Nemoj da me nerviras....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
#1 Nemoj da me nerviras....
Sta vas izuzetno nervira kod partnera (u trenutnoj ili u bivsim vezama)? Neko ponasanje, navika, hobi, nesto sto vam jednostavno cupa zivce, i zasto? 
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Jutarnji zadah 
- anais_nin
mene standardno nervira kod vecine muskaraca (pa samim tim onda posebno kod onog s kojim sam u vezi), obicaj da ostave poklopac od klozetske solje PODIGNUT
posebno navece, pred spavanje itd itd jer ja cesto posjecujem CW u nocnim satima po mraku
mislim cak da je neko patentirao sistem da kad se pusti voda poklopac se automatski spusti u prvobitnu poziciju

-
Max.Cherry
Nemaš partnera i svo živciranje/nerviranje je prošlost... I nastaviš se DRUŽITI s prijateljima/cama koji te ne nerviraju. Simple as that.
- anais_nin
ma zibje, cuj toMax.Cherry wrote:Nemaš partnera i svo živciranje/nerviranje je prošlost... I nastaviš se DRUŽITI s prijateljima/cama koji te ne nerviraju. Simple as that.
- anais_nin
zoom66 wrote:![]()
![]()
![]()
joj zeno, izvinjajem se......od sad necu vishe pishati nocu...
...samo srati...
:D:D
- Qler
a mene nervira sto svaki put spustite pa ja navece vise pisam po solji nego u solju... lakse je vama spustiti pa sjesti nego da je mi spustamo svaki put...anais_nin wrote:mene standardno nervira kod vecine muskaraca (pa samim tim onda posebno kod onog s kojim sam u vezi), obicaj da ostave poklopac od klozetske solje PODIGNUT![]()
posebno navece, pred spavanje itd itd jer ja cesto posjecujem CW u nocnim satima po mraku
![]()
mislim cak da je neko patentirao sistem da kad se pusti voda poklopac se automatski spusti u prvobitnu poziciju
![]()
a sto neko rece sto moram haman svaku rijec da vagam...
- Irm@
Qler wrote:a sto neko rece sto moram haman svaku rijec da vagam...
i mi se mozemo ljutiti (ono lafo
ugl kad ja ovo ispricam svom dragom...e to njega nervira
- anais_nin
Eh sadQler wrote: a mene nervira sto svaki put spustite pa ja navece vise pisam po solji nego u solju... lakse je vama spustiti pa sjesti nego da je mi spustamo svaki put...
a sto se vaganja rijeci tice, to obicno vazi samo tokom P.M.Sa
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#16 Re: Nemoj da me nerviras....
rijetko me šta može nanerviratanais_nin wrote:Sta vas izuzetno nervira kod partnera (u trenutnoj ili u bivsim vezama)? Neko ponasanje, navika, hobi, nesto sto vam jednostavno cupa zivce, i zasto?
ah da
-
tigris
kad je spor
npr na moru smo i idemo vanka, ja gotova za 5-10 minuta (sa sminkanjem
) a on dok kosu napravi dok malog namjesti
uzas.......pa kad se pakujemo kuci ja samo nabacam sve u torbu ionako je za pranje
a on tamo slaze......kese za ovo kese za ono( nikad mi nije htio dati kesu kad mi zatreba
) sporo je i jeo
pa onda sve mora biti na svom mjestu ..u autu....u djepovima od jakne
ma ........gluho bilo s picajzlom zivjet
pa makar samo i na moru

- uozo
Poljski WC je zakonQler wrote:a mene nervira sto svaki put spustite pa ja navece vise pisam po solji nego u solju... lakse je vama spustiti pa sjesti nego da je mi spustamo svaki put...anais_nin wrote:mene standardno nervira kod vecine muskaraca (pa samim tim onda posebno kod onog s kojim sam u vezi), obicaj da ostave poklopac od klozetske solje PODIGNUT![]()
![]()
![]()
Dvje daske sa rupom ko srce u sredini.
-
Drumer
Jel se to odnosi i na mene? Imal jos sta?anais_nin wrote:mene standardno nervira kod vecine muskaraca (pa samim tim onda posebno kod onog s kojim sam u vezi), obicaj da ostave poklopac od klozetske solje PODIGNUT![]()
![]()
![]()
- flora.sa
ja na koga?Drumer wrote:Jel se to odnosi i na mene? Imal jos sta?anais_nin wrote:mene standardno nervira kod vecine muskaraca (pa samim tim onda posebno kod onog s kojim sam u vezi), obicaj da ostave poklopac od klozetske solje PODIGNUT![]()
![]()
![]()
ovo ti ona iz daleka porucuje
BTW...da se vratim temi...mene ne nervira podignuta daska, lahko ju je spustiti...samo da ne zapisava po njoj
-
Drumer
Pa nije to fino ovako preko foruma. Ja volim kad mi se kaze u oci direktno. Al ja mislim da nisam jedan od tih sto ostavljaju podignuto. Osim ako nekad zaboravim. Al nikad namjerno..A vratice se ona valjda pa ce mi reci u oci...flora.sa wrote:ja na koga?Drumer wrote:Jel se to odnosi i na mene? Imal jos sta?anais_nin wrote:mene standardno nervira kod vecine muskaraca (pa samim tim onda posebno kod onog s kojim sam u vezi), obicaj da ostave poklopac od klozetske solje PODIGNUT![]()
![]()
![]()
![]()
ovo ti ona iz daleka porucuje...nije ti mogla u oci reci, pa preko foruma
![]()
![]()
![]()
![]()
BTW...da se vratim temi...mene ne nervira podignuta daska, lahko ju je spustiti...samo da ne zapisava po njoj![]()
...to je ipak grdnije, jer se poslije svaki put mora brisati