SCG ispala!

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Nesferatu

Post by Nesferatu »

I da se zna: Svoju reprezentaciju volim, volim je i onda kada gubi, jer ja niti imam, niti želim da imam drugu državu, i drugu reprezentaciju...
Pa kad je volis kako to da ne otvori ti temo o istoj pa ne odvali ovih 5 postova koji si napisala na ovoj temi, tamo.

Kako to?

Ostavi se branjena Srbije i Srpstva. Ko ih jebe. Svane mi kad izgube. Sve cetnik do cetnika u reprezentaciji. Nikad necu zaboraviti kad su se iz Grcke vratili kao drugi u Europi i Divca i ostale zacetnike kad sa tri prsta izlaze na Beogradsku binu i pocinje pjesma:Jugoslavijo na noge, pjevaj nek svi cuju, ko ne slusa pjesmu slusat ce oluju....Eto to je bilo 1993, neka me ispravi neko ako grijesim. Dok sam lezao u opkoljenom Sarajevu i gledao kako da pronadjem komad novina i umotam svoj sljedeci izmet u njih, prije nego sto ga izbacim kroz balkonska vrata, sa 5-tog kata i nisam smjeo izaci 5m dalje od ulaza u svoju zgradu.

Pusti ti to.
BECHO

Post by BECHO »

Sad je vrijeme da popuse i na Marakani 12.Oktobra...

Hajmo Bosno, Bosno, Bosno...

:D
car-x

Post by car-x »

flora.sa wrote:i dok istovremeno proklinjemo "ove" Srbe, što navijaju za tu reprezentaciju, zamjeramo Sandžaklijama što se identificiraju sa ovom zemljom i reprezentacijom...
nit podrzavam "bosanske srbe" koji navijaju za SCG, nit sandzaklije koji zive u SCG a navijaju za BiH..
Himera

Post by Himera »

BECHO wrote:Sad je vrijeme da popuse i na Marakani 12.Oktobra...

Hajmo Bosno, Bosno, Bosno...

:D

YES YES!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
lavicas

Post by lavicas »

Kurt_Kombajn wrote:
lavicas wrote: ...a srce im je sa njihovim narodom!!!
...upravo u tome i jeste fazon, sto im srce nije sa njihovim narodom, nego sa onima koji ih se sjete samo kada treba uzimati, darling...
To je njihov problem. S kim se ko indetifikuje meni je najmanji problem. Ni ja ni ti im ne mozemo narediti s kim ce se identifikovati. Mozemo da sugerisemo ali njihova je zadnja!!!
manijak1

Post by manijak1 »

To je njihov problem. S kim se ko identificra , poistovjećuje vako nako :D meni je najmanji problem a nama najveći , očito :D :D . Ni ja ni ti im ne mozemo narediti ( možda možemo usaditi ? :D ) s kim ce se identifikovati. Mozemo da sugerisemo ( preslaba reč) ali njihova je zadnja :? :? :D :D Eh i tu je problem jer nikada dosta bijelo bojit u crno :D !!!
Eto :D sve se može . :D
breskva

Post by breskva »

Ne idem sa tobom u nemacku samo da znas :D
Altsa

Post by Altsa »

flora.sa wrote:
Nesferatu wrote:
Kakvi su to ljudi koji se raduju tudjoj nesreci?
Da ti roknu samo dvije, sve bi ti se samo kazalo.
meni su rokali 4 godine...živila u opkoljenom Sarajevu...ali mi nisu rokali igrači iz reprezentacije...

vjerovatno su to radili neki što su bili na tribinama...takvi i ne zaslužuju da navijaju za BiH...ko ih je.be... :D
ali to mi nije razlog da se nešto posebno radujem što je SiCG ispala...baš me vala zabole :D ...nisu bili dovoljno dobri da prođu dalje, i to je to...bilo bi mi krivo da francuzi nisu prošli dalje, jer su bili bolji...
rokali su ti oni sto ih gurovic nosi na ruci
manijak1

Post by manijak1 »

breskva wrote:Ne idem sa tobom u nemacku samo da znas :D
Ideš :oops: :oops: sve se da premostiti :D :D tešiću te :D :D
flora.sa

Post by flora.sa »

Altsa wrote:
flora.sa wrote:
Nesferatu wrote: Da ti roknu samo dvije, sve bi ti se samo kazalo.
meni su rokali 4 godine...živila u opkoljenom Sarajevu...ali mi nisu rokali igrači iz reprezentacije...

vjerovatno su to radili neki što su bili na tribinama...takvi i ne zaslužuju da navijaju za BiH...ko ih je.be... :D
ali to mi nije razlog da se nešto posebno radujem što je SiCG ispala...baš me vala zabole :D ...nisu bili dovoljno dobri da prođu dalje, i to je to...bilo bi mi krivo da francuzi nisu prošli dalje, jer su bili bolji...

da i ja sada trebam da mrzim sve srbe, zato što su neki srbi četnici...
breskva

Post by breskva »

breskva wrote:
Ne idem sa tobom u nemacku samo da znas

Ide¹ sve se da premostiti te¹iæu te

Sto me deda lago da ne boli...kad boliii...aaaaa..srce mi preskace od sinoc.
Nemogu da prebolim.. moraces bas mnoooogo da me tesis :D

Bolje da smo sad u Nemackoj na Oktober Fest-u :D
Halid Invalid

#87 Re: SCG ispala!

Post by Halid Invalid »

List wrote::bih:

BIH takodje ispala... :) ...

:-)
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Sa ovakvim timom nismo ni zaslužili bolje. Žao mi je pre svega ljudi koji su došli do karata koje nisu baš bile ni jeftine. Korupcija u savezu, nepostojanje sloge u timu(nemili događaj koji je usledio nakon tekme pokazao je nedostatke u timu) i zastareo trener koji nema autoritet nad svojim igračima su najveći razlozi.

Obradović je sve lepo izneo u konferenciji za štampu posle utakmice i neka je.

Postoji mogućnost da dobijemo pozivnicu na svetsko prvenstvo u Japanu sledeće godine ali ako ćemo ići sa ovim timom neka hvala bolje ne. Dovoljno smo se brukali.

Saćekaćemo da naši juniori koji su mnogo zreliji od razmaženih zvezda i "zvezda" i koji poštuju timski rad stastaju za seniore.

London 2012 here we come.

Oni koji se raduju našem porazu da kažem da je i meni drago da je ovo mučenje konačno gotovo i zabole me uvo što se raduju našim neuspesima a zavide na uspesima.
breskva

Post by breskva »

Obradoviæ je sve lepo izneo u konferenciji za ¹tampu posle utakmice i neka je.
Kad je tako pametan sto to nije rekao pre pocetka prvenstva, neko cuti ko picka.. uzecemo zlato...dosli smo po zlato, bla bla bla...a sad golu kozu spasava...kao igraci, levo desno..
Ma.......da nelajem vise :D
Niko nije morao da igra, i da se reklamira svi su oni vec iskusni, i skupi, zato meni nije jasno sta se tu desava..
A jesi video face u lozi Djordjevic, Danilovic i Divac hebes mi sve da su se oni skinuli i uleteli na teren bilo bi svasta..ovako....tuga :(
danas

Post by danas »

breskva wrote: A jesi video face u lozi Djordjevic, Danilovic i Divac hebes mi sve da su se oni skinuli i uleteli na teren bilo bi svasta..ovako....tuga :(
ma tuga... pregolema... :-) :D :-) :lol: :lol: :lol:
breskva

Post by breskva »

Sestro slatka, jedva preziveh a tebi je do zajebancije :D
daduli_sa

Post by daduli_sa »

flora.sa wrote:
Altsa wrote:
flora.sa wrote: meni su rokali 4 godine...živila u opkoljenom Sarajevu...ali mi nisu rokali igrači iz reprezentacije...

Je li se Ti flora pravis naivna ili si zaista naivna da ne kuzis sta Ti se govori?
Ili je to ono cisto sindrom mahalskog kontriranja pa makar nemalo veze sa realnoscu i onime sto Ti se kaze?
Ili je ponajprije rijec o manjku svjetlosti pa ti nije omogucen proces fotosinteze potreban za normalno funkcionisanje i razmisljanje?
:roll:
Mahalac

Post by Mahalac »

Ovi sto tipkaju
"nismo"
nasi
mogli smo

dakle kao nesto "nase"

molio bih da konacno shvate da su na teritoriju druge drzave te da se shodno tome utipkavaju ili da promjene forum...jelte. :roll:
flora.sa

Post by flora.sa »

daduli_sa wrote:
flora.sa wrote:
Altsa wrote: rokali su ti oni sto ih gurovic nosi na ruci

Je li se Ti flora pravis naivna ili si zaista naivna da ne kuzis sta Ti se govori?
Ili je to ono cisto sindrom mahalskog kontriranja pa makar nemalo veze sa realnoscu i onime sto Ti se kaze?
Ili je ponajprije rijec o manjku svjetlosti pa ti nije omogucen proces fotosinteze potreban za normalno funkcionisanje i razmisljanje?
:roll:[/quot

ne želim ni da ti odgovorim....
sad ja kao nisam normalna, jer ne mislim onako kako vi mislite...
pa dobro...šta da radim...baš me briga...
breskva

Post by breskva »

Ovi sto tipkaju
"nismo"
nasi
mogli smo

dakle kao nesto "nase"

molio bih da konacno shvate da su na teritoriju druge drzave te da se shodno tome utipkavaju ili da promjene forum...jelte.
:lol: E bas necemo :D

Otkud ti znas na kojoj sam ja teritoriji????
E svasta cu da cujem :D
Opusti se Maslacak :D
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

breskva wrote:
Obradović je sve lepo izneo u konferenciji za štampu posle utakmice i neka je.
Kad je tako pametan sto to nije rekao pre pocetka prvenstva, neko cuti ko picka.. uzecemo zlato...dosli smo po zlato, bla bla bla...a sad golu kozu spasava...kao igraci, levo desno..
Ma.......da nelajem vise :D
Niko nije morao da igra, i da se reklamira svi su oni vec iskusni, i skupi, zato meni nije jasno sta se tu desava..
A jesi video face u lozi Djordjevic, Danilovic i Divac hebes mi sve da su se oni skinuli i uleteli na teren bilo bi svasta..ovako....tuga :(
"Ko visoko leti nisko pada!" Greška je i u savezu koji neće da se bavi problemima pa vrući krompir prepuštaju drugom odnosno Željku koji ne može svoj autoritet nametnuti razmaženim igračima. Kakav je to onda trener?

Poslušati: Isečak izjave Željka Obradovića sa konferencije za štampu nakon utakmice sa Francuskom
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Mahalac wrote:Ovi sto tipkaju
"nismo"
nasi
mogli smo

dakle kao nesto "nase"

molio bih da konacno shvate da su na teritoriju druge drzave te da se shodno tome utipkavaju ili da promjene forum...jelte. :roll:
teritoriji druge države :lol:

Nalazimo se u cyber prostoru. Domena .com nije bosanska domena.
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Serbia and Montenegro coach Zelimir Obradovic resigned after the team's 74-71 defeat by France at the European basketball championship.

Hallelujah!
zico

Post by zico »

kako od strane Srbije tako i od strane Hrvatske(Zoran Planinić ,rodjen u Mostaru,najnoviji slucaj Bogdanovic,momak od 16 god.koije potpiso ugovor sa Realom,takojer rodjen u Mostaru,već nastupa za kadete "matice")...kao i xy ostalih primjera u svim sportovima...da ne duzim...
Ajde malo se sredi covjece,kakva kradja,zivimo u slobodnom svijetu.
Da bi ti netko nesto ukrao to najprije treba biti tvoje vlasnistvo,a
ovi koje si nabrojaoi sigurno to nisu...

Sto se tice hrvatskog rukometa,u prosloj zlatnoj generaciji su bili
dvojica iz BiHa(Smailagic,Saracevic ,mozda je i Jovic nisam siguran)
No poodavno su dosli u Hrvatsku(prva dva puno prije..)

U danasnjoj repki nitko nije iz BiH.Buntic je ipak svjez i nije ucestvovao
u nijednom zlatu do sada,a Dzomba se rodio u Rijeci.
car-x

Post by car-x »

zico wrote:Dzomba se rodio u Rijeci.
..i to znaci da je hrvat cistokrvni?

i ciro se rodio u travniku, pa je najveci hrvat i obozavatelj lika i djela zloglasnog doktora..

a po nekoj tvojoj logici bi trebo da je u najmanju ruku selektor BiH..
Post Reply