E sharafe,u ovoj me temi bas posjeti na mene i moje navike.
Kad bas ono nemam sta pametnije raditi,bacim se na surfanje po raznim forumima.Kontam u sebi,idem malo provocirati,zajebavati,paliti raju.
Obicno zavrsim na onim religioznim temama,trazeci od vjernika dokaze o prisustvu boga kao i od ateista negaciju postojanja istog.
Pocnu se vaditi sure iz Kur`ana,Psalmovi iz Biblije,citati iz Talmuda ma nema...to pucaju objasnjenja a ja samo podkuhavam "na dvici"...ono lagano

.A raja kipi

".Hocu dokaze!" je moj vapaj a niko ne zna citati medju redovima da je meni u stvari samo dosadno.Tako je i tebi,men`se cini.

Kad uspijes uvjeriti nas pristalice astrologije u nonsens svih njenih pojmova i osnova(mada cisto sumnjam da ces to uspjeti),onda konacno prelazimo na tvoja vjerovanja,kako ti gledas na stvari pa da i mi malo kritikujemo.
Ova tema se ovdje moze razvuci na 33 stranice i nista se nece dokazati sem ako se ne predje na konkretne(!!!) slucajeve.
Predlazem da "serviraju" skeptici i kriticari sa svojim primjerom,da nam na pragmatican nacin objasne zasto neko ima neku osobinu a ja ili neko 10-ti je nema.Zanemarite cinjenicu da se ovdje govori o astrologiji i objasnite mi npr.neciju agresivnost(pade mi na pamet

).
Hocu egzaktna objasnjenja kakva se zahtjevaju od astrologije!
To treba da izgleda odprilike ovako:
Osobina X + Osobina Y = Agresivnost
Dakle osobinu X dobijemo kada od "Agresivnosti" oduzmemo Osobinu Y.
To je tako i nikako drugacije.
Odkud znas?
Znam 100%
Trazim li previse?