Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
horns&drums wrote:Ali nije niti jedna voljela H&D-a, kako tuzno...
Ja im samo otvarao vrata bez da ih pratim kroz ista Nemoj zamjerati stari, vidis da je i mene Svevisnji kaznio :D
Pa cekaj sad malo....stoj pri onome sto tvrdis....nemoj mi tih tamo sarajlijskih izvlakusa....ako nisu voljele tebe....a iz raspleta situacije se dalo primjetiti da ne vole ni mene (tj tipove poput mene, pokusavam generalizovati)...koga su onda voljele...? ...Krunoslava Slabinca? ....ili
Mislim onako zblja....mislim nema veze ...bilo pa proslo....ali hajd ti meni sad to objasni. Nisu voljele mene .....nisu voljele svalere....pa koga su onda, jupitera mu, ...ako nikoga ...uopste voljele.
Ma nije ba ni to, Zadizhe, barem ne u potpunosti, prihvatljiv odgovor. Jedna (do dvije)od tih situacija su mi se desile otkako se i ja zvanicno brojim pod rubrikom dijaspora....a ima tome vec odavno ....Doselio sam se ovamo podavno vec...poprilicno prije rata.
Bregovic ....? Vidis on mi nije pao na pamet....ako je on kriv (a sad trenutno ne znam kako bi on mogo biti kriv ...no nije bitno) .....e vala krvi cu mu se napiti prvi put kad ga sretnem ....djubre jedno pokvareno
od prvog trena ste se voljeli... godinama... godinama niste skupa... a svakoj jutro prvo pomislis na tu osobu.... i znas da si joj pred ocima... i boli te strasno vidjeti da njen auto nije pred tvojm kucom... parking je prazan...a godine prolaze... i zivot ide dalje... a koliko smisla sve to ima?
5x wrote:od prvog trena ste se voljeli... godinama... godinama niste skupa... a svakoj jutro prvo pomislis na tu osobu.... i znas da si joj pred ocima... i boli te strasno vidjeti da njen auto nije pred tvojm kucom... parking je prazan...a godine prolaze... i zivot ide dalje... a koliko smisla sve to ima?
5x wrote:od prvog trena ste se voljeli... godinama... godinama niste skupa... a svakoj jutro prvo pomislis na tu osobu.... i znas da si joj pred ocima... i boli te strasno vidjeti da njen auto nije pred tvojm kucom... parking je prazan...a godine prolaze... i zivot ide dalje... a koliko smisla sve to ima?
a zasto onda niste skupa????
annie... bice da je neka sudbina upetljala svoje prste
Ja bih ...zatrazio objasnjenje ovoga .....zans da si ti njemu uvijek pred ocima.....kako mozes biti sigurna da to stima ..... mislim , volio bih i ja znati kako se moze znati kad je covjek nekome pred ocima (mislima ). Jesil stvarno 1/1 sigurna da je ...to bas tako.
a zasto onda niste skupa????
annie... bice da je neka sudbina upetljala svoje prste
Sorry ljudi ja ne vjerujem u to....ako je ljubav obostrana trebalo bi da frcera...ili ako ne frcera obicno su obe strane svjesne toga...ali zivotne okolnosti, drugi ljudi, sudbina, strahovi, ovo ono, to su samo izgovori...po meni je ljubav jednostavna stvar, ali je ljudi neopisivo komplikuju...
horns&drums wrote:Ali nije niti jedna voljela H&D-a, kako tuzno...
Ja im samo otvarao vrata bez da ih pratim kroz ista Nemoj zamjerati stari, vidis da je i mene Svevisnji kaznio :D
Pa cekaj sad malo....stoj pri onome sto tvrdis....nemoj mi tih tamo sarajlijskih izvlakusa....ako nisu voljele tebe....a iz raspleta situacije se dalo primjetiti da ne vole ni mene (tj tipove poput mene, pokusavam generalizovati)...koga su onda voljele...? ...Krunoslava Slabinca? ....ili
Mislim onako zblja....mislim nema veze ...bilo pa proslo....ali hajd ti meni sad to objasni. Nisu voljele mene .....nisu voljele svalere....pa koga su onda, jupitera mu, ...ako nikoga ...uopste voljele.
Ja se izvinjanjavam sto se ubabacujem... ali.. voljele su one koje nikad nisu mogle preboljeti. Tako bar tema ove teme kaze.. )
Ma, salim se...
Ne vjerujem ja da ljubav moze vjecno trajati. Pukne to dok kazes keks..
Evo, recimo, ja danas volim, a sutra me vec zub boli.. I onda.. nije to isti osjecaj
A sjecanja su nesto drugo... to radimo kad nemamo nista drugo.. sjecamo seeeee....
sure_alma wrote:svako u svom zivotu barem jednom osjeti ljubav...ono sto je zeznuto je kad ta ljubav ne uspije, i svako ode na svoju stranu...ona je s nekim drugim, on je sa nekom drugom-ali pate jedno za drugim...nakon par godina sretnu se na ulici, odu na kafu i stara sjecanja se vracaju...znaju da vise nema povratka, a srce boli...
ODAVNO VEC NISAM MISLILA O TEBI, MEDJU NAMA DANI I GODINE STOJE....
zelim da cujem vase komentare na ovaku situaciju?
pozdrav svima
hajde ba bjezi, umalo me rasplaka u ove sitne sate
Joj sto mi je ovaj stil pisanja poznat...
IzvlakusA stari, jasta
...Fakat , tek sam sad nakon pomnijeg u dubljeg studiranja ukontao na sta aludiras. Gornji text i stil kojim je pisan, barem vizuelno, izgleda tako da bi se nekome mogla potkrasti sumnja u to da ja plagijarim (to dodje od imenice plagijat) spisateljski stil od cijenjene forumasice 5x. No moram te stovani horns razocarati. Nije to to - sto ti mislis. Sad volja ti vjerovati -volja ti nevjerovat -do tebe je.
Joj sto mi je ovaj stil pisanja poznat...
IzvlakusA stari, jasta
...Fakat , tek sam sad nakon pomnijeg u dubljeg studiranja ukontao na sta aludiras. Gornji text i stil kojim je pisan, barem vizuelno, izgleda tako da bi se nekome mogla potkrasti sumnja u to da ja plagijarim (to dodje od imenice plagijat) spisateljski stil od cijenjene forumasice 5x. No moram te stovani horns razocarati. Nije to to - sto ti mislis. Sad volja ti vjerovati -volja ti nevjerovat -do tebe je.
Pa sta i da si kopirao stari..Nista strasno. To samo znaci da si prijemciv za novo.
Sad tek vidim zasti mi je ovaj H&D... uvijek bio nekako stran ....
Ovo nije Stari napisao
tipovi poput H&D su imali posla sa curama koje sam volio.
Ni ovo
uprkos tome sto se ovdje na forumu jos ni jednom nismo zakacili
Ovo nije mogao ni pomisliti kamoli otipkati
Meni je ovo sve nešto mekano - uvijek ću te voljeti nikada preboljeti tako da se ne mogu očitovati u tom svijetu
ahaa ...tu si ti vrli manijace1. Jutros sam bio tako neopisivo srdit na moderatorizaciju koja zakljuca onu temu o moralnom sunovratu i krahu svedske akademije nauka u kojoj si se blagoizvolio kriticki osvrnuti na ....na moje stavove o pedagoskim metodama u odvijanju nastave iz s-h u vrijeme mojeg srdnjoskolovanja. Htio sam ti ..... uzurbanim korakom ...energicno replicirati no , kao sto ti je vjerujem poznato tema je sada nedostupna nama obicnim diskutantima. A opet da ti repliciram ovdje bilo jasno i nedvosmisleno miniranje i zachatavanje teme...sto opet nije tema.
Hajd sredi kod zoom-a ili fluida (znam da si sa njima dobar) da otkljucaju temu pa cemo se tamo obracunati.
Hajd sredi kod zoom-a ili fluida (znam da si sa njima dobar) da otkljucaju temu pa cemo se tamo obracunati.
Stari žao mi je ali ne vjerujem da će me poslušati a s njima sam dobar svakako hem ih uzmem na remiju i na pokeru a ako se nastavimo obračanavati ovdje bojim se da bi mogli zaplatiti korpicu južnog voća .
bilo jasno i nedvosmisleno miniranje i zachatavanje teme...
Pa sve je prožeto vječnom ljubavlju koja nikad da zakuca na vrata zaborava no kako sam već i ranije rekao meni je to - mekano
A šta prijatelji moji u situaciji kada si 5 godina sa svojim dragim. Ok, zaljubljenost, ljubav, sada vec vjerovatno NAVIKA al' znas dati je dobro, da si sretan i zadovoljan sa odnosom koji imate i obojestransko gojite....
A onda se pojavi treca osoba ...osjetis onu simpaticnu bol u zeludcu, treses se. Rucak, piće, druzenje...nista ozbiljno (bez varanja!).
I prode mjesec, dva, pola godine i nadas se da ce taj tako dobri (a sada vec zajebani!, jer ne prestaje, a morao bi!) osjecaj prestati.
Šta sada?
Svoga dragog voliš i ne bi ga dala za nista na svijetu... a na drugoj strani taj osjecaj zaljubljenosti, ljepote...
Šta sada?
Probati, provjeriti da li je to to - mozda bolje ili i dalje ignorirati mozda dobru/novu srecu i biti sa svojim voljenim?
anais_nin wrote:Salnga, nekad je bolje neke stvari ostaviti samo u svijetu maste, neispunjene, nedorecene....jednom kad zagrizes jabuku, nema povratka...
Odlucno protestujem spram ovakvih savjeta....ja sam za izivljavanje svih fantazija...iliti za ustavom zagarantovanu slobodu ljubavnog izraza. A ovo..."jednom kad zagrizes jabuku, nema povratka"...ne kontam jel to hoces da parafraziras onu narodnu ..."poslije jebanja nema kolebanja"... ili tako vec nekako.