SCG ispala!

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

List

#1 SCG ispala!

Post by List »

:bih:
lavicas

Post by lavicas »

Cinici!!!
List

Post by List »

Kvazi-domoljubi! :bih:
danas

Post by danas »

:bih: :bih: :bih: :bih: :D
*Unreal*

Post by *Unreal* »

ne mogu da vjerujem sta su uradili francuzi, neko mi je bas rekao ovih dana:

"Francuzi su najlosiji tim na EP" :D
fix tha thing

Post by fix tha thing »

nisu nista ni valjali!!!! :evil: :evil: :evil:
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Gledam ovu tekmu veceras (SCG-FRA) pa mi nesto na kraju prosto drago sto je izgubila SCG, ne zbog SCG kao SCG nego zbog onih loosera koji su poletili iz BiH da navijaju tako za nekoga! :roll:
Ma ja sad predlazem nasim "sunarodnjacima" da dobro demoliraju Novi Sad da bi ih njihova "braca" dobro upamtila :lol: :lol: :lol:

Majko draga, jest mi zao idiota! Hajd, sretan vam put nazad u vasu vuko.pip Very Happy :lol: :D
*Unreal*

Post by *Unreal* »

daduli_sa wrote:Gledam ovu tekmu veceras (SCG-FRA) pa mi nesto na kraju prosto drago sto je izgubila SCG, ne zbog SCG kao SCG nego zbog onih loosera koji su poletili iz BiH da navijaju tako za nekoga! :roll:
Ma ja sad predlazem nasim "sunarodnjacima" da dobro demoliraju Novi Sad da bi ih njihova "braca" dobro upamtila :lol: :lol: :lol:

Majko draga, jest mi zao idiota! Hajd, sretan vam put nazad u vasu vuko.pip Very Happy :lol: :D
imao sam isti osjecaj u vezi onih transparenata tipa Mrkonjić Grad i slično... :D

Na utakmici Hrvatske repke , veliki transparent TORCIDA STOLAC :?

Mislim..ok neka svako navija za koga hoce ali su to po meni ciste provokacije....
ed0

Post by ed0 »

mars na drinu zaustavljen na lepom plavom dunavu
murti439

Post by murti439 »

daduli_sa wrote:Gledam ovu tekmu veceras (SCG-FRA) pa mi nesto na kraju prosto drago sto je izgubila SCG, ne zbog SCG kao SCG nego zbog onih loosera koji su poletili iz BiH da navijaju tako za nekoga! :roll:

Pridružujem se "čestitkama"... :D Za "Čete" - Doboj, Mrkonjić Grad, Modriču itd...
No_Comment

Post by No_Comment »

*Unreal* wrote:

imao sam isti osjecaj u vezi onih transparenata tipa Mrkonjić Grad i slično... :D

Na utakmici Hrvatske repke , veliki transparent TORCIDA STOLAC :?

Mislim..ok neka svako navija za koga hoce ali su to po meni ciste provokacije....
Cuj ,,Torcida Stolac,,pa Dalmatinci ih ne mogu smisliti i hebaju im sve po spisku kad vide navijacke natpise,, Torcida Mostar,, ili Stolac....ja bijafri braco draga... :lol: :roll: :lol:
davis.ba

Post by davis.ba »

Ko ono reče Francuska bezveze reprezentacija??
addem

Post by addem »

Nije Francuska nego SCG je bezze reprezentacija.
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Znam drago vam je ali to je već druga priča.

Da sumiram dosad učinjeno:

Realno ja mislim da su naši nemoć pokazali još na samom početku prvenstva protiv Španije. Nije ono bila samo jedna loša noć. Sledeće 2 utakmice smo dobili jer su Izrael i Letonija loše ekipe. Ovo rasulo u košarci počelo je u avgustu 2004. godine u Atini. Da se je nakon toga ozbiljnije prišlo tom problemu ovo se sada ne bi dogodilo. Tako da se "stručnjacima" iz KSSCG(uskoro KSS nadam se) prvenstvo obilo o glavu. Kada jedna zemlja organizuje EP, SP ili OI pored organizacije manifestacije potrudi se da postiže i dobre rezultate u takmičenjima na kojima je domaćin što je veoma važno. U ovom slučaju to je totalno zanemareno. Zato sam mišljenja da je KSSCG trebao nakon bruke u Atini ili smeniti selektora reprezentacije kao i izvršiti određene čistke u savezu ili otkazati kandidaturu za EP. Nisu ništa preduzeli pa im se ove godine obilo o glavu. Na ovako loše rezultate uticalo je i podmlađivanje tima. To što su reprezentaciju SCG svrstavali među favorite to je pre svega zbog reputacije koje u svetu ima naša reprezentacija, zbog svega što smo postigli u poslednjih 10 godina. Od stare slave se ne živi ali se toliko ne sekiram jer imamo odličan podmladak: juniori su na EP-u u Beogradu osvojili zlatnu medalju a juniorke na SP-u osvojili srebro. Problem je u što su u Srbiji ljudi navikli na zlatne medalje i ništa osim toga. Kada smo osvojili bronzanu medalju na EP u odbojci bilo je dosta dežurnih pljuvača kojima to nije bilo dosta s obzirom da nam je to 1. medalja nakon 4 sušne godine. Ne može se stalno ni osvajati mora se nekada doživeti i poraz. Nije mi drago što su završili nastup na ovaj način ali nadam se da će ovaj poraz doprineti smenama u KSSCG i da će doći do smene selektora Želimira Obradovića.

Nisu mi jasni likovi na forumu koji stavljaju zastavu BiH. Je li to BiH pobedila ili Francuska? Kada vaši seniori osvoje 7 medalja na evropskim i svetskim prvenstvima kao i na OI onda se javite. Važi!

Francuzi su zasluženo pobedili i ja im čestitam. Bili su bolji! Nema ljutnje ima samo besa ali prema našem košarkaškom savezu koji snose glavnu odgovornost jer nisu reagovali na vreme odnosno prošle godine.

Dobrodošli u zemlju košarke! Welcome to the land of basketball!

P.S. Uživajte u našem porazu!

@addem

Trenutno smo loša reprezentacija a pre samo 2 godine niko nam nije mogao primirisati. Ovako slaba reprezentcija bi sa lakoćom ubacila vašoj BiH 25 koševa i ne samo njima.
Last edited by Davy Crockett on 20/09/2005 23:31, edited 1 time in total.
stokaindahaus

Post by stokaindahaus »

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

:lol:
No_Comment

Post by No_Comment »

Davy Crockett wrote:Znam drago vam je ali to je već druga priča.

Da sumiram dosad učinjeno:

Realno ja mislim da su naši nemoć pokazali još na samom početku prvenstva protiv Španije. Nije ono bila samo jedna loša noć. Sledeće 2 utakmice smo dobili jer su Izrael i Letonija loše ekipe. Ovo rasulo u košarci počelo je u avgustu 2004. godine u Atini. Da se je nakon toga ozbiljnije prišlo tom problemu ovo se sada ne bi dogodilo. Tako da se "stručnjacima" iz KSSCG(uskoro KSS nadam se) prvenstvo obilo o glavu. Kada jedna zemlja organizuje EP, SP ili OI pored organizacije manifestacije potrudi se da postiže i dobre rezultate u takmičenjima na kojima je domaćin što je veoma važno. U ovom slučaju to je totalno zanemareno. Zato sam mišljenja da je KSSCG trebao nakon bruke u Atini ili smeniti selektora reprezentacije kao i izvršiti određene čistke u savezu ili otkazati kandidaturu za EP. Nisu ništa preduzeli pa im se ove godine obilo o glavu. Na ovako loše rezultate uticalo je i podmlađivanje tima. To što su reprezentaciju SCG svrstavali među favorite to je pre svega zbog reputacije koje u svetu ima naša reprezentacija, zbog svega što smo postigli u poslednjih 10 godina. Od stare slave se ne živi ali se toliko ne sekiram jer imamo odličan podmladak: juniori su na EP-u u Beogradu osvojili zlatnu medalju a juniorke na SP-u osvojili srebro. Problem je u što su u Srbiji ljudi navikli na zlatne medalje i ništa osim toga. Kada smo osvojili bronzanu medalju na EP u odbojci bilo je dosta dežurnih pljuvača kojima to nije bilo dosta s obzirom da nam je to 1. medalja nakon 4 sušne godine. Ne može se stalno ni osvajati mora se nekada doživeti i poraz. Nije mi drago što su završili nastup na ovaj način ali nadam se da će ovaj poraz doprineti smenama u KSSCG i da će doći do smene selektora Želimira Obradovića.

Nisu mi jasni likovi na forumu koji stavljaju zastavu BiH. Je li to BiH pobedila ili Francuska? Kada vaši seniori osvoje 7 medalja na evropskim i svetskim prvenstvima kao i na OI onda se javite. Važi!

Francuzi su zasluženo pobedili i ja im čestitam. Bili su bolji! Nema ljutnje ima samo besa ali prema našem košarkaškom savezu koji snose glavnu odgovornost jer nisu reagovali na vreme odnosno prošle godine.

Dobrodošli u zemlju košarke! Welcome to the land of basketball!

P.S. Uživajte u našem porazu!
Kroket dzaba vam zlatni juniori kada nemaju mjesta za igru u svojim maticnim klubovima ...od stranih igraca...proshlo je vrijeme vashe dominacije u Evropi sa odlaskom starih asova...sada su svi izjednaceni i tako ce ostati i u buducnosti I to U najboljem slucaju po vas...ako josh vishe ne roknete dolje... :roll: :shock: :D
Last edited by No_Comment on 20/09/2005 23:50, edited 1 time in total.
car-x

Post by car-x »

za sve torcide iz stolca, za sve delije i grobare iz doboja, ima jedna aleksina veli:

..od svoje majke ko ce naci bolju, a majka vasa zemlja vam je ova..

i hrvatskoj od sveg srca zelim istu sudbinu.. ne zbog igraca, koji su propisanom krvlju i znojem dosli do evropskog prvenstva.. kao bivsi sportista znam kako je to naporan put pun discipline i odricanja..

doduse, pojedini igraci na terenu svojim ponasenjem isto tako provociraju da im se pozeli sve najgore, ali cisto zbog ovih navijaca iz BiH zelim im brzo ispadanje.. nadam se vec u sljedecem krugu..
rajvosa

Post by rajvosa »

Pa STA , jel treba da se to ko nesto radujem sto su i oni ispali.........
hananah

Post by hananah »

Ja sam presretna, cgs ispala, Hrvatska ide dalje :)
Kad vec BiH ispade vec u prvom krugu onda navijam za moje slijedece favorite Hrvatsku i oni uspjesno idu dalje :)
murti439

Post by murti439 »

rajvosa wrote:Pa STA , jel treba da se to ko nesto radujem sto su i oni ispali.........
Što oni više ispadaju, veće su šanse da Mrkonjić, Doboj, Modriča i ostali u dogledno vrijeme počnu navijati za reprezentaciju svoje zemlje...

Jer nisam baš 100% siguran da bi oni ovako fanatično i "patriotski" bodrili njihovu, a mrzili našu reprezentaciju (upravo sam zavirio na forum.blic.net), da je BiH aktuelni prvak svijeta, a SiCG osrednja evropska ekipa... Mogu pričati šta hoće, znam ih ja...
addem

Post by addem »

Ma nasa reprezentacija je bezveze to svi jako dobro znamo. Nikad i nismo imali neki rezultat. Ali je isto tako i sa SCG. Nisu uspjeli ni doci do arene da se bore za zavrsetak. Mislim da je to porazavajuce za svjetskog i olimpijskog prvaka.
Drago mi je zbog mrkonjic grada, i onog marsa na drinu u posljednjim minutama tekme. :)
El_Comunista

Post by El_Comunista »

ne mogu vjerovati da mozete biti takvi cinici ! Vama drago sto je SCG ispala ! A ko vam je to Francuska ?!
Kako bilo,zna se ko su svjetski prvaci i kad opet selektor slozi kockice gazicemo sve redom ! Sramota jeste kod kuce ispasti u osmini finala ali jebiga bice bolje ! ! ! !
Ej da, zaboravili ste onaj transparent " D O B O J " na utakmici SCG i Francuske !

Doci ce sve na svoje !
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

@ No comment

Vidi se da nemaš pojma.

Ti zlatni juniori igraju uglavnom u domaćim klubovima u kojima nema ni približno stranaca koliko u klubovima iz okruženja. Sada je sve izjednačeno što ne mora značiti da će tako i ostati. Dno smo definitivno dotakli uzdizanje iz pepela i te kako je moguće. Stanje se menja. Sada dominiraju neki drugi timovi sutra drugi i tako u krug. Nikad ne reci nikad. Opet ćemo mi biti u samom vrhu svetske košarke. Doći će ponovo to vreme. USA npr. dominiraju u svetu pa padnu pa opet se poboljšaju i tako u krug. Budi siguran da ćemo opet imati igrače kalibra Saše Đorđevića, Žarka Paspalja, Vlade Divca, Dejana Bodiroge, Željka Rebrače. Sada imamo Radmanovića i Miličića koji je igrač i po.

Što se tiče daljeg toka takmičenja voleo bih videti finale Lietuva- Slovenija.
List

Post by List »

addem wrote:Nisu uspjeli ni doci do arene da se bore za zavrsetak. Mislim da je to porazavajuce za svjetskog i olimpijskog prvaka.
SCG nikad nije bila olimpijski prvak. To je ostvarila SFRJ 1980. godine u Moskvi. Na Olimpijadi na kojoj USA i mnoge druge zemlje NATO bloka nisu ucestvovale. SCG (nekadasnja SRJ) ima samo jednu srebrnu olimpijsku medalju iz Atlante 1996. godine. Ako se ne varam, tada su u finalu porazeni od USA sa 32-35 koseva razlike.
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

addem wrote:Ma nasa reprezentacija je bezveze to svi jako dobro znamo. Nikad i nismo imali neki rezultat. Ali je isto tako i sa SCG. Nisu uspjeli ni doci do arene da se bore za zavrsetak. Mislim da je to porazavajuce za svjetskog i olimpijskog prvaka.
Drago mi je zbog mrkonjic grada, i onog marsa na drinu u posljednjim minutama tekme. :)

Srbija i Crna Gora nikada nije bila olimpijski prvak. Bila je vice šampion u Atlanti 1996. ali ne i prvak. SFRJ je 3 puta bila prvak sveta a SRJ/SCG 2 puta za redom. Ono što je stvarno poražavajuće je da nakon 11. mesta na prošlim olimpijskim igrama nije se krenulo sa detaljnom analizom tog problema. Trebalo je bre da pljušte ostavke. Neki pogrešni ljudi su došli na čelo saveza. Zato smo i doživeli da ispadnemo u 1/8 finala.

@hannanah

Šta ti je cgs?
Post Reply