Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam pozvan vani na iftar. Dobro je drustvo, i iftar ce valjati!
M.selam svima
E moj Blahy, tako ti je to, u mojoj firmi se radi 24 sata svaki dan, pa i mene nekad mora potrefiti radni vikend
Al nejse, i ti uzivaj u iftaru s rajom
Sta god da je na meniju
prvo sam isprintao na papir velicine A4 PAUZA ZA IFTAR, onda sam zatvorio radnju i to lijepo nalijepio na vidljivo mjesto. Prije toga, zaboravio sam, sam unio u prog. koji firma korisiti kada sam izasao, posto mi je gazda odobirio pola sata pauzu i napravio da moram ukucati kada izadjem, tj kada se odjavim, i kada udjem, tj. kada se "javim":x. e kada sam sve to obavio usao sam u fast food i rekao konobar "Direktore, daj jedan chickeburger sa mlogo fufusa i bez ikakvih drugih priloga! i jedan pomfirt, ali reci im da dobro nafataju "
taman su donijeli kada je doslo vrijeme da se hapi pa sam to spucao u rekordnom vremenu! nakon jela sjela je jedna kaf'ca bRez cigara, prestao :D i onda natrag na posao, prijavim se i ponovo u nove radne pobjede
Uglavnom jos jedan dan ramazana je prosao zanimljivo, uzmemo li u obzir da sam na poslu danas od 9 jutros i bit cu ovdje do 22h! :D
Ja bih voljela, da me veceras ko pozove na sarmu Eto, to bih najradije imala za iftar, ali ne da mi se je prije iftara zavijati, tako da ce biti spagete bolonjeze najvjerovatnije