dragi Decko ma koliko ona bila tvoja mama , ja nju nikada voljeti necuu....
Alena
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
moze se primjeniti...s tim sto ja ne moram da volim njegovu majku niti oca...ali trebam da ih postujem i ocekujem isto od njega...da postuje moje roditeljeKurt_Kombajn wrote:primijetio sam nesto interesantno...
na temi "samohrane majke" svi (bolje receno sve) su se slozile u tome da "ako on voli nju, onda ce voljeti i njeno dijete"
...izgleda da se to u ovom slucaju ne moze primijeniti ("ako ona voli njega, onda ce voljeti i njegovu majku")... negdje je, ocigledno, zapelo... ili nam ova ljubavna logika nije jaca strana, ili uzimamo od nje samo ono sto nam pase...
Naravno masho,ona moja recenica je u stvari razmisljanje majke.mashenka wrote:pa i majki ima svakakvih kao i supruga naravno, ne trebaHarrys wrote:Alena,nikad ti neces moci paziti njenog sina,mislim,svekrvinog,kao sto bi ga ona pazila.![]()
![]()
generalizovati
uhh ma svakakvih tipova ja reko ti ozbiljan,Harrys wrote:Naravno masho,ona moja recenica je u stvari razmisljanje majke.mashenka wrote:pa i majki ima svakakvih kao i supruga naravno, ne trebaHarrys wrote:Alena,nikad ti neces moci paziti njenog sina,mislim,svekrvinog,kao sto bi ga ona pazila.![]()
![]()
generalizovati
Sto si tako ozbiljna,zezaj se malo,zivot je kratak a cine ga sitnice.
ja sam do sada upoznala 3 mame...i cini mi se da su sve tri mene fino prihvatile...al sam isto tako odlucila da necu upoznati vise ni jednu...sve dok se ne bude znalo...to je toBaba_Droga wrote:A sta ti znas.....mozda bude i neka dobra svekrva![]()
![]()
![]()