ja sam naravno se pravila da mi to nije prvi poljubac
a kako je meni bilo... inace je taj momak onak strastven (to tad nisam znala
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
jel´ sigurno da je bio poljubac?mojgrad wrote:Moj prvi poljubac se desio u prvom srednje, bukvalno sam zvijezde vidjela pred ocima, mislila sam da cu se onesvijestiti
Nego sta.. Ah sto se znao ljubitiiiiiiiiiiiii.. Blago njegovoj djevojci/zeniProzor wrote:jel´ sigurno da je bio poljubac?mojgrad wrote:Moj prvi poljubac se desio u prvom srednje, bukvalno sam zvijezde vidjela pred ocima, mislila sam da cu se onesvijestiti
jako lijep avatar mojgradmojgrad wrote:Nego sta.. Ah sto se znao ljubitiiiiiiiiiiiii.. Blago njegovoj djevojci/zeniProzor wrote:jel´ sigurno da je bio poljubac?mojgrad wrote:Moj prvi poljubac se desio u prvom srednje, bukvalno sam zvijezde vidjela pred ocima, mislila sam da cu se onesvijestiti
A meni sve ofirno da kažemhape_hapica wrote:Ja bio pijan k'o letva i ne sjecam se. Vec su mi drugi pricali sta i kako. A ja glumio naravno frajera "Ma nista novo, hu ha".Uh davno je to bilo, negdje 1996 ako se ne varam. Ocigledno sam fino dijete bio.
hape_hapica wrote:Nema na cemu.Layne wrote:A meni sve ofirno da kažemhape_hapica wrote:Ja bio pijan k'o letva i ne sjecam se. Vec su mi drugi pricali sta i kako. A ja glumio naravno frajera "Ma nista novo, hu ha".Uh davno je to bilo, negdje 1996 ako se ne varam. Ocigledno sam fino dijete bio.
Hvala ti
![]()
![]()
Ubuduce ako treba neko da se ofira umjesto tebe, znas mi PP.
Zar se suprotnosti ne privlače?njeka wrote:Katastrofa: frajer je pušio a ja ne,kao da sam se sa pepeljarom poljubila! Oma je postao bivši!
Pa privlače se...suprotni polovi....u većini slučajeva!!!milivoje wrote:Zar se suprotnosti ne privlače?njeka wrote:Katastrofa: frajer je pušio a ja ne,kao da sam se sa pepeljarom poljubila! Oma je postao bivši!
![]()
![]()
![]()
Uh...dobro je...ja vec pomislio da sam lezbejka- samo mi se zeMMske svidjaju.njeka wrote:Pa privlače se...suprotni polovi....u većini slučajeva!!!milivoje wrote:Zar se suprotnosti ne privlače?njeka wrote:Katastrofa: frajer je pušio a ja ne,kao da sam se sa pepeljarom poljubila! Oma je postao bivši!
![]()
![]()
![]()
ooo, vidim fizika se ponavlja, lijepo, lijeponjeka wrote:Pa privlače se...suprotni polovi....u većini slučajeva!!!milivoje wrote:Zar se suprotnosti ne privlače?njeka wrote:Katastrofa: frajer je pušio a ja ne,kao da sam se sa pepeljarom poljubila! Oma je postao bivši!
![]()
![]()
![]()