Šamar

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

dječak sa šibicama

#76 Re: Šamar

Post by dječak sa šibicama »

Prosjecan forumas bi izasao do auta, uzeo zolju i ispucao je u nasilnika, onda bi minirao sve oko stadiona Borca da navijaci ne mogu izaci, sjeo u Apach helikopter i sve ih umlatio sa visine, uz prigodne termovizijske snimke.

De ba, ovaj nasilnik iza sebe ima tu rulju takozvanih navijaca, vjerovatno je naoruzan, sta ce konobar nego trpiti. I batine i sramotu.

Jasna je reakcija kad se ovo gleda, ali lako je pametovati za tastaturom.

Sve i da ubije nasilnika, sta dalje, naci ce ga njegovi jarani i umlatiti ga. Policija nece kurcem mrdnuti, jer su ovakvi zasticeni.

Imamo mi ovoga i po Sarajevu, samo se jos niko nije "uslikao". Benjo koka koga stigne, i? covjek je upucao, zbo i prebio brat bratu omanji fudbalski tim, medju njima i neke strane turiste, i? a on je samo jedan.

bjezi goni u pm i ovakvu drzavu koja stiti ovakvu gamad
Bodkin

#77 Re: Šamar

Post by Bodkin »

Edin H. wrote:
славянин wrote: dobro je proslo ie 10 sekundi prije nego se pojavio nacionalni predznak.
:D
:D u sarajevu zato nikad ne tuku, a i ako tuku onda iskljucivo druge nacionalnosti udaraju jer su se borili za multietnicku drzavu :lol: kakva bolest
bingov buraz

#78 Re: Šamar

Post by bingov buraz »

Jasta hajmo o Sarajevu pricati svakako i nije nesto ovo,par samara.
swanfilter

#79 Re: Šamar

Post by swanfilter »

Ovom momku je najbolje da si nađe kakvog posla vani i da bjezi iz tog Dodikovog gulaga. Oznacen je i ubuduce ce ga i lokalne cige cipelariti jer su vidjeli da im se moze ...
insomnia78

#80 Re: Šamar

Post by insomnia78 »

Vidis da ga ne tuce dzaba no sto su ga ošmekali u muriji zato što ih je tukao
insomnia78

#81 Re: Šamar

Post by insomnia78 »

Ovakvih ima svugdje. Prepun internet zlostavljanja po skolama, tramvajima, utakmicama, kafanama, na cesti.
eltroxin

#82 Re: Šamar

Post by eltroxin »

Banjalucki konobar pizda, navijac ga tuce...
Kod nas konobari tuku navijace:
Sydnor

#83 Re: Šamar

Post by Sydnor »

Ma dao Bog da se niko ne nađe u ovakvoj situaciji, ja jesam prije više od 10 godina i nijedan udarac koji sam dobio ne boli više nego osjećaj totalne nemoći i sramote u tom trenutku. I dan danas mi nije ugodno kad se toga sjetim.
asker

#84 Re: Šamar

Post by asker »

Ovaj konobar ima sve preduslove za jednu masnu tuzbu, jos sa video snimkom, dobar advokat bi ono davljenje hladno dokazao kao pokusaj ubistva. Advokat poput Mirnesa Ajanovica u svoje vrijeme, neznam bavi li se time vise.
Sumnjam da kad dodje slucaj na sud, taman i da je Sjeverna Koreja u pitanju, ovo moze proci nekaznjeno.

Policiji reci nabavit cu nelegalno oruzje, ili vec sam nabavio, imam 3 bombe zakopane, znam mu zenu, djecu, brata, sestru, stagod.

Dati do znanja da moze izaci na mnogo veci belaj. Svaki ovaj shupak kod svakog privodjenja dobije po njuski na neki nacin. Il batine il novcanu, il rocista na sudu. Kakvi god majmuni bili ipak vole slobodu. Vise se majmun oslanja na to da ovaj konobar iz straha nece smjeti prijavit nikome. Kao sto i nebi, vec snimak procurio.

Ili nek se seli iz zemlje, a ni to nije lahko.
90minut

#85 Re: Šamar

Post by 90minut »

asker wrote:Ovaj konobar ima sve preduslove za jednu masnu tuzbu, jos sa video snimkom, dobar advokat bi ono davljenje hladno dokazao kao pokusaj ubistva. Advokat poput Mirnesa Ajanovica u svoje vrijeme, neznam bavi li se time vise.
Sumnjam da kad dodje slucaj na sud, taman i da je Sjeverna Koreja u pitanju, ovo moze proci nekaznjeno.

Policiji reci nabavit cu nelegalno oruzje, ili vec sam nabavio, imam 3 bombe zakopane, znam mu zenu, djecu, brata, sestru, stagod.

Dati do znanja da moze izaci na mnogo veci belaj. Svaki ovaj shupak kod svakog privodjenja dobije po njuski na neki nacin. Il batine il novcanu, il rocista na sudu. Kakvi god majmuni bili ipak vole slobodu. Vise se majmun oslanja na to da ovaj konobar iz straha nece smjeti prijavit nikome. Kao sto i nebi, vec snimak procurio.

Ili nek se seli iz zemlje, a ni to nije lahko.
Da tako razmišljaju uzorni građani poput tebe koji nisu u njegovoj koži, likovi poput njega u svako doba dana imaju nekog druga koji moze otic i saviti ga do urgentnog.
A sto se konkretno tuzbe tice vidiš mu na čeku da ne smije pisnuti, ne da tuzi nekog.
swanfilter

#86 Re: Šamar

Post by swanfilter »

Kolega, lik je vec osuđivan na lezanje zbog pokusaja ubistva, ali veze ga prijevremeno iscupase. Kakve tuzbe, kakve odstete ...
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#87 Re: Šamar

Post by izvrsni direktor »

hAZNADAR wrote: Bolje da je sutke dobio batine i da se odselio isti dan bilo gdje i javno objavio da mu je zivot u opasnosti - nego ovo.
wao. a mozda pritom i zatrazio novi identitet, poslao penzionisanog cia agenta koji sada radi ubistva po nalogu...

koliko vi imate godina pa mislite da je odseliti negdje radnja kao otici autobusom u skolu?
90minut

#88 Re: Šamar

Post by 90minut »

izvrsni direktor wrote:
hAZNADAR wrote: Bolje da je sutke dobio batine i da se odselio isti dan bilo gdje i javno objavio da mu je zivot u opasnosti - nego ovo.
wao. a mozda pritom i zatrazio novi identitet, poslao penzionisanog cia agenta koji sada radi ubistva po nalogu...

koliko vi imate godina pa mislite da je odseliti negdje radnja kao otici autobusom u skolu?
Tacno me mozak zabolio kad sam mu procitao :-D
insomnia78

#89 Re: Šamar

Post by insomnia78 »

:lol:
krofnaa*

#90 Re: Šamar

Post by krofnaa* »

Tezak video i teska situacija. Ocito nije bio sam ovaj nasilnik vec je imao i snimatelja i sigurno jos 2 gorile koje su cuvale strazu ispred wc...

Nit imas gdje pobjeci, niti prostora da se potuces. Opkoljen i satjeran u cosak... da je sta drugacije uradio ili se suprostavio sigurno bi dobio velike batine, a pitanje da li bi i prezivio.

Drugo momka kao zrtvu nasilja nema cega da bude stid. Sa ovim videom pravu u policiju i podnijeti tuzbu. Kada se zavrsi sudjenje, onda promjeniti mjesto boravka.
insomnia78

#91 Re: Šamar

Post by insomnia78 »

krofnaa* wrote:Tezak video i teska situacija. Ocito nije bio sam ovaj nasilnik vec je imao i snimatelja i sigurno jos 2 gorile koje su cuvale strazu ispred wc...

Nit imas gdje pobjeci, niti prostora da se potuces. Opkoljen i satjeran u cosak... da je sta drugacije uradio ili se suprostavio sigurno bi dobio velike batine, a pitanje da li bi i prezivio.

Drugo momka kao zrtvu nasilja nema cega da bude stid. Sa ovim videom pravu u policiju i podnijeti tuzbu. Kada se zavrsi sudjenje, onda promjeniti mjesto boravka.
Cujes li ti zasto ovad dobri covjek bije ovog decka? Zato sto su njegovi drugovi podnjeli prijavu jer ih je istukao
Kakve ba prijave, tuzbe, preseljenja?
90minut

#92 Re: Šamar

Post by 90minut »

Kad citas postove pojedinaca s ovog foruma tacno te nasmije koliko nisu imali bilo kakvog dodira s nasiljem i cijelom tom pricom, zamisli od covjeka koji je došao na radno mjesto ovom iskljucivo samo zbog toga da ga išamara i da snimi dobili smo razmisljanja tipa pitanje je da li bi i prezivio.. :lol: :lol: :lol:
madner

#93 Re: Šamar

Post by madner »

Cuj zigosan ovim videom. :roll:
asker

#94 Re: Šamar

Post by asker »

Previse uzdizete te wannabe krimose. Da je kalibar Keljmendija ili po Srbiji Sarica, Bojovica i ostalih govana pa i nekako. Ovakvih kao ovaj sibicar ima svaki grad. I takvi nadju ovakve kao konobar, a mozda je covjek i neki poseban slucaj, ono dozivi mozdani kad vidi leptira, pa je njemu dripac od metar i zilet neka faca.
Znam da se necemo sloziti i sve dalje je anonimno kurchenje. Samo cu reci da se kunem Bogom i svime sto mi je bitno na ovom svijetu, da ovaj slucaj ili onog naseg u Prijedoru sto skida grb, ja nebi oprostio. Gore napisah civilizovani postupak, sa malo drame, lafine, ljekarskih uvjerenja, potplacivanja, ukljucivanja svih prijatelja, medija, i sta vec ne.
Meni licno to ne treba jer do samara nemoze ni doci. A druzio sam se i jos uvijek popijem pice sa ljudima mnogo zajebanijim od ove picke na videu.

99% ljudi na svijetu pa i u nasoj sredini, su oni koje se ne smije dirat/samarat ili maltretirat na bilo koji nacin. To zna svako normalan. Rudar iz Banovica ce te isjec bradvinom, poljoprivrednik ce te pregazit traktorom, izbost ce te zahrdjalom cakijom, roknut iz pistolja. Od 100 ljudi u kafani 99 je spremno ovakvog siledziju poslati na Gradinu ili u vjecna lovista.
A znate cega se svi boje? Policije, kazni, prijava. Vise nego bokserice i baseball palice.

Ovaj nasao konobara poseban slucaj, pa se snima frajer :-)

A i ja budala sto ovo pisem, nek se hebu i snalaze kako hoce.
MMM1977

#95 Re: Šamar

Post by MMM1977 »

U mlađim danima sam se potukao sa vršnjakom, dobio je dobrih batina. Kasnije se on vratio sa još 4 druga i ja umjesto da bježim ja direktno na njih, neke cure gledale jbg.

I danas, 25 godina nakon događaja me, kod promjene vremena, žestoko bole 4 rebra koja su mi tada polomili. A nešto sumnjam da se te cure sjećaju mene ili te tuče. Da sam bio pametan pobjegao bih glavom bez obzira.
90minut

#96 Re: Šamar

Post by 90minut »

MMM1977 wrote:U mlađim danima sam se potukao sa vršnjakom, dobio je dobrih batina. Kasnije se on vratio sa još 4 druga i ja umjesto da bježim ja direktno na njih, neke cure gledale jbg.

I danas, 25 godina nakon događaja me, kod promjene vremena, žestoko bole 4 rebra koja su mi tada polomili. A nešto sumnjam da se te cure sjećaju mene ili te tuče. Da sam bio pametan pobjegao bih glavom bez obzira.
Možda te bole jer si pojeo lovačku paštetu
Point.

#97 Re: Šamar

Post by Point. »

MMM1977 wrote:U mlađim danima sam se potukao sa vršnjakom, dobio je dobrih batina. Kasnije se on vratio sa još 4 druga i ja umjesto da bježim ja direktno na njih, neke cure gledale jbg.

Šta sve čovjek radi zbog pi*ke. :mrgreen:
Nivelacija

#98 Re: Šamar

Post by Nivelacija »

Ako su ga drukali dobro je ovaj prosao sa par samara, sjecam se nekada sta je ulica radila drukarama pa ovo je kamilica. Vjerovatno je konobar i zadovoljan kako je prosao jer sto se uopste druzis i imas kontakt sa takvim osobama a onda ih drukas. Kani se takvih i neces imati problema.
TRANCE

#99 Re: Šamar

Post by TRANCE »

krofnaa* wrote:Tezak video i teska situacija. Ocito nije bio sam ovaj nasilnik vec je imao i snimatelja i sigurno jos 2 gorile koje su cuvale strazu ispred wc...

Ne bi ga imalo biti čega stid u nekom utopijskom društvu obrazovanih, kulturnih ljudi, ali u primitivnom balkanskom društvu će ostati obilježen za čitav život, neće imati ni druga, ni cure, a i za familiju je upitno.
Mogao je šutiti, dobio bi veće batine, ali se ne bi osramotio. Batine bole par sedmica, a sramota čitav život.
A mogao je uraditi kao i jedan momak što sam ga znao iz Lukavice. Odrastao i živio tamo čitav život, inače 50 kg imao i krene ga maltretirati u punoj kafani iz zahebancije neki lik koji je radio za Eleza ili Ždralu, znači ubistva, zakopavanje tijela i sl., a ovaj izvadi šarafciger, izbode ga nekoliko puta i pobjegne u Federaciju isto veče gdje je godinama kasnije živio. Te siledžije obično ne prijavljuju policiji takve slučajeve, jer im je to kao ispod časti, tako da ga policija nije nikad privela. Eno ga sad u Srbiji, ne fali mu ni dan danas dlaka s glave.
90minut

#100 Re: Šamar

Post by 90minut »

Nivelacija wrote:Ako su ga drukali dobro je ovaj prosao sa par samara, sjecam se nekada sta je ulica radila drukarama pa ovo je kamilica. Vjerovatno je konobar i zadovoljan kako je prosao jer sto se uopste druzis i imas kontakt sa takvim osobama a onda ih drukas. Kani se takvih i neces imati problema.
Mislim da su mu drugovi regularni likovi koje je ovaj prebio u kaficu ili na ulici i eto ovaj je samo između ostao..
Nema lik nikakve veze osim da ih poznaje tako da šamari su jedino i moguci bili u ovoj situaciji.
Post Reply