znaci predstave ce bitisilentbob wrote:
neka plati ulaznicu
Striptiz :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Murat Sabanovic
#80 Re: Striptiz :)
cuj jesam li....anais_nin wrote:Da li ste ikad izveli striptiz za svoju drugu polovinu? Kakvo je to bilo iskustvo? Ili da li zelite da vam partner/partnerka izvede striptiz?![]()
Uz koje pjesme narocito preporucujete datu radnju?![]()
I koliko vas uopste lozi ideja striptiza, od partnera/ice i ovako generalno (na TVu, u strip klubovima)?
ne znam samo koliko puta sam to uradio....
samo striptiz u drustvu sa rajom je zabavnije...
rodjendanske feste i slicno.
- anais_nin
evo anesilentbob wrote:nije lose ni uz dobar house u kucnoj atmosferi: predlazem "Ritmo de Baccardi"+ koktel "Sex on the beach", ovdje lap dance ide ko budalisamar
-
silentbob
joj ana ubijas me,da nije sta jest danas bih ja u lijepi Mostar-gradanais_nin wrote:evo anesilentbob wrote:nije lose ni uz dobar house u kucnoj atmosferi: predlazem "Ritmo de Baccardi"+ koktel "Sex on the beach", ovdje lap dance ide ko budalisamar
ana preferira kakav dobar jazz ili nesto u stilu R&B (to je dusu dalo za bRezobrazluka) a pice i ovi noviji hitovi tipa 50 cent, moze se svasta uz njih raditi
![]()
jos imaju kvalitetne tekstove za rasplamsat mastu
a od koktela meni bolje lezi tequila sunrise
- anais_nin
silentbob wrote:mislim da znam velicinu (pretpostavljam) ali necemo u javnostanais_nin wrote:hmmmmmmmmm ako nadjes odgovarajuci grudnjak definitivno ces me oboriti s nogusilentbob wrote: bas,bas![]()
![]()
a ono ti moram poslati makar postom
![]()
![]()
![]()
![]()
- Qler
samo da pitam jel ovo sa ć ili canais_nin wrote:evo anesilentbob wrote:nije lose ni uz dobar house u kucnoj atmosferi: predlazem "Ritmo de Baccardi"+ koktel "Sex on the beach", ovdje lap dance ide ko budalisamar
ana preferira kakav dobar jazz ili nesto u stilu R&B (to je dusu dalo za bRezobrazluka) a pice i ovi noviji hitovi tipa 50 cent, moze se svasta uz njih raditi
![]()
-
silentbob
5anais_nin wrote:silentbob wrote:mislim da znam velicinu (pretpostavljam) ali necemo u javnostanais_nin wrote: hmmmmmmmmm ako nadjes odgovarajuci grudnjak definitivno ces me oboriti s nogu![]()
![]()
![]()
![]()
jes to vidovit?
ako pogodis svaka ti cast
- anais_nin
piche piche...kao idu, klize itd itdQler wrote:samo da pitam jel ovo sa ć ili canais_nin wrote:evo anesilentbob wrote:nije lose ni uz dobar house u kucnoj atmosferi: predlazem "Ritmo de Baccardi"+ koktel "Sex on the beach", ovdje lap dance ide ko budalisamar
![]()