rs na utakmici u beogradu
-
neko iz mase
treba im stegnuti maticu
...
a i podmazati
...
necim
...
a i podmazati
...
necim
-
Satriani
Ja imam neki osjecaj da ta tekma u Bg nece uopste bit zanimljiva. Mi smo sposbni odigrati nerijeseno sa San Marinom. Mi smo specijalci u tome. Daj boze da me osjecaj vara. A dobijemo li tu kojim slucajem, mislim da imamo dovljno ludu repku da sa taktikom 6-3-1 i Bolom kao polu spicom, dernemo Serimo sa minimalnih 1:0.
-
Davy Crockett
Meni se takođe ne sviđa to javno navijanje kao i organizovani odlasci iz RS-a u Beograd ili FBiH u Zagreb. Ako hoćeš navijati već za Srbiju i Crnu Goru/Hrvatsku sjedi kući i urlaj ispred TV-a do mile volje.
-
Davy Crockett
derete sa 1-0Satriani wrote:Ja imam neki osjecaj da ta tekma u Bg nece uopste bit zanimljiva. Mi smo sposbni odigrati nerijeseno sa San Marinom. Mi smo specijalci u tome. Daj boze da me osjecaj vara. A dobijemo li tu kojim slucajem, mislim da imamo dovljno ludu repku da sa taktikom 6-3-1 i Bolom kao polu spicom, dernemo Serimo sa minimalnih 1:0.
Bojim se da se to neće baš ostvariti nego će biti obrnuto jedino ako budemo imali pozitivan rezultat sa Litvanijom onda vam propustimo kroz prste da bude neriješeno.
edit: Španija nas je zajebala tako da nema popuštanja.
Last edited by Davy Crockett on 09/10/2005 14:06, edited 1 time in total.
-
rehaktor
ti nisi bosanac?Davy Crockett wrote:derete sa 1-0Satriani wrote:Ja imam neki osjecaj da ta tekma u Bg nece uopste bit zanimljiva. Mi smo sposbni odigrati nerijeseno sa San Marinom. Mi smo specijalci u tome. Daj boze da me osjecaj vara. A dobijemo li tu kojim slucajem, mislim da imamo dovljno ludu repku da sa taktikom 6-3-1 i Bolom kao polu spicom, dernemo Serimo sa minimalnih 1:0.
Bojim se da se to neće baš ostvariti nego će biti obrnuto jedino ako budemo imali pozitivan rezultat sa Litvanijom onda vam propustimo kroz prste da bude neriješeno.![]()
![]()
![]()
![]()
-
Davy Crockett
Ne ja sam iz Hercegovine.rehaktor wrote:ti nisi bosanac?Davy Crockett wrote:derete sa 1-0Satriani wrote:Ja imam neki osjecaj da ta tekma u Bg nece uopste bit zanimljiva. Mi smo sposbni odigrati nerijeseno sa San Marinom. Mi smo specijalci u tome. Daj boze da me osjecaj vara. A dobijemo li tu kojim slucajem, mislim da imamo dovljno ludu repku da sa taktikom 6-3-1 i Bolom kao polu spicom, dernemo Serimo sa minimalnih 1:0.
Bojim se da se to neće baš ostvariti nego će biti obrnuto jedino ako budemo imali pozitivan rezultat sa Litvanijom onda vam propustimo kroz prste da bude neriješeno.![]()
![]()
![]()
![]()
-
rehaktor
to ti je isto... helem, kontah da si iz serimoDavy Crockett wrote:Ne ja sam iz Hercegovine.rehaktor wrote:ti nisi bosanac?Davy Crockett wrote: derete sa 1-0
![]()
![]()
![]()
-
Davy Crockett
Nije isto niti će biti isto. Imam i državljanstvo SER&MNG.rehaktor wrote:to ti je isto... helem, kontah da si iz serimoDavy Crockett wrote:Ne ja sam iz Hercegovine.rehaktor wrote: ti nisi bosanac?
- manijak1
Najprije će bitiedit: Španija nas je zajebala tako da nema popuštanja.
Španija Vas zajebala
-
rehaktor
ma nije bitno, bosanac se u govoru odnosi i na hercegovca...Davy Crockett wrote:Nije isto niti će biti isto. Imam i državljanstvo SER&MNG.rehaktor wrote:to ti je isto... helem, kontah da si iz serimoDavy Crockett wrote: Ne ja sam iz Hercegovine.
da li i ti, ko i dodick, za bih navijas samo protiv turske?
- manijak1
Nije preživio Alamo
-
Davy Crockett
rehaktor wrote:ma nije bitno, bosanac se u govoru odnosi i na hercegovca...Davy Crockett wrote:Nije isto niti će biti isto. Imam i državljanstvo SER&MNG.rehaktor wrote: to ti je isto... helem, kontah da si iz serimo
Za Tursku, Hrvatsku i Albaniju NIKADA.
-
Davy Crockett
rehaktor wrote:ma nije bitno, bosanac se u govoru odnosi i na hercegovca...Davy Crockett wrote:Nije isto niti će biti isto. Imam i državljanstvo SER&MNG.rehaktor wrote: to ti je isto... helem, kontah da si iz serimo
Naravno da se ne odnosi. Granica je na bradini. Samo se vi zayebajite pa će postati prava.
- manijak1
Moj ti branitelju Fort AlamaSamo se vi zayebajite pa će postati prava
-
peanuth
transparent je super !!
a vjerujte mene zaboli ona stvar za koga oni navijaju,ne predstavljaju mi nikakav faktor u zivotu.
a sto se tice pravi bosanaca , vidi gruje,bajica,misimovica milenkovica(mada je on u srbiji rodjen) ali jedna izjava njegov je haos.ako hoce ko da pogleda stavit cu na rapidshare.
i sto mi je bilo najljepse vidjet, u subotu kako njih jedanest stoji sa rukom na srcu.. ah meraka..
izgubili ili pobjedili oni su super!! njima svima svaka im cast!!!
a vjerujte mene zaboli ona stvar za koga oni navijaju,ne predstavljaju mi nikakav faktor u zivotu.
a sto se tice pravi bosanaca , vidi gruje,bajica,misimovica milenkovica(mada je on u srbiji rodjen) ali jedna izjava njegov je haos.ako hoce ko da pogleda stavit cu na rapidshare.
i sto mi je bilo najljepse vidjet, u subotu kako njih jedanest stoji sa rukom na srcu.. ah meraka..
izgubili ili pobjedili oni su super!! njima svima svaka im cast!!!
-
Davy Crockett
Zašto se ne možete strpiti do srijede pa onda zajedno tugujte/radujte se.car-x wrote:samo za manijaka:
-
car-x
sta to treba da znaci?Davy Crockett wrote: Zašto se ne možete strpiti do srijede pa onda zajedno tugujte/radujte se.
da ne treba da smo optimisti i da to na ovaj nacin izrazavamo, i za razliku od tebe, volimo svoju zemlju i njenu fudbalsku reprezentaciju?
-
Davy Crockett
Kada ja izražavam svoj optimizam onda ide drvlje i kamenje. Mnogi ovdje na forumu ne navijaju da gledaju fudbal nego žele da BiH vrati Srbiji zbog agresije. Kakve veze fudbaleri SCG imaju sa ratom u BiH. Zbog toga većina ovdje navija a ne zbog neke tekme. Tekma se naziva istorijskom samo zato jer je u pitanju Srbija. Većina ovu tekmu doživljava kao vraćanje Srbiji za rat. Vratite im drugim sredstvima. Sport i politika ne idu zajedno. Da ironija bude veća u BiH repki nastupaju takođe Srbi.car-x wrote:sta to treba da znaci?Davy Crockett wrote: Zašto se ne možete strpiti do srijede pa onda zajedno tugujte/radujte se.
da ne treba da smo optimisti i da to na ovaj nacin izrazavamo, i za razliku od tebe, volimo svoju zemlju i njenu fudbalsku reprezentaciju?
Da je BiH igrala kojim slučajem protiv Hrvatske ne bi bilo ni upola ovakvih komentara mada bi se i tu našlo dosta takvih forumaša.
-
car-x
s obzirom da je ovo jedan od najvecih BH foruma i online-communitija, brinulo bi me tek kad ne bi bilo tako.. kad dodjes na forum jedne drzave i kazes kako navijas za neku tamo drugu, normalno je da ce navijaci-forumasi na tebe osuti drvlje i kamenje..Davy Crockett wrote: Kada ja izražavam svoj optimizam onda ide drvlje i kamenje. Mnogi ovdje na forumu ne navijaju da gledaju fudbal nego žele da BiH vrati Srbiji zbog agresije. Kakve veze fudbaleri SCG imaju sa ratom u BiH. Zbog toga većina ovdje navija a ne zbog neke tekme. Tekma se naziva istorijskom samo zato jer je u pitanju Srbija. Većina ovu tekmu doživljava kao vraćanje Srbiji za rat. Vratite im drugim sredstvima. Sport i politika ne idu zajedno. Da ironija bude veća u BiH repki nastupaju takođe Srbi.
Da je BiH igrala kojim slučajem protiv Hrvatske ne bi bilo ni upola ovakvih komentara mada bi se i tu našlo dosta takvih forumaša.
sto se tice teze da fudbaleri nemaju veze s ratom, ja se ne sjecam da je ijedan fudbaler SCG reko nekad, dajte ba ljudi, zaustavite rat u BiH, evo mi svojim glasom protestvujemo.. ne bi nista postigli, ali bi ih mi drugacije dozivljavali..
ovako, samo se nadam da ce im ga bolic zabit..
-
Davy Crockett
car-x wrote:s obzirom da je ovo jedan od najvecih BH foruma i online-communitija, brinulo bi me tek kad ne bi bilo tako.. kad dodjes na forum jedne drzave i kazes kako navijas za neku tamo drugu, normalno je da ce navijaci-forumasi na tebe osuti drvlje i kamenje..Davy Crockett wrote: Kada ja izražavam svoj optimizam onda ide drvlje i kamenje. Mnogi ovdje na forumu ne navijaju da gledaju fudbal nego žele da BiH vrati Srbiji zbog agresije. Kakve veze fudbaleri SCG imaju sa ratom u BiH. Zbog toga većina ovdje navija a ne zbog neke tekme. Tekma se naziva istorijskom samo zato jer je u pitanju Srbija. Većina ovu tekmu doživljava kao vraćanje Srbiji za rat. Vratite im drugim sredstvima. Sport i politika ne idu zajedno. Da ironija bude veća u BiH repki nastupaju takođe Srbi.
sto se tice teze da fudbaleri nemaju veze s ratom, ja se ne sjecam da je ijedan fudbaler SCG reko nekad, dajte ba ljudi, zaustavite rat u BiH, evo mi svojim glasom protestvujemo.. ne bi nista postigli, ali bi ih mi drugacije dozivljavali..
ovako, samo se nadam da ce im ga bolic zabit..
ja se ne sjecam da je ijedan fudbaler SCG reko nekad, dajte ba ljudi, zaustavite rat u BiH
Znači spadaš u onu većinu koja tvrdi da u Srbiji žive četnici a s druge strane sa tim istim Srbima ali u BiH hoće suživot. To fakat ne kontam.
I ja se onda nadam da ćete dobro popušiti u Beogradu.
Čekaću do srijede.
-
car-x
u srbiji definitivno zive cetnici i budala je ko ne misli tako.. jedino je pitanje koliko ih je..Davy Crockett wrote: Znači spadaš u onu većinu koja tvrdi da u Srbiji žive četnici a s druge strane sa tim istim Srbima ali u BiH hoće suživot. To fakat ne kontam.
I ja se onda nadam da ćete dobro popušiti u Beogradu.
Čekaću do srijede.
i s tim srbima-cetnicima ja, niti bilo ko drugi ne zeli nikakav suzivot.. zna se gdje fasisti i zlocinci pripadaju..
ne znam samo odakle ti termin cetnici najednom ispade, ili je to u srbiji automatizam, ako si iz SCG onda si cetnik ili kako vec..