Šamar

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Bosanski_kralj

#1 Šamar

Post by Bosanski_kralj »

https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/cr ... iRY4gcoVcA

Neću da ulazim u priču o sistemu i režimu u RS, već jednostavno me zanima kako biste vi reagirali da ste u poziciji konobara? Da li bi to bilo ovako kao ovaj nesretni konobar ili bi ste se pokušali suprostaviti bez obzira što je protivnik fizički jači.

Meni je neshvatljivo da jedan zdrav, normalan muškarac ni ne pokuša da se suprostavi jednom nenaoružanom napadaču. Mahni i ti njega bar jednom, pa šta Bog da.
Sydnor

#2 Re: Šamar

Post by Sydnor »

Živio bih za osvetu i pomno bih je planirao, pa koliko trajalo da trajalo.
славянин

#3 Re: Šamar

Post by славянин »

Sydnor wrote:Živio bih za osvetu i pomno bih je planirao, pa koliko trajalo da trajalo.
To je znj prica... ako mozes dopustiti tako nesto i mirno stojati - nista ti neces vracati..
dezurni_ucenik

#4 Re: Šamar

Post by dezurni_ucenik »

"Borili" su se za tu drzavu eto im je sad. Nek uzivaju u srpstvu. Nema vise Bosnjaka pa su sad krenuli svoje da samaraju. Ma ko ih jebe.
славянин

#5 Re: Šamar

Post by славянин »

dezurni_ucenik wrote:"Borili" su se za tu drzavu eto im je sad. Nek uzivaju u srpstvu. Nema vise Bosnjaka pa su sad krenuli svoje da samaraju. Ma ko ih jebe.
Nek je i nacionalni faktor upao jer srecom naprimjer u sarajevu kabadahije ne samaraju :lol: dobro je proslo ie 10 sekundi prije nego se pojavio nacionalni predznak.
Sydnor

#6 Re: Šamar

Post by Sydnor »

славянин wrote:
Sydnor wrote:Živio bih za osvetu i pomno bih je planirao, pa koliko trajalo da trajalo.
To je znj prica... ako mozes dopustiti tako nesto i mirno stojati - nista ti neces vracati..
To je tvoje mišljenje. Lično sam bio u sličnoj situaciji kada sam bio 2 razred srednje. Njih 6, a ja sam. Htjeli mobitel. Osvetu sam dobio 4-5 god kasnije, bila je nešto najslađe ikad.
dezurni_ucenik

#7 Re: Šamar

Post by dezurni_ucenik »

славянин wrote:
dezurni_ucenik wrote:"Borili" su se za tu drzavu eto im je sad. Nek uzivaju u srpstvu. Nema vise Bosnjaka pa su sad krenuli svoje da samaraju. Ma ko ih jebe.
Nek je i nacionalni faktor upao jer srecom naprimjer u sarajevu kabadahije ne samaraju :lol: dobro je proslo ie 10 sekundi prije nego se pojavio nacionalni predznak.

Tu ste vi posebni da nas spasite- :thumbup: :bih:
dezurni_ucenik

#8 Re: Šamar

Post by dezurni_ucenik »

Bosanski_kralj wrote:
Meni je neshvatljivo da jedan zdrav, normalan muškarac ni ne pokuša da se suprostavi jednom nenaoružanom napadaču. Mahni i ti njega bar jednom, pa šta Bog da.

A sta bi ti uradio?
Edin H.

#9 Re: Šamar

Post by Edin H. »

славянин wrote: dobro je proslo ie 10 sekundi prije nego se pojavio nacionalni predznak.
:D
moonca

#10 Re: Šamar

Post by moonca »

Bosanski_kralj wrote:https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/cr ... iRY4gcoVcA

Neću da ulazim u priču o sistemu i režimu u RS, već jednostavno me zanima kako biste vi reagirali da ste u poziciji konobara? Da li bi to bilo ovako kao ovaj nesretni konobar ili bi ste se pokušali suprostaviti bez obzira što je protivnik fizički jači.

Ocigledno je -da momka nije ok - inace ne bi se kabadahija tako ponasao-- :twisted:
i agree

#11 Re: Šamar

Post by i agree »

Bosanski_kralj wrote:https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/cr ... iRY4gcoVcA

Jebo bi mu mater debilnu a ne dopustio ovo kolko god se smatra kriminalcem
dezurni_ucenik

#12 Re: Šamar

Post by dezurni_ucenik »

Hajmo biti realni niko ne bi jebavo im mame, glave bi se oborile i produzilo samo naprijed.
i agree

#13 Re: Šamar

Post by i agree »

dezurni_ucenik wrote:Hajmo biti realni niko ne bi jebavo im mame, glave bi se oborile i produzilo samo naprijed.
Mozda ti
JThomas

#14 Re: Šamar

Post by JThomas »

fizička snaga je vrh ledenog brijega, glavna poenta je u tome što je frajer kriminalac i dio režima pravoslavne sjeverne koreje iliti rs-a. to u stvarnom životu usložnjava stvari više od bilo kakve fizičke snage.
dezurni_ucenik

#15 Re: Šamar

Post by dezurni_ucenik »

i agree wrote:
dezurni_ucenik wrote:Hajmo biti realni niko ne bi jebavo im mame, glave bi se oborile i produzilo samo naprijed.
Mozda ti

Ono lako je preko foruma pisati ja bi im mamu jebavo. Sine moj, bil tako Ismetu Bajramovicu da je ziv ili Zijadu Turkovicu jebavo majku ? Bi k...c moj, skupila bi ti se muda i produzio bi dalje. Tastatura heroji.
dezurni_ucenik

#16 Re: Šamar

Post by dezurni_ucenik »

JThomas wrote:fizička snaga je vrh ledenog brijega, glavna poenta je u tome što je frajer kriminalac i dio režima pravoslavne sjeverne koreje iliti rs-a. to u stvarnom životu usložnjava stvari više od bilo kakve fizičke snage.
I sta god da uradi, moze dici u zrak vrtic pun djece , na kraju ce se izvuci.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#17 Re: Šamar

Post by izvrsni direktor »

jos jedan od znakova da smo otisli u pm je kad osudjuju momka kojeg tuce covjek osudjen za pokusaj ubistva...
Edin H.

#18 Re: Šamar

Post by Edin H. »

dezurni_ucenik wrote: Ono lako je preko foruma pisati ja bi im mamu jebavo. Sine moj, bil tako Ismetu Bajramovicu da je ziv ili Zijadu Turkovicu jebavo majku ? Bi k...c moj, skupila bi ti se muda i produzio bi dalje. Tastatura heroji.

Cime je Dejan Kostic Dela zasluzio da ga poredis sa "velikanima"? :D
i agree

#19 Re: Šamar

Post by i agree »

dezurni_ucenik wrote:
i agree wrote:
Mozda ti

Ono lako je preko foruma pisati ja bi im mamu jebavo. Sine moj, bil tako Ismetu Bajramovicu da je ziv ili Zijadu Turkovicu jebavo majku ? Bi k...c moj, skupila bi ti se muda i produzio bi dalje. Tastatura heroji.
Decko nervozan si prosetaj malo ljep je dan
dezurni_ucenik

#20 Re: Šamar

Post by dezurni_ucenik »

Dejan Kostić Dela, koji je 2011. godine presuđen na pet godina zatvora zbog pokušaja Ubistva, pojavio se, zajedno sa Miloradom Dodikom i Vladimirom Đukanovićem, poslanikom SNS-a u Narodnoj skupštini Srbije, u prilogu, u kojem se osuđuje navodni dolazak navijača iz Sarajeva na skup “Pravda za Davida”, 05.10. o.g.
Ovaj jos sa Dodikom dobar. Na zalost, moze mu se. :(
dezurni_ucenik

#21 Re: Šamar

Post by dezurni_ucenik »

i agree wrote: Decko nervozan si prosetaj malo ljep je dan

Kume, ja upravo sa bicikla.
i agree

#22 Re: Šamar

Post by i agree »

dezurni_ucenik wrote:

Drugi put dupla tura,ne daje ti ova efekta :lol:
dezurni_ucenik

#23 Re: Šamar

Post by dezurni_ucenik »

i agree wrote:
dezurni_ucenik wrote:

Drugi put dupla tura,ne daje ti ova efekta :lol:

:thumbup:
Bosanski_kralj

#24 Re: Šamar

Post by Bosanski_kralj »

dezurni_ucenik wrote:
Bosanski_kralj wrote:

A sta bi ti uradio?
Šaka i u glavu. Poslije šta bude da bude.

Prosto ko pasulj.
славянин

#25 Re: Šamar

Post by славянин »

Bosanski_kralj wrote:
dezurni_ucenik wrote:
Bosanski_kralj wrote:

A sta bi ti uradio?
Šaka i u glavu. Poslije šta bude da bude.

Prosto ko pasulj.
Image
Post Reply