Nemoj da me nerviras....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

laradnaat

Post by laradnaat »

nije moja krivica što ne shvataš, žali se biologiji i fiziologiji

možda to kada bi shvatili sve bi bilo prosvjećenije
Pearl

Post by Pearl »

e zato imamo vas prosvijecene da nam objasnite.... :roll:

dovoljno mi je sto ga osjecam, ne moram ga razumjeti... just stay out of the way while i'm having it :D :D
Qler

Post by Qler »

to az solju i dasku :D placite... ne spustamo je :D:x

kao sto sam rekao vaganje rijeci, vaganje uopste... ona nece a kad se ja izvagam te mogao bi smrsati te mogao bi se udebljati.. pusti me da jedem :) kako god :D

neki dan joj rekao da se malo udebljala naljuti se... prije toga sam joj rekao da u nekim farmerkama izgleda mala i debela :) (majke mi zajebavao se) i eno vise ih ne nosi :D ne podnosi da se zezam na njen racun... kad god nesto kazem odmah ljuta... a ne smeta joj kad se salim na svoj racun :x nisam joj preci :D od nje :D nervira me kad je pitam sta je, ona kaze nije nista, a dobro zna da znam da je nesto ljuta... i kad joj kazem dobro i nastavim pricu nalju ti se kako mene nije briga za nju... onda sto nece da kaze sta hoce sta joj treba nego sve moram da sam dumam... i ako se ne sjetim opet ne mislim na nju..... mah... imate vi 10001 manu :) al' opet je volim :D 8-) :D :-)
anais_nin

Post by anais_nin »

laradnaat wrote: FALA BOGU PA NISMO SAVRŠENI, to je dosadno. a to da li poklopac wc školjke treba da ostane spušten ili podignut??? treba biti i spušten i podignut, tako da nam se ruke ne bi uljenile.
pa fino kad udjes u bilo koju radnju da kupis poklopac od klozetske solje on stoji DOLE zar ne??? :D i kad dodjes kod nekog u goste, isti takodje stoji DOLE? i prirodno stanje mu je da bude DOLE :lol: :D prema tome u cemu je problem da ga onaj ko ga i podigne vrati u prvobitno stanje???? :D nije bas nuklearna fizika :D

a da ne ulazimo u debatu o potrosenom toalet papiru i nedostatku centra u mozgu koji naredjuje da se uzme nova rolna i stavi na mjesto stare :lol: :D WC JE FRONT gdje se vode ratovi protiv uspjesnih veza :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

Qler wrote:to az solju i dasku :D placite... ne spustamo je :D:x

kao sto sam rekao vaganje rijeci, vaganje uopste... ona nece a kad se ja izvagam te mogao bi smrsati te mogao bi se udebljati.. pusti me da jedem :) kako god :D

neki dan joj rekao da se malo udebljala naljuti se... prije toga sam joj rekao da u nekim farmerkama izgleda mala i debela :) (majke mi zajebavao se) i eno vise ih ne nosi :D ne podnosi da se zezam na njen racun... kad god nesto kazem odmah ljuta... a ne smeta joj kad se salim na svoj racun :x nisam joj preci :D od nje :D nervira me kad je pitam sta je, ona kaze nije nista, a dobro zna da znam da je nesto ljuta... i kad joj kazem dobro i nastavim pricu nalju ti se kako mene nije briga za nju... onda sto nece da kaze sta hoce sta joj treba nego sve moram da sam dumam... i ako se ne sjetim opet ne mislim na nju..... mah... imate vi 10001 manu :) al' opet je volim :D 8-) :D :-)
najbolji post do sada :D moracu osigurati nagrade za ove koji odgovaraju direktno i detaljno na zadatu temu :lol: :D

VODIC ZA ZENE:

1. U svakom momentu, bilo gdje bilo kada, odgovor na pitanje "je l mi guzica izgleda velika u ovom" je UVIJEK UVIJEK UVIJEK "NE DRAGA" (bonus poeni za "hmmm cini mi se da si malo smrsala") :lol: :D

2. pri prvim znakovima durenja i mogucem odgovoru "NIJE MI NISTA" na pitanje sta ti je, ne odustajati makar jos jedno 5. puta, ili u narednih pola sata (koje god je duze) jer to ti je u biti kazna za ono sto si uradio sto je bilo povod za one prve znake durenja :D :lol:
StLouis

Post by StLouis »

majketi, jeste vi napuseni :-)

ja piskim od smijeha :D ludi ste :D
laradnaat

Post by laradnaat »

nije to napušenost, već ženska psihologija.
jednostavno je tako. ako prihvatimo mnogo će nam bolje biti

i muškarci imaju sličnih bubica, treba priznati
black-cat

Post by black-cat »

Qler wrote:to az solju i dasku :D placite... ne spustamo je :D:x

samo nemoj zaboraviti da svaki put nakon sto joj kazes neku kritiku, ponovis ali te ipak najvise volim.............. ta ti je dobra :lol: :lol:
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Qler wrote:nervira me kad je pitam sta je, ona kaze nije nista, a dobro zna da znam da je nesto ljuta... i kad joj kazem dobro i nastavim pricu nalju ti se kako mene nije briga za nju... onda sto nece da kaze sta hoce sta joj treba nego sve moram da sam dumam... i ako se ne sjetim opet ne mislim na nju..... mah... imate vi 10001 manu :) al' opet je volim :D 8-) :D :-)
Pa bas kad ti ona kaze da nije nista onda znaj da ima nesto. :D :D

Mene najvise nervira kad otvorim njegov ormar i vidim kako ubaci svoju garderobu. :D :D A opet se on lakse snadje u svom ormaru nego ja u svom, mada je moj 10 puta pregledniji od njegovog. :D :lol:
Cudna ste vi mraka. :D
Harrys

Post by Harrys »

:D Najvise me nervira, :lol: da poludim :lol: kad se vodi diskusija o necem i kad postaje evidentno da njeno nije ispravno,naglo mijenja temu razgovora,ko fol slucajno,misli da ti to neces skontati,sto bi rekli,pravi te budalom. :lol: :lol:
black-cat

Post by black-cat »

:D :D :D ko se to tebe usudi praviti budalom :D :D :D

:D :D :D da mu usi svezemo :D :D :D
Qler

Post by Qler »

zaboravih napomenuti :) nervira me kad se ne javlja na mob... :x na kasnjenja sam vec navikao... poceo sam ja da kasnim :D
tempora

Post by tempora »

Da li ono rekose negdje da se drustvena solidarnost ogleda u upotrebi wc? Bit ce da sam opet negdje fulala.
Bilo kako bilo, nevezano za tematiku, javne sanitarne prostorije u BiH bi mogle puno toga reci.

Sto se tice poklopca wc-solje, spusten-dignut, mozda bi bila alternativa ugraditi cucavac? :D
Ipak i dalje ne mogu da vjerujem da se radi o ozbiljnoj stvari. :)
anais_nin

Post by anais_nin »

tempora wrote: Sto se tice poklopca wc-solje, spusten-dignut, mozda bi bila alternativa ugraditi cucavac? :D
ja mogu barem za sebe mogu reci da sam mrtva ozbiljna

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadig

Post by Zadig »

Sta vas izuzetno nervira kod partnera (u trenutnoj ili u bivsim vezama)? Neko ponasanje, navika, hobi, nesto sto vam jednostavno cupa zivce, i zasto? Very Happy

puno, previse stvari me nervira...

recimo, kada mi se zenska napije ono do bola, jao to ne mogu smisliti pravo...

ili kako me bivsa tjerala da se ustajem i otvaram vrata ili gasim svijetlo ili sta ja znam vise...

ma duga lista za 7 ujutro po mom vremenu
tempora

Post by tempora »

anais_nin wrote:
tempora wrote: Sto se tice poklopca wc-solje, spusten-dignut, mozda bi bila alternativa ugraditi cucavac? :D
ja mogu barem za sebe mogu reci da sam mrtva ozbiljna

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Onda fakat kupuj cucavac dok jos mozes spasiti vezu! :-) Moja prijateljica se zalila na momka koji uneredi wc-skoljku. Sta ces, protiv prirode se ne moze ! :D
Ja nemam problema sa wc skoljkom, ali postoje stvari na koje zmirim, nemam svrhe nervirati,vec traziti alternativu. Kao ono dva televizora, ili sl.Postoje stvari koje se kompromisom daju rijesiti, a opet neke druge ostaju uvijek kakve jesu. Zasto trositi vrijeme i zivce na isto?
anais_nin

Post by anais_nin »

tempora wrote: Onda fakat kupuj cucavac dok jos mozes spasiti vezu! :-) Moja prijateljica se zalila na momka koji uneredi wc-skoljku. Sta ces, protiv prirode se ne moze ! :D
Ja nemam problema sa wc skoljkom, ali postoje stvari na koje zmirim, nemam svrhe nervirati,vec traziti alternativu. Kao ono dva televizora, ili sl.Postoje stvari koje se kompromisom daju rijesiti, a opet neke druge ostaju uvijek kakve jesu. Zasto trositi vrijeme i zivce na isto?
ma ne valja sve probleme ni rijesiti, o cemu bi se onda po forumu pisalo :D zezam se ja malo, ovi sto me malo bolje znaju, ne shvataju me previse ozbiljno, osim kad pisem o sexu :D
tempora

Post by tempora »

Sobzirom da je pocelo prvenstvo, tematika seks ce zasigurno izgubiti na snazi! :D
anais_nin

Post by anais_nin »

tempora wrote:Sobzirom da je pocelo prvenstvo, tematika seks ce zasigurno izgubiti na snazi! :D
to kao mi zene nismo vatreno zainteresarane za sex? :lol: :D
Bumbar

Post by Bumbar »

Jaoj problem poklopca wc-a je univerzalan...i ja ga imam i pravo sam se nervirala cijeli maj...

samo da stvar bude gora...kod mene taj poklopac podignut ostavlja cimerka :shock: ... cura :shock: ...
laradnaat

Post by laradnaat »

ne mogu da shvatim da jedan glupi poklopac može da bude toliki problem.
pored mnogih vežih stvari, ljudski mozak će naravno uvijek zapeti na glupim sitnicama!!!

PS. ne gledamo svi fudbal ;)
WirelessGirl

Post by WirelessGirl »

Nedavno sam negdje proočitala text kako će brak/veza prije pući zbog neopranog sudja, nego zbog prevare. :-)

Sitnice se nakupljaju i nakupljaju...dok čovjek ne pukne! :roll: :-)
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

WirelessGirl wrote:Nedavno sam negdje prooèitala text kako æe brak/veza prije puæi zbog neopranog sudja, nego zbog prevare. :-)

Sitnice se nakupljaju i nakupljaju...dok èovjek ne pukne! :roll: :-)
Zato ¹to ljudi nikad ne govore prave razloge... Vazda je lak¹e reæi mi smo suvi¹e razlièiti nego meni se povraæa kad te vidim...

Negdje proèitah da za sve postoje dva razloga - jedan dovoljno dobar i jedan pravi...
laradnaat

Post by laradnaat »

ne nerviraju sitnice, one se akumuliraju, dok pravi razlog vječito ostaje tajan.
njega niko ne smije da prizna i kaže a kamoli da se dozvoli razgovor o tome.

veze ne pucaju zbog sitnica, već zbog krupnih stvari koje ostaju neizrečene!!!
Irm@

Post by Irm@ »

...ili mozda hoce ovdje pred fiiiinom rajom :-D da ispadne divan...
a sta znas sta radi svojoj Dragoj :D :-D
Post Reply