Vjerska pripadnost
-
love
#1 Vjerska pripadnost
Temu otvaram da bi vidjeli otprilike koje vjere sve imamo ovdje na forumu
- danas
#2 Re: Vjerska pripadnost
valjda je "ateista" i "nevjernik" jedno te isto. nema "agnostik" a to mislim da je dosta ljudi...love wrote:Temu otvaram da bi vidjeli otprilike koje vjere sve imamo ovdje na forumu
a za hriscanstvo ti treba nekoliko pod-kategorija: katolicanstvo, pravoslavlje, protestantizam (pa onda sve vrste istog)...
-
hananah
A sta je s onima koji ne zele da ih se trpa u tor, ili onima koji tragaju, ili onima koji su sve, ili onima koji smatraju svoju vjeroispovjest svojom osobnom stvari
i sta je s onima koji ne zele da glasaju iz jednog od razloga koje sam navela 
ne valja ti anketa - dopunjuj
pogotovo ti fali stavka ljudi 
ne valja ti anketa - dopunjuj
-
faraon_
A sta je s onima koji ne zele da ih se trpa u tor, ili onima koji tragaju, ili onima koji su sve, ili onima koji smatraju svoju vjeroispovjest svojom osobnom stvari i sta je s onima koji ne zele da glasaju iz jednog od razloga koje sam navela
ne valja ti anketa - dopunjuj pogotovo ti fali stavka ljudi
-
love
#12 Re: Vjerska pripadnost
Sve je to hriscanstvo...onda bi morao isto stvaiti za islam(sijje,suniti ,,selefije,sufije) i kolika bi onda lista bila?danas wrote:valjda je "ateista" i "nevjernik" jedno te isto. nema "agnostik" a to mislim da je dosta ljudi...love wrote:Temu otvaram da bi vidjeli otprilike koje vjere sve imamo ovdje na forumu
a za hriscanstvo ti treba nekoliko pod-kategorija: katolicanstvo, pravoslavlje, protestantizam (pa onda sve vrste istog)...
![]()
![]()
-
love
Svi smo mi ljudi raznih religijahananah wrote:A sta je s onima koji ne zele da ih se trpa u tor, ili onima koji tragaju, ili onima koji su sve, ili onima koji smatraju svoju vjeroispovjest svojom osobnom stvarii sta je s onima koji ne zele da glasaju iz jednog od razloga koje sam navela
ne valja ti anketa - dopunjujpogotovo ti fali stavka ljudi
-
kalesijski slavuj
tema mi se jako svidja a glasovanje nadam se ostaje tajno!
-
King Kikapu
a nema ni adventista ni jehovinih svjedoka, amisa ni mormona.
-
love
Valjda su to hriscanske sekte..vec sam objasnio da nije potrebno sva imena sektih postavljati.Kolika bi anketa bila kad bi sve sekte od Hriscanstva i Islama postavili?King Kikapu wrote:a nema ni adventista ni jehovinih svjedoka, amisa ni mormona.
A pitaj bilo kojeg jehovinog svijedoka,amisha dali je hriscanin reci ce DA,isto tako ce reci jedan sufija,shijja ili ahmedija da je musliman
- danas
pa, mescini da je ateista = nevjernik...Vodenjak wrote:Dodao bih ja i "neopredjeljen" tome...Toozla wrote:....kakva je razlika izmedju "Nevjernik" i "Ateista"....
a "neopredjeljeni" su oni koji nisu ateisti ali ne pripadaju ovim izlistanim organizovanim religijama, nego imaju neke svoje licne i milosrdne bogove...
valjda...