvari me nervira...
recimo, kada mi se zenska napije ono do bola, jao to ne mogu smisliti pravo...
ili kako me bivsa tjerala da se ustajem i otvaram vrata ili gasim svijetlo ili sta ja znam vise...
ma duga lista za 7 ujutro po mom vremenu
puno, previse stvari me nervira...
recimo, kada mi se zenska napije ono do bola, jao to ne mogu smisliti pravo...
ili kako me bivsa tjerala da se ustajem i otvaram vrata ili gasim svijetlo ili sta ja znam vise...
ma duga lista za 7 ujutro po mom vremenu
-
tempora
Onda fakat kupuj cucavac dok jos mozes spasiti vezu!anais_nin wrote:ja mogu barem za sebe mogu reci da sam mrtva ozbiljnatempora wrote: Sto se tice poklopca wc-solje, spusten-dignut, mozda bi bila alternativa ugraditi cucavac?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nemam problema sa wc skoljkom, ali postoje stvari na koje zmirim, nemam svrhe nervirati,vec traziti alternativu. Kao ono dva televizora, ili sl.Postoje stvari koje se kompromisom daju rijesiti, a opet neke druge ostaju uvijek kakve jesu. Zasto trositi vrijeme i zivce na isto?
- anais_nin
ma ne valja sve probleme ni rijesiti, o cemu bi se onda po forumu pisalotempora wrote: Onda fakat kupuj cucavac dok jos mozes spasiti vezu!Moja prijateljica se zalila na momka koji uneredi wc-skoljku. Sta ces, protiv prirode se ne moze !
![]()
Ja nemam problema sa wc skoljkom, ali postoje stvari na koje zmirim, nemam svrhe nervirati,vec traziti alternativu. Kao ono dva televizora, ili sl.Postoje stvari koje se kompromisom daju rijesiti, a opet neke druge ostaju uvijek kakve jesu. Zasto trositi vrijeme i zivce na isto?
-
WirelessGirl
Nedavno sam negdje proočitala text kako će brak/veza prije pući zbog neopranog sudja, nego zbog prevare.
Sitnice se nakupljaju i nakupljaju...dok čovjek ne pukne!

Sitnice se nakupljaju i nakupljaju...dok čovjek ne pukne!
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Zato ¹to ljudi nikad ne govore prave razloge... Vazda je lak¹e reæi mi smo suvi¹e razlièiti nego meni se povraæa kad te vidim...WirelessGirl wrote:Nedavno sam negdje prooèitala text kako æe brak/veza prije puæi zbog neopranog sudja, nego zbog prevare.![]()
Sitnice se nakupljaju i nakupljaju...dok èovjek ne pukne!![]()
Negdje proèitah da za sve postoje dva razloga - jedan dovoljno dobar i jedan pravi...
-
laradnaat
ne nerviraju sitnice, one se akumuliraju, dok pravi razlog vječito ostaje tajan.
njega niko ne smije da prizna i kaže a kamoli da se dozvoli razgovor o tome.
veze ne pucaju zbog sitnica, već zbog krupnih stvari koje ostaju neizrečene!!!
njega niko ne smije da prizna i kaže a kamoli da se dozvoli razgovor o tome.
veze ne pucaju zbog sitnica, već zbog krupnih stvari koje ostaju neizrečene!!!