Striptiz :)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
anais_nin

#1 Striptiz :)

Post by anais_nin »

Da li ste ikad izveli striptiz za svoju drugu polovinu? Kakvo je to bilo iskustvo? Ili da li zelite da vam partner/partnerka izvede striptiz? :D

Uz koje pjesme narocito preporucujete datu radnju? :D

I koliko vas uopste lozi ideja striptiza, od partnera/ice i ovako generalno (na TVu, u strip klubovima)? :D
tigris

Post by tigris »

imam u planu.............al samo za tvoe oci :D :D
Harrys

Post by Harrys »

Da te podsjetim da je normalno da otvarac teme napise svoje vidjenje i licno iskustvo. :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

tigris wrote:imam u planu.............al samo za tvoe oci :D :D
Znaci ti i ja i projekat striptiz :lol: :lol: :lol: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Harrys wrote:Da te podsjetim da je normalno da otvarac teme napise svoje vidjenje i licno iskustvo. :lol: :lol:
a bi li da znas :lol: :lol: :lol: :D
e posto ja nisam normalna, moje misljenje ce da ide tek negdje u sredini ili pred kraj ko slag na tortu :lol: :lol: :lol: :D

al' samo da kazem da je inspiracija za ovu temu bila pjesma "Come closer" od Jem, (iz filma Closer) koja jednostavno zoveeeeeeeeeeeeeeeee, vapi za striptizom :lol: :D
tigris

Post by tigris »

evo ja nisam ni izvela ni gledala..........al imam jaranicu boli glava i ona krenula da izvodi svom draganu.....i rekla mi kasnije da je umro od shege....kreten.... :zzzz:

nije losa ideja....pogotovo recimo za bracne drugove...da se razbije monotonija ako je ima mislim.......

harkane ja nemam iskustva s tim al eto garant cu da sanjam pa...... :D
Kurt_Kombajn

Post by Kurt_Kombajn »

Tema: Intimne "frizure", autor anais_nin
anais_nin wrote:....juzni pol, sa/bez dlaka, podsisan...kreativa, higijena ili vas boli briga... Very Happy i koliko vam je to bitno kod suprotnog pola? Very Happy zadnjih godina cini mi se da je krenuo dosta aktivan trend u medju bosancerosima (mislim muskog dijela populacije) shishanja i brijanja dole Very Happy

i posebno za zene, jeste li probale brazilski (full depilaciju dole)?
Tema: SEX TERMONOLOGIJA..., autor anais_nin
anais_nin wrote:koje izraze najcesce koristite? koje najvise volite? koji vam idu na zivce? Very Happy

kontala sam postaviti anketu ali sta ja znam mozda ima ljudi slabog srca pa da ne bude previse "prostota" na jednom mjestu Very Happy

meni licno je bezze izraz "guziti", nemam pojma sto mi ne "lezi" ali mi je pravo ono njaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....cak mi je i edu-ovo zdrmavanje puno simpaticnije od toga...
Tema: Striptiz, autor anais_nin
anais_nin wrote:Da li ste ikad izveli striptiz za svoju drugu polovinu? Kakvo je to bilo iskustvo? Ili da li zelite da vam partner/partnerka izvede striptiz? Very Happy

Uz koje pjesme narocito preporucujete datu radnju? Very Happy

I koliko vas uopste lozi ideja striptiza, od partnera/ice i ovako generalno (na TVu, u strip klubovima)? Very Happy
Tema: Ne bih nikad..., autor anais_nin
anais_nin wrote:Kazu nikad ne reci nikad....ali da li imate odredjene kriterije kad su u pitanju ljubavne veze, odredjene tipove osoba s kojima mislite da ne biste mogli biti???
Tema: Najbolji randes, autor anais_nin
anais_nin wrote:pricali smo vec o randesanju...kako je izgledao najbolji, najnezaboravniji randes (ljubavni sastanak, izlazak, sudar) na kojem ste bili? kada, gdje, s kim, koliko? Very Happy
Tema: Umjetnost flertovanja, autor anais_nin
anais_nin wrote: Da li ste savladali umjetnost flertovanja? Ili ste rodjeni sa prirodnim talentom za tu aktivnost? Da li flertujete? Koliko cesto? S kim? Very Happy

Meni su najdrazi oni neseksuValni flertovi....sa starim cika postarom, ili nekim klincem koji radi u obliznjoj trafici...bas bez ikakvih zadnjih motiva i skrivenih namjera...bezazleno i prijatno Very Happy
Tema: Ah Profesore, Profesore, autor anais_nin
anais_nin wrote: da li ste ikada podlegli iskusenju pa malo oprobali djidji midji sa nekim od profa? Ili znate nekog ko jeste? Je li bilo zbog akademskog napretka ili zbog slasti zabranjenog voca? Mogu li ovakve situacije ikad na dobro izaci? Very Happy
Tema: Stimung libida :D, autor anais_nin
anais_nin wrote: Sad bez zeze...koliko ste vi i vas partner uskladjeni po pitanju izrazenosti libida? I koliko vam je to uopste bitno? Sta ako se njemu hoce vise nego vama, ili obrnuto? Da li mislite da bi vam to narusilo vezu....i da li ikad to odradite onako reda radi jer ste umorni od odbijanja partnera? Very Happy
...ko o cemu, baba o ustipcima :roll: ...(Very Happy, Very Happy, Very Happy)
anais_nin

Post by anais_nin »

Kurt_Kombajn wrote: ...ko o cemu, baba o ustipcima :roll: ...
to ti pokusavas nesto da kazes??? :lol: :lol: :lol: hosh ushtipak? :lol: :lol: :lol:
Kurt_Kombajn

Post by Kurt_Kombajn »

pa vidim ja, gospoja, da vama nesto fali...mlogo i golemo :D
Kurt_Kombajn

Post by Kurt_Kombajn »

...a ustipke sam uvijek volio...pogotovo filovane :D
Harrys

Post by Harrys »

tigris wrote:
harkane ja nemam iskustva s tim al eto garant cu da sanjam pa...... :D
Ma nemam ni ja tigrisice,ali kao sto kazes,umjesto da se sanja,moglo bi se ispred Anais steci iskustvo. :-) :-)
silentbob

Post by silentbob »

cista desetka ana.strip uz svijece i recimo Hot Chocolate "You Sexy Thing" a sve zacinjeno dobrim vinom......uh 8-)
anais_nin

Post by anais_nin »

Kurt_Kombajn wrote:pa vidim ja, gospoja, da vama nesto fali...mlogo i golemo :D
ima i vishka pa kontam da podijelim s rajom....ja sam nako veoma velikodusna osoba :lol: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Kurt_Kombajn wrote:...a ustipke sam uvijek volio...pogotovo filovane :D
ima dobrog hercegovackog kajmaka, hos da i to iznesem? :lol: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Harrys wrote: moglo bi se ispred Anais steci iskustvo. :-) :-)
ko ce prvi? :lol: :D Hare je li to ti volontiras :D
Kurt_Kombajn

Post by Kurt_Kombajn »

anais_nin wrote: ima i vishka pa kontam da podijelim s rajom....ja sam nako veoma velikodusna osoba :lol: :D
joj pa tebe bi trebalo u politiku... postaviti za jedinog clana troclanog predsjednistva... :) (garant bi vise ucinila za raju)
Kurt_Kombajn

Post by Kurt_Kombajn »

...a za kajmak cu ja da se pobrinem...samo ti gledaj da ustipci bidnu vruci i masni :D
Harrys

Post by Harrys »

anais_nin wrote:
Ja cu na kraju,kao slag na tortu. :lol: :lol:
tigris

Post by tigris »

prvo ja :D :D kupim ves sa tigrastim uzorkom :D :D stari sam poklonila :D za uspomenu :D

pa ja i harka da uvjezbamo :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Kurt_Kombajn wrote:
anais_nin wrote: ima i vishka pa kontam da podijelim s rajom....ja sam nako veoma velikodusna osoba :lol: :D
joj pa tebe bi trebalo u politiku... postaviti za jedinog clana troclanog predsjednistva... :) (garant bi vise ucinila za raju)
ne voljem ja politiku :lol: :D ja bih mogla jedino biti clan partije Hedonista :lol: :D merakushaaaa do zadnje :D mada kazu, ko igra za raju, i zanemaruje taktiku..... :lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

tigris wrote:prvo ja :D :D kupim ves sa tigrastim uzorkom :D :D stari sam poklonila :D za uspomenu :D

pa ja i harka da uvjezbamo :D :D :D
dogovoreno...imamo citav vikend pred sobom za uvjezbavanje :lol: :D bRez publike :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Harrys wrote:
anais_nin wrote:
Ja cu na kraju,kao slag na tortu. :lol: :lol:
njamiiiiiiiiiiiiiiiii je l to ima slaga u tvojoj tachci :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Kurt_Kombajn wrote:...a za kajmak cu ja da se pobrinem...samo ti gledaj da ustipci bidnu vruci i masni :D
eh kad ja kuham uvijek su vruci...ne valjaju premasni....prisjednu :lol: :D treba li jos meze uz to? :lol: :lol: :D
silentbob

Post by silentbob »

neki dan sam kupio crni chipkani komplet (grudnjak vel.3 i tangice) kao poklon. ana sta mislis :D
anais_nin

Post by anais_nin »

silentbob wrote:neki dan sam kupio crni chipkani komplet (grudnjak vel.3 i tangice) kao poklon. ana sta mislis :D
zvuci super :D sad joj samo jso lagano sugerisi da ga obuce u kontekstu nekog laganini striptiza i eto ga ko bombona :D
Post Reply