Ako mislis da su dzamije razlog ovoga sto navodis, onda mislim da poprilicno grijesis. Meni se cini da si ti na dzamije zbog necega "ljuta", ali imas pravo na to. Razloga za pobriojane stvari je podosta, i mogla bih ti ih navesti koliko god zelis, a da niti jedan od razloga nema veze sa dzamijama.hananah wrote: Ja da napravim prijedlog zakonaPa nisam ja ministar Cici
Ja sam obican gradjanin kojem treba bolji zivot od ovog koji zivim
A meni je svejedno da je sve dzamija do dzamije pod uvjetom da je bar isti broj tvornica i da ljudi prestanu roviti po kontejnerima.
Hano, a jel' mi mozes reci ko i gdje placa 300 KM za pokrivanje? Ja te stvari prvi put cujem od tebe. Takodjer, iako bi ti svoju dusu prodala za 3.000 KM, ja ne bih ni za dosta vise, ali za pocetak, hajde reci mi gdje i ko placa tih 300 KM, pa cemo organizovati odlazak na to mjesto i na licu mjesta se uvjeriti. Tako je najbolje, Zar ne?hananah wrote:
Je li treba da se pokrijem Cici i da svaki mjesec dobivam 300 km od vjerske zajednice da bih bolje zivjela. Oprosti, ali kad bi u pitanju bilo 3000 km onda bih razmislila o tome da prodam dusu, 300 je sitno, presitno, nije vrijedno vjeruj mi Cici
Ma, dzamija je garant kriva, jeldehananah wrote: No svakom svoje, srecom, vazda postoji opcija...samo mi jedno zao, sto zivim ovdje i gledam kako se sve rusi sto je ikad vrijediloMislim figurativno, samo korupcija raste
![]()
Jel mi se cini da to vec znas sta i kako ja rezonuejm, ili mi se cini? Sta mislis d ai odgovore na forumu pises umjesto mene?hananah wrote:No, ne mozes ti to mozda ni razumjeti, tebi je lako. Sve sto se desi kazes "to je od Boga" i tako prihvatis,
Pa, ti si rekla da si malo muslimanka, malo katolkinja, pa ti je mozda lakse da shvatis da robovi nisu samo oni koji vjeruju u Boga, nego da se robovima u Kur'anu na koji aludiras nazivaju svi ljudi, a ne samo vjernicihananah wrote: a kako je nama koji ne mislimo da je sve od Boga nego koji znamo da je sve od neceg jaceg i veceg od Boga - a to je nasa politicko - religijska smjesaKoja se igra Bogova i gospodara - a mnogi pristaju da budu njihovi robovi misleci da sluze pravog jedinog univerzalnog Boga
A sluze samo necije lazi i zavaravanja
![]()
Hoces da kroz ovu pricu pokazes neku svoju intelektualnu superiornost?hananah wrote: Voljela bih da sam kao ti i tebi slicni Cici - imam osjecaj da se pono lakse i jednostavnije ziviProkleti i moj mozak kad razmislja, i to zamisli razmislja onako kako ti Bogovi i batine ne dozvoljavaju da se razmislja
Vjeruj mi da bi bilo korisnije da to pokazes nekim svojim komentarom, vrijednim svega ovog sto si nabrojala, nego da sve ovo sama o sei pises