Sjecam se prvog poljupca...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

daska_za_peglanje

#76 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by daska_za_peglanje »

uh bilo je :mrgreen:
ja sam naravno se pravila da mi to nije prvi poljubac :D :-D (i uspjelo mi je... i dan danas mi on ne vjeruje da mi je to bio prvi poljubac :mrgreen: )
a kako je meni bilo... inace je taj momak onak strastven (to tad nisam znala :mrgreen: ) pa kako me poljubio mislila sam da ce me ugusiti jezikom... i na tren sam pomislila: woow moj prvi poljubac... brzo me prosla ta misao... svidio me taj poljubac :-D :D :)
mojgrad

#77 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by mojgrad »

Moj prvi poljubac se desio u prvom srednje, bukvalno sam zvijezde vidjela pred ocima, mislila sam da cu se onesvijestiti :lol:
kenanz

#78 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by kenanz »

:)
Last edited by kenanz on 18/06/2008 21:08, edited 1 time in total.
*mima*

#79 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by *mima* »

Ja cu kose da pocupam ako ne otkrijes.
Prozor

#80 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by Prozor »

mojgrad wrote:Moj prvi poljubac se desio u prvom srednje, bukvalno sam zvijezde vidjela pred ocima, mislila sam da cu se onesvijestiti :lol:
jel´ sigurno da je bio poljubac?
seln

#81 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by seln »

U srednjoj...onako, poslovan poljubac. pita me jaranica iz razreda "jesi li se vec ljubio".
Nisam, kazem. Kaze ona, pa mogli bi probat.
I probamo. Nista posebno, ali se sjecam.
P.S. Nismo bili ni u kakvoj semi.
mojgrad

#82 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by mojgrad »

Prozor wrote:
mojgrad wrote:Moj prvi poljubac se desio u prvom srednje, bukvalno sam zvijezde vidjela pred ocima, mislila sam da cu se onesvijestiti :lol:
Nego sta.. Ah sto se znao ljubitiiiiiiiiiiiii.. Blago njegovoj djevojci/zeni :)
rihakm

#83 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by rihakm »

Malo sam tuzan jer citavo vrijeme dok sam citao ove postove pokusavao sam se sjetiti i nema sanse! :sad:
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#84 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by anjusha »

Prvi poljubac....Uh dje me nadje...
Juli 1995. godine, Baske Vode...
Otisla kod tetke koja je dole bila u izbjeglistvu, malo da se dijete izvuce iz rata. Jos uvijek sam isla u osnovnu skolu, zavrsavala, premda sam izgledala dosta starije.
A on, lik kao iz snova svake tinejdzerice. Onako sa smekom loseg momka, ali sa prelijepim sanjalackim osmijehom. Jos nisam zaboravila njegov kacket, majicu koju je nosio a ispod koje su se octravali misici, crne farmerke, patike....
Upoznali smo se tako sto je prisao sa drugom nama- mojoj drugarici Tanji iz Vodnjana i meni, bosanki. Izlazili smo par noci zaredom, nikada dogovoreno, samo bi se nasli u gradu. Dolazio je i na plazu preko dana da me vidi. I onda, zadnju vece prije nego sto cu krenuti, te tople julske noci, ispod onog malog svjetionika, dok smo sjedili na zemlji i gledali u more, samo se primaknuo i poljubio me, kad da mi poklanja taj mjesec iznad nas i toplinu citavog ljeta. Bila sam izgubljena, leptiri u stomaku koje sam cijelo vrijeme osjecala sa njim su se pretvorili u krdo slonova koji su bjezali, trcali lomili sve pred sobom. Naravno, buduca velika coolerica nije dozvolila da se to primjeti, vec sam odgovorila kako sam znala i umjela, i naposljetku mu podarila veliki osmijeh.

Kad sam se vratila u BiH, dobila sam od njega par pisama. I onda se nije javio dugo, dugo.... Da bi me iznenadio jedne veceri sa telefonskim pozivom iz SAD. Preselio se u Bridgeport sa roditeljima, i zvao me da mi kaze da me nikad nije zaboravio, da mi kaze da bi se najradije vratio po mene da me vodi sa sobom, da bi me zenio... Odbila sam, sve je to bilo previse daleko vec od mene, zavrsavala sam srednju skolu, trebala upisati fakultet, imala vec dugu vezu.
NIkad se vise nismo culi...
Moj dragi "Mario".... Hvala! I will never forget :)
anais_nin

#85 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by anais_nin »

mojgrad wrote:
Prozor wrote:
Nego sta.. Ah sto se znao ljubitiiiiiiiiiiiii.. Blago njegovoj djevojci/zeni :)
jako lijep avatar mojgrad :)
dacina_curica

#86 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by dacina_curica »

:oops: , sjecam se kao da je juce bilo :oops: :) :-)

Decembar 1990 (majko jesam stara :shock: )....otisla kod druga iz razreda da ucimo za kontrolni iz hemije :-) i u povratku kuci navrnem kod svog "momka" (koji je zivio na spratu ispod - how convenient :D ) da vidim sta radi i da me otprati kuci :D .....silazimo niz stepenice i meni smlati kao obicno ispadnu knjige & co. iz ruke, sagnemo se oboje da pokupimo i :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) ...prvi poljubac - "in motion" ...cini mi se da je trajao cijelu vjecnost :-) :-) :-) ....i sad kez navucem kad se sjetim :D :D :D
njeka

#87 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by njeka »

Katastrofa: frajer je pušio a ja ne,kao da sam se sa pepeljarom poljubila! Oma je postao bivši!
Layne

#88 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by Layne »

hape_hapica wrote:Ja bio pijan k'o letva i ne sjecam se. Vec su mi drugi pricali sta i kako. A ja glumio naravno frajera "Ma nista novo, hu ha". :D Uh davno je to bilo, negdje 1996 ako se ne varam. Ocigledno sam fino dijete bio. :D
A meni sve ofirno da kažem :D Hvala ti :D :D :-D
Layne

#89 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by Layne »

hape_hapica wrote:
Layne wrote:
hape_hapica wrote:Ja bio pijan k'o letva i ne sjecam se. Vec su mi drugi pricali sta i kako. A ja glumio naravno frajera "Ma nista novo, hu ha". :D Uh davno je to bilo, negdje 1996 ako se ne varam. Ocigledno sam fino dijete bio. :D
A meni sve ofirno da kažem :D Hvala ti :D :D :-D
Nema na cemu. :D Ubuduce ako treba neko da se ofira umjesto tebe, znas mi PP. :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
milivoje

#90 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by milivoje »

njeka wrote:Katastrofa: frajer je pušio a ja ne,kao da sam se sa pepeljarom poljubila! Oma je postao bivši!
Zar se suprotnosti ne privlače?
:lol: :lol: :lol: :lol:
njeka

#91 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by njeka »

milivoje wrote:
njeka wrote:Katastrofa: frajer je pušio a ja ne,kao da sam se sa pepeljarom poljubila! Oma je postao bivši!
Pa privlače se...suprotni polovi....u većini slučajeva!!! :D
milivoje

#92 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by milivoje »

njeka wrote:
milivoje wrote:
Uh...dobro je...ja vec pomislio da sam lezbejka- samo mi se zeMMske svidjaju.
:lol: :lol:
Divlja_Djevojka

#93 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by Divlja_Djevojka »

:-? aaaa fujj tako ruznoo je bilo.. sve me pljuvackom umazao ...fujjj..
nevolim se nikako sjecati na to.
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#94 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by Šeherzada »

Sjecam se decka s kojim se to desilo i da me jedva nagovorio :)
Zoya

#95 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by Zoya »

...
kolega

#96 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by kolega »

njeka wrote:
milivoje wrote:
ooo, vidim fizika se ponavlja, lijepo, lijepo :D
shipak

#97 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by shipak »

eee moj prvi poljubac se jedva desio...
ja se nešto opirala nekoliko dana nisam nikako htjela. ko da sam znala šta me ide... ko i većina što kaže nije mi se svidio njegov jezik i nekako mokro brate previše...

moj prvi poljubac sa mojim drugim (i trenutnim :D :D :D :D ) je bio nešto posebno. zima one najhladnije 1999/2000 kad je veliki snijeg pao. temperature po minus 15 ali nama nije hladno. prvi poljubac pao na zimovanju u vikendici kod prijatelja. bilo nas je 15tak zajedno. jedan dan mi otišli u šetnju i tu u blizini, na vrhu brdašca, sa prelijepim pogledom, nekako spontano se okrenemo jedno prema drugom i poljubimo. bio je to duuuuuuugi predivni poljubac. a kako je samo imao dobar okus. i sada ima takav okus kad se ljubimo napolju.
ma evo ne mogu se prestati smiješiti kad na to pomislim :D :D :D :D :D :D :D :D :D

odoh sad da se ljubim s njim :D :D :D :D :D
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#98 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by Dado dijasporitus »

Prvi put je bilo u ormaru. :D
Soul_Sista

#99 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by Soul_Sista »

...sjecam se zadnjeg :D :(
PeshtA

#100 Re: Sjecam se prvog poljupca...

Post by PeshtA »

Prvi je bio i prosao ... i nije ni blizu ovog zadnjeg "prvog" ... najvaznijeg
A ima nesto u tom augustu ... 12.8 ... onaj kafic na Marin Dvoru na cosku kraj katedrale (sto se sve neke hodzice skupljaju :lol: )neznam ni kako se zove ...
Dugo smo komunicirali... prvi puta se vidjeli taj dan ... nismo znali ni sta ce se desiti ... drzali se dugo za ruke .... gledali jedno u drugo ... polako mi se priblizila ... na sekundu zaustavila i odmakla glavu ... govoreci ... joj nesmijem te poljubiti ... onda sam preuzeo inicijativu :) prisao njenim usnama i kratko je poljubio naslonio usne na usne .... odmaknuo se i pogledao reakciju ... vidio skroman osmjeh ... kako se uvijek smjesi stisnutih usana ...

ostatak dana nismo puno pricali ... nadoknadjivali smo i proslost, mozda i buducnost ...

sutradan sam ja otisao u svoju a ona u svoju dijasporu .... da li cu je ikad vise poljubiti ... ne znajem :) ...
ali cu pamtiti taj dan dok sam ziv

:sax: bez x
Post Reply