savrsenoblack wrote:a sta ako ima dvijecHupjahalic@ wrote:Ni za zivu glavuLace wrote:super...u listu zahtjeva dodati
- moj frajer/buduci suprug mora da ima sestru(mada sam ja to vec znala)
![]()
nemoj sa njim ako mu se sestra vec nije udala.
![]()
![]()
SVE-KRIVA
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- cHupjahalic@
- cHupjahalic@
- cHupjahalic@
- cHupjahalic@
- Lace
niko ne mora da trpi nikoga...mi cemo se orjentisati na sebe...ostale trpimo samo za praznike i rodjendaneblack wrote:a on znaci mora da trpi njenu sestre/bracu...cHupjahalic@ wrote:Onda ne valja.black wrote:a sta ako ima dvijeKo bi ih trpio sve oko sebe.
![]()
![]()
- lejlasa
S ovim se u potpunosti slazem.mačak u čizmama wrote:odnos prema svekrvi pokazuje koliko smo privržene njenom sinu
Mama mog bivseg momka, s kojim sam dugo bila u vezi, pravo me voljela i pazila, ali mi je isto tako na fin i kulturan nacin davala do znanja da mu je ona prioritet i da treba biti na prvom mjestu u nekim stvarima sve dok me on (eventualno) ne ozeni
A mama sadasnjeg momka, bas me i ne simpatise pretjerano, al to joj i ne zamjeram, jer mislim da je to ona prva faza nepovjerljivosti, dok me ne upozna dobro
A njemu za ljubav spremna sam i preci preko nekih njeih izjava...
-
xygirl
ma naravno da me niko ne tjera da volim njegove roditelje ali nekako ne mogu da ih ne postujem... bilo bi mi bas pravo glupo pricati gluposti o roditeljima moga momka... (sve i da jesu losi pa pobogu njegovi su i mora da ih voli) a glupo mi je isto tako ne znati pronaci nacin kako da se stvari izglade ako bi vec imala neki problem...
pa na kraju krajeva ako te vec muce njeg roditelji pa i on je tu, valjda se pricom sve moze srediti... ne kontam
ma najbolji je neki prijateljski odnos uz obavezno persiranje, tako da uvijek sebi dajes nekakvog prostora
pa na kraju krajeva ako te vec muce njeg roditelji pa i on je tu, valjda se pricom sve moze srediti... ne kontam
ma najbolji je neki prijateljski odnos uz obavezno persiranje, tako da uvijek sebi dajes nekakvog prostora