aha...sojka wrote: Strasni ste mi vas dvoje.![]()
![]()
udzematice se na kraju njih dvoje...
love wrote:pape wrote:love wrote: Cini mi se da su neke novine prosle godine u Bosni postavili slicnu anketu,dali smatraju religiju vaznim diom 'zivota 87% odgovorili DA ostalo NE ili kako kad.Sve dotle dok se religija bude smatrala vaznijim diom zivota, ... imat cemo, ... ovako, ... elementarno nepismene forumase.
Pravopis,i ako mozda nekad nije u redu,nije tema na ovom forumu,tako da ti komentar nema smisla.Ako ti je krivo cinjenica da si mala mala manjina(ateista) sta cu ti ja, Bosance niko ne tjera da vjeruju a ti bi ih tjerao da nevjeruju....e nemoze, ako komunizam nije mogao necete ni takvi kao ti
selam
kazem ja -- evo ga...hananah wrote: Nego - hoces li ti da ti i ja osnivamo kakav mijesani brak, pod uvjetom da znas mjesati jufku jer razvijanje mi ide od ruke ali mijesanje nikako
Pa, mislim da je tor vise sa namjerom da uvrijedi i ponizi vjernike muslimane...ali ako ti sebi skupljas takvu vrstu karme, burjumhananah wrote:Jeste T - skupljam pozitivnu karmu, samo sto ti to ne vidisA pojasnjenje je - prevodim, samo prevodim da ljudima kazem sta je Dzemat jer ni ja do maloprije nisam imala pojma a toliko puta sam ga upotrjebila u rijecniku
Neka, falahananah wrote: Nego - hoces li ti da ti i ja osnivamo kakav mijesani brak, pod uvjetom da znas mjesati jufku jer razvijanje mi ide od ruke ali mijesanje nikako
Znachi zagoretina te ne vrjedjahananah wrote:Finta je u tome da ce se naci uvrjedjen onaj ko se zeli naci uvrjedjen
Eto mozete mi reci i da sam glupaca i mediokritet i idiot i kreten i kurva i nemoralna, ali ja cu se naci uvrjedjena samo ako se prepoznam u nekom od ovih epiteta
pa kako ce bit i kurva i nemoralna i zagoretina?!?!pitt wrote:Znachi zagoretina te ne vrjedjahananah wrote:Finta je u tome da ce se naci uvrjedjen onaj ko se zeli naci uvrjedjen
Eto mozete mi reci i da sam glupaca i mediokritet i idiot i kreten i kurva i nemoralna, ali ja cu se naci uvrjedjena samo ako se prepoznam u nekom od ovih epiteta:D:DD: